Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sissi91

rzucił mnie chłopak z dnia na dzien

Polecane posty

Gość sissi91

moja sytuacja jest dosc dziwna.. bylam z moim chlopakiem bardzo dlugo... kazde nasze spotkanie bylo bajeczne... pisal slodkie sms, twierdzil ze teskni i ze kochac chce, az pewnego dnia wszysko prysło.. zadzwonil do mnie i wytlumaczyl ze ten zwiazek nie ma przyszlosci, ze chce byc wolny, nie mial nikogo przez 4 lata az nagle ja sie pojawilam... on do konca nie jest pewien swojej decyzji czy postapil slusznie... powiedzial tak cyt:"moze i bede tego zalowal, bo bylo mi z toba bardzo dobrze, ale nie chcialbym cie zranic"... o co mu tak naprawde chodzi? czy powinnam starac sie go odzyskac? bo jest o co walczyc

o co mu chodzi to wie tylko on może coś w tym jest a może poleciał standardowym tekstem do delikatnego zrywania możesz go zapytać o co dokładnie chodzi- chociaż nie licz na odpowiedź a co masz zrobić ? co chcesz

Gość podążając na niedoścignionym
o ja ;/ miałam podobnie. pie***ł farmazony, że on by nie umiał zranić kobiety, że tak mu dobrze przy pięknej kobiecie, że jestem ładniejsza od byłej... pfff ;/ potem nagle zerwał nic nie tłumacząc tylko "z Tobą wszystko okej, to ze mną coś jest nie tak, nie jestem gotowy" głupek jeden i drugi. potem jak przestało mi już zależeć chciał wrócić ale olalam bo to impotent był może ten Twój też ma takie problemy? że chce a nie może :/ nie przejmuj się, faceci to niezbadany kosmos i zupełnie nie sposób ich pojąć. jednego dnia kochają drugiego nienawidzą...