Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksldksdsd

BŁAGAM KTO WIE CO TO MOŻE BYĆ?BARDZO SIE O NIA MARTWIE..SZUKAM POMOCY NAWET TU!

Polecane posty

Gość ksldksdsd

ZACZNE OD TEGO ZE CHODZI O MOJA SIOSTRE 24LETNIĄ ONA MA CHORE SERCE I CIERPI NA TAHIKARDIE I MA HIPERKINETYCZNE KRĄŻENIE..I ONA CIAGLE TE PROBLEMY TŁUMACZY SOBIE TYM ZE TO NA BANK OD SERCA I NIE IDZIE DO LEKARZA....A JA CZUJE ZE TO OD PRZEŁYKU MA..OD ROKU MA TAKIE OBJAWY ALE TERAZ NASILILO SIE TO BARDZO..i ona to lekcewazy gdzieś miesiąc temu nagle obudzila mnie i mówi zebym otwarła okno bo ma z sercem znowu cos..myslalam ze pogotowie trzeba wzywac ale jej przeszlo potem..opisala to jako straszny ból w mostku tak jakby przełyku i takie jakby go rozciąganie do bólu .. ma czesto bóle brzucha po jedzeniu i zgagi oraz najgorsze ze nie zawsze ale często jak cos zje to potem mówi ze ma uczucie bólu w przełyku i czuje jak to jedzenie jej nie chce tam przejsc i rozpycha jej przełyk w srodku ..tak jakby cos jej tam zawadzalo i wtedy ją tam boli jak przełka ale nie zawsze.... CZY TO COŚ ZŁEGO ?TAK SIE MARTWIE O NIĄ ALE ONA JEST UPARTA..NIE WIEM CO ROBIC ZEBY SZLA DO LEKARZA..ONA WSZYSTO ZWALA NA SERCE..

Gość ksldksdsd
dodam ze siostra to kłębek nerwów i stres ma ciągle..o wszystko sie denerwuje a to niepomaga a przeszkadza jeszcze.

Gość to jest od serca być może

Gość stawiasz na nerwice ale
Nie umiesz czytać chyba ze jej siostra ma problemy jak przełyka coś to ją boli w mostku czyli w przełyku jakby miala zwężony. Ja uważam ,że to refluks a ty postawiłaś mylną diagnoze z ta niby nerwicą!

nerwica daje różne objawy problemy z przełykaniem,bóle w okolicach żołądka to tylko jedne z nielicznych,diagnozy nie stawiam bo od tego jest lekarz.Moja znajoma odwiedzała tysiące lekarzy z podobnymi dolegliowsciami aż trafiła do psychiatry i ten zdiagnozował zaawansowana nerwice n iestety

Gość stawiasz na nerwice ale
nerwica powoduje ze boli przełyk ..no prosze was?chyba se jaja robicie? Przecież wiadome ze jak laska przelyka i ją boli to ma patologie przełyku jakąś a wy jakies nerwice wymyslacie.

Gość przecież my do cholery
nie jesteśmy lekarzami. Jak dziewczyna nie chce iść do lekarza to niby co my sami tu wymyślimy ? Zastanów się na co ty liczysz w ogóle.

Gość ksldksdsd
ona ciagle chodzi do lekarza ale od serca i bierze leki mi chodzi tylko o to czy wy tez sugerowalibyscie gastroskopie bo ja uwazam ze potrzeba ja zrobic ale ona sie boi jak ognia tego zabiego jak każdy.. nie mówie wam zebyscie mi od razu stawiali diagnozy itd..chodzi mi o to czy ktoś moze mial takie objawy i co to bylo ..chce wiedziec tylko tyle..

Gość to od serca pewnie jak chora