Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

PEELING KAWOWY

Polecane posty

Jak często go robić i po jakim czasie widać efekty?? Dodajecie coś jeszcze, czy sama kawa??

Gość Niewidzialna Rękawiczka
ja dodaje odrobinę cynamonu, uważam , że peeling z kawy jest najlepszy na świecie :)

popieram :) jest poprostu super, do tej pory nie znalazłam lepszego, a jaki tani, ja dodaje troche żelu pod prysznic żeby sie fajnie rozprowadzał, efekty??? jak dla po pierwszym użyciