Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam silny charakterek

Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe ? Poznalem sliczna dziewczyne, ale...

Polecane posty

A więc poznałem śliczną szczuplutką i na dodatek inteligentną dziewczynę. I z wyglądu i z charakteru ideał. Nie pali, jest miła, kulturalna oczytana inteligentna i niezwykle wesoła. Do tego ma na prawdę idealne ciało: długie nogi, duże jędrne stojące piersi, duże niebieskie oczka i sliczny uśmiech :-) Niby wszystko jest ok, ale... ona ma straszliwie nieświezy oddech. Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe i spotkało takie coś taką dziewczynę a nie jakąs grubaskę ? Grubaski o siebie nie dbają więc co im szkodzi by miały nieświeży oddech, a to spotkało taką śliczną dziewczynę... :-( Dba o siebie niesamowicie, myje się ale z żołądka wyziew jest straszliwy :-( To mnie powoli odrzuca i nic na to nie poradzę :-( Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe i taką dziewczyne, dbającą o siebie pod każdym względem to spotkało ?? Dlaczego ??? :-(

Gość bo kosmetyka to nie wszystko
trzeba jeszcze chodzic do lekarza.

Ale jaka kosmetyka ? Sęk w tym, że ona jest naturalna !! Jedynie co to ma wyrzeźbiony płaski brzuszek na siłowni i rowerze, ale tego nie uznaję za kosmetykę. Zatem nie można jej tego zarzucić

Gość frenti
Boli cie, ze to spotkalo kobiete o pieknym wnetrzu czy zajebistym "zewnetrznu"?:D

Gość hulajnóżka
Grubaski, że niby co? Więcej niż 50 kilo i uważasz, że się nie myją czy co? Jak widać, nie ma to przełożenia, skoro taki smakowity 'cukiereczek' Ci się trafił. Żal płycizny poglądowej. Ale. Miałam podobny przypadek z mężczyzną. Niby ciacho, ale na metr waniało. Na 'siłę' częstowałam gumami. Na początku znajomości bezczelnością byłoby zwrócić uwagę, gdyż dziewcze może mieć zwyczajnie syf na zębach, czy choróbsko żołądkowe jakieś.

choroba wrzodowa sie klania, halooo panie inteligentny inaczej...zieje plycizna z kazdej strony....coz takie zycie...a kto powiedzial, ze bedzie wszystko cacy?? Jak to sie mowi....zla dieta, za ostre jedzenie je a przy tym ma niezbyt szybka przemiane materi, dzira w zebie, prochnica, wrzody zoladka lub mniej raczej dwunastnicy, refleks zoladka itepe itede.. poza tym, poznales ze stojacymi jedrnymi piersiami?? skonsumowales juz, czy moze wpierw na plazy nudystow ja zobaczyles?? poza tym, jest ratunek dla Ciebei, zacznuj Ty wciagac gumy miedzy zebami, nie bedziesz czul w smaku niczego z jej ust i pryskaj sie mocnym perfumem, bedzie podwojona celowosc zamiaru, nie czujesz zapachu a panna sie domysli, czemu nagle pachniesz jak pol perfumerii :P heh, a to ci nowina od samego rana :P

Ano grubaski, bo zadbana dziewczyna musi być szczupła ( nie chuda !! ) i miec płaski brzuszek :-) Fałdki po bokach wyraxnie nie świadczą o zadbaniu :-o A od grubych dziewczyn z zasady śmierdzi potem bo nie mają jak sie umyć - brzuch przeszkadza :-o

Gość hulajnóżka
Boszzzz aleś tępy ahahhaha No nie mogę! Co za teoria looooool

Gość gwiazdkateczka
grube dziewczyny tez czasem o siebie dbaja, a otylosc moze byc wynikiem choroby, jest ladna ma duzo od zycia, a gruba co mialaby jeszcze miec to? kazdy ma jakies wady, takie zycie, czemu jeden jest bez nog a drugi ma miec wszytsko?

