Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka_00

zepsuta opinia

Polecane posty

co mam zrobić była dziewczyna mojego chłopak, a także moja koleżanka, psuje mi opinie w szkole, obgaduje mnie, opowiada o mnie najgorsze rzeczy a to nie prawda, jest zazdrosna ze ten chłopak jest ze mna a nie z nią.. pomocy!!!

Gość tytytytytytytytytyty
spotkaj sie z nia po szkole :p i porozmawiajcie w inny sposób ;p

Gość aaaaaaaaaaaa
olej idiotkę i zacznij też wymyślać o niej jakieś bzdury... oko za oko.

Gość ja jebięęę
głupszemu to się ustępuje. przestań zawracać sobie nią dupę i dawać znaki, że cię to boli, a się znudzi szybciej niż zakładała 😴

wlasnie nad tym myslałam , tylko ze za nia bardzo duzo kolezanek w klasie stoi , a jak mam tylko jedna... zal, co mam robic, przejmowac sie tym co na mnie mowi?

przede mna jeszcze 2 lata chodzenia z nia do tej samej klasy, straszy mnie ze jak chce to ze mna skonczy i w ogole, najgorsze co mnie wkurza to , to ze opinie mi psuje na cała szkołe

Gość aaaaaaaaaaaa
Jeżeli z klasy ona jest. To pewnie nie poradzisz. Olej ją i pomyśl że to się kiedyś odwróci. też kiedyś tak miałam w 1 kl LO. Najeżdżała na mnie, śmiała się ze mnie.Ja nie umiałam nic zrobić, miała dużo lepsze teksty ode mnie, byłą bardziej pewna siebie... Ale... Zapamiętałam to. I sytuacja się odwróciła, koleżanki się na mnie poznały, że wcale taka zła nie jestem. I w końcu wszyscy się z niej śmieli, że fantastka i debilka z niej. Poczekaj na swoją chwilę, będziesz szanse uprzykrzyć jej życie.

Gość anonim...5123
kto ma wieksza muskulature? ty czy ona?

Gość aaaaaaaaaaaa
Znajdz sobie inne towarzystwo. Nie ze szkoły, zapisz się na jakieś zajęcia poza lekcyjne, kółko teatralne, harcerstwo, wolontariuszka. Najgorsze gdy będzie się twoje życie kreciło wokół szkoły, to będzie cie to bardziej bolało. A jak będziesz miała w dupie jej teksy i ona zobaczy że się nią nie przejmujesz to się znudzi.

kurcze strasznie mi trudno, nastawia wszystkich przeciwko mnie, teraz cała szkoła ma mnie za niewiadome kogo, przez to wszystko głupio mi się w szkole pokazywać, napisała mi także ze będzie mi uprzykrzać zycia jak tylko się da ;//

Gość ksjdksadjs
jak ci tak napisala to wez na forum klasy wyciagnij koma i zapytaj, dlaczgeo takie smsy ci pisze itp...? a tak w ogole zlej ją :) jak masz jedna kumpele to sie ciesz...

Gość anonim...5123
znajomi jej na pewno nie pomoga, gdy po pewnym durnym tekście nieoczekiwanie zobaczy ciemne plamki przed oczyma. Uwierz mi, 99% takich jak ona kończy w tym momencie podjazdy. A ty masz pełne prawo tak zakończyć jej akcje.

Gość aaaaaaaaaaaa
Zrób tak jak napisałam. Olej wieśniarę. Nie gadaj z nią. Zobaczysz kiedyś będziesz mogła się jej odpłacić pięknym za na dobre... Kwestia czasu...

Gość ksjdksadjs
aaaaaaaaaaaa ma racje to co dajesz ZAWSZE do ciebie wraca :)

Gość ksjdksadjs
a co twooj chłopak na to? mowilas mu?

Mam nadzieje ze stanie się tak jak piszecie, ona jest bardzo pewna siebie... uprzykrza mi życie jak tylko może.. macie racje muszę ja olać...

Mnie nie lubili w podstawówce , też chyba przez taką jedną która mi obrabiała tyłek.Trwało to na szczęście jakieś dwa lata(to była 5-6 klasa). Nie bij się z nią bo takie bijące się dziewczyny to straszny żal i mi się z jakąś patologią kojarzy.Chyba musisz to olać,wytrzymasz jakoś te dwa lata,potem możesz tych ludzi już nigdy nie spotkać.

tak mówiłam, a on ze co z tym zrobimy a ja ze mi to wali ja wiem jaka jestem a innych opinia mi koło d... nawet nie lata, a on ze pozytywne nastawienie , żebym tak trzymała

Gość aaaaaaaaaaaa
jak cie poznają, to sami się przekonają. walić cie powinna opinia ludzi którzy nie są dla ciebie ważni. Bądź ponad nią, póki nie wyniknie sytuacja w której bedziesz mogła jej odpłacić. Tak już jest w życiu , że spotykamy chujowe osoby na swojej drodzę. Nie pozwól się zniszczyć. Ona jest zazdrosna o twojego faceta. Że ty go masz a ona nie. Ja bym powiedziała jej na forum całej klasy jak cie publicznie obrazi "ja pierdole .... ale w tobie zawiści... ale cie boli to/ nie możesz przeszyć tego że mnie X woli od ciebie, prawda?... ale to nie jest dziwne, kto by chciał być z taką wredną suką jak ty..."

Gość czarna powiem ci ze tak jest
dostanie to co daje a twoj chlopak nie moze z nia pogadac zeby sie od ciebie odczepila?

Gość aaaaaaaaaaaa
*przeżyć :P

Nie chodzi o to ze mnie nie lubili, z tymi kolankami co są teraz za nią żyłam bardzo dobrze można powiedzieć ze tylko z nimi tak trzymałam, ale olały mnie są teraz za nią , robią tak samo jak ona...

jak się zdarzy taka sytuacja w klasie to jej tak powiem, muszę się odważyć.... a co do chłopaka to nie chce żeby rozwiązywał moje problemy, nie chce się mu żalić, ani się nim bronic...

Gość aaaaaaaaaaaa
je też olej. to nie ma sensu. on nie mają co robić, znalazły w tobie kozła ofiarnego i tyle... oleeeeej je. a najlepiej ściągnij i obejrzyj sobie film który oprawi ci na pewno humor "Wyznania małoletniej gwiazdy" uwierz :), na pewno pocieszy cie. "wszystko złe co dajesz wróci do ciebie ;) "

dzięki " aaaaaaa" dałaś mi dużo do zrozumienia... hmm a jak pójdę jutro do szkoły będzie się mnie czepiać

Gość aaaaaaaaaaaa
miałam podobnie jak ty. i naprawdę przez rok płakałam po kątach i nagle wszystko się odwróciło. przestałam się przejmować.. a i zło które mi wyrządziła tamta dziewczyna wróciło do niej :). I nie będę kłamać że nie sprawiło mi to satysfakcji. A tamte dziewczyny które ci dokuczają, traktuj jak powietrze. A kiedyś jak cie tamta wredota zaatakuje , to na oczach wszystkich powiedz coś w stylu, jak napisałam "ja pie**ole .... ale w tobie zawiści... ale cie boli to/ nie możesz przeszyć tego że mnie X woli od ciebie, prawda?... ale to nie jest dziwne, kto by chciał być z taką wredną suką jak ty..." Ale ogólnie naprawdę znajdź sobie znajomych poza szkołą. Ja poznałam wspaniałych ludzi.