Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga85

Czy wypada iść w takiej sukience na wesele?

Polecane posty

Gość Krolus
nie dziewczyno chcesz byc ładniejsza od panny młodej

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

mysle ze nie grozi...bedzie w białej sukence ...a juz jest szyta ...nie znosze sukienek oklepanych w sklepach wisi wszystko na jedno kopyto nic ne mogłam na siebie dostac mam kobieca figure ładne wciecie w tali i szersze biodra wsystkie sukienki odstawały mi na plecach ...nie chciałam isc tez w krotkiej sukience bo w takiej ide na poprawiny w dopasonej eleganckiej do kolanka

Gość kami888
To zależy w jakim klimacie będzie to wesele. Ja mialam bardzo podobną na weselu siostry, ale tam z góry bylo powiedziane ze kazda pani ma przyjść w sukni jak najbardziej balowej. Generalnie jednak uważam, że to panna mloda powinna najbardziej rzucać się w oczy, a nie ty. Radzilabym jednak jakoś skromniej.

wesele bedzie w małym dwrku miało byc wpierw na około 100osob stad tez i moj wybor padł na taka sukienke teraz kiedy ona jest juz szyta okazuje se ze wesele bedzie na ok 60 osob i martwie sie tym ze bede jedyna osoba w długiej sukience ...nie znam szczegołow co do wesela ide tam jako osoba towarzyszaca a partner jest jeszcze zagranica szyje długa bo na ostatnim weselu jak byłam było sporo osob w długich sukienkach...

na studniówkę wypada, na wesele moim zdaniem niezbyt. Ja w kazdym razie zle bym sie czula w takiej balowej sukni. Teraz sa na tobie bardziej skromne sukienki:-)