Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iga

puchnę po każdym kremie co mam używać!

Polecane posty

Witam . prosze mi napisac jaki krem ,balsam moge używać do nawilżania skóry.Nigdy niczym sie nie smarowałam ponieważ mam cere tłustą na twarzy a gdy już nakremowałam się to napuchłam jak bańka. Tak samo jest z ciałem.Nogi obrzęk kosmiczny, już wazeliną najzwyklejszą próbowałam i jest to samo.....Mam kremy dość dobre na bazie olejków , oliwy z dobrych firm i kiszka nawet nivee próbowałam o puchnę.Moze jakieś ziółka są po czym troche nawilże skóre... Proszę o radę

Gość qoorwa
zamiast pisac na forum (kafterii) gdzies 70% to faceci ktorzy patrza by kliknac na link z cyckami albo geje ktorzy patrza na zdjecia penisow.. idz do lekarza masz uczuleni na cos co jest w kremach, oliwkach itd itd.. idz do lekarza, zrob badania, moze jestes alergikiem.. on ci powie co zrobic

Gość jolajog
Ja na Twoim miejscu zaczęłabym używac bardzo delikatnych kosmetyków, np. dermokosmetyków, są stworzone do najdelikatniejszej skóry i się po nich na 100% nie puchnie ani nie czerwien. Ja miałam też taki problem +wszytsko mnie swędziało i się czerwieniłam. No codziennego nawilżania kupiłam odżywkę Nanobase i musze powiedzieć, zę bardzo mi pomogła. Dostaniesz w aprece. Dla mnie jakosci Vichy , tylko o wiele taniej.

Spróbuje napewno.Dziękuje. Proszę powiedzcie mi dlaczego wieczorem umyje twarz ciepła wodą z mydełkiem i nic mi sie nie dzieje a rano muszę tylko zimną wodą a jak umyłam ciepłą to wyglądałam jak pizza cała twarz w czerwieniusieńkich plamach gigantach.Wypróbowałam kilka razy i jest zawsze tak samo, później tona pudru i do pracy po około godzinie powoli znikały.Od czego one się robią .... sama nie wiem...przecież nie mam problemów ze skórą ..Juz sie przyzwyczaaiłam do zimnej wody rano ale miło by było wiedzieć od czego wyskakują takie palmy jak u salamandry....