Gość siapppjigffghfgh
jap ierdole ale jestes ograniczony ze grubaski nie maja jak sie umyc bo brzuch przeszkadza...ahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahha... oplułam monitor.wyobraz sobie ze ja jestem taka grubaska a podobno jestem super zadbana kobieta i nie jedna chuda tak o siebei nie dba...

a moze laska sie glodzi i stad ten wyziew?mi smierdzi z buzi,jak jestem glodna,a jak zoladek zajety trawieniem to nic nie czuc...daj jej gume i nie smuc

Autor pisze w sposób kontrowersyjny, ale ja go rozumiem. To dla niego musi być wielka osobista tragedia - poznał ideała ale śmiedzi od niej. I nic dziwnego, że narzeka na los, bo to jednak tuczniki powinny śmierdziec - w końcu o siebie nie dbają skoro nie sa szczupłe więc po co mają pachnieć ? Niech śmierdzą do kompletu, i tak zazwyczaj jest. Przecież taka zapasiona baba - słoń nie sięgnie dokładnie do podwozia by sobie rowa wyszczotkować to co się dziwicie że taka na pewno nie śmierdzi ? :-o

boki zrywam :D:D:D:D:D:D:D ale rozrywkowe jest to forum, ile tu komikow i kabaretow to malo powiedziane :D:D:D:D:D:D:D

Gość gwiazdkateczka
chlopczyku nie ma idealów! a ty twierdzisz ze idealna z charakteru i wygladu, to jej wada, kazdy ma swoje, czemu jej wade ma przejac jakas grubaska? rownie dobrze ta twoja moze byc gruba !

a ja miałam taką koleżankę ładna szczupła a cały czas się pociła bo taką przemianę materii miała, i co reno prysznic antyperspirant a w południe potem wali. a tak nawiasem mówiąć to hjestem ciekawa jak ten nasz idealny autor wygląda i pachnie

Gość do mam silny charakterek
a ty jak wyglądasz? bo może trafiła ci się jak ślepej kurze ziarno i nawet taka z cuchnącym oddechem to dla ciebie za dużo? Rozumiem że ty sam jesteś wysokim, przystojnym facetem (o ile wogóle można nazwać facetem który siedzi na babskiej kafeterii i pisze takie przygłupiaste topicki; raczej marnym "facecikiem"), umięśnionym, mającym ładnie wyrzeźbione ciało, męską urodziwą twarz, gęste włosy, ładne białe zęby..... no i przyrodzeniem spore, a nie jakiegoś mikrusa. Bo jak nie to nawet na paszteta ze śmierdzącym oddechem nie zasługujesz. Nie dla psa kiełbasa.

Gość Do hszonszcza-przygłupa
może zanim napiszesz coś tak głupiego to poczytaj sobie o problemach GASTRYCZNYCH. Nieładny zapach z ust bardzo często nie wynika z zaniedbania czy braku higieny ust (lub tuszy!!!!!!) ale właśnie z problemów gastrycznynych, czyli żołądkowych (m.in. nadkwasota, refluks, wrzody i wiele innych)....

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zamiast pisac takie idiotyczne posty typu kto powinien smierdziec a kto nie lepiej moglibyscie zauwazyc fakt, ze ta kobieta powinna wybrac sie do lekarza. nieprzyjemny oddech moze swiadczyc o chorobie zoladka czy przelyku.

No może i masz racje dziecie drogie, ale istnieje taka instytucja jak lekarz i mozna to wyleczyc a skoro wali znaczy ze nie robi sie nic i takie rzeczy nalezy napiętnować z cała surowością. Więc daruj sobie dziecko te inwektywy w moim kierunku ok ? :-o

Gość Jey jey
ładne ciacho jak zrzuygać sie można.hahaha

Gość co za gamon z autora
szuka prowokacji , tylko ze sam nie umie jej wymyslic. Ten topik juz byl z jakies pol roku temu, moze wiecej. Tys gamon do kwadratu , nieautorze :D

Gość pewnie to bulimiczka albo ana
jak się długo nie je, albo rzyga to potem mimo cudownego ciała, to ma się zabójczy oddech......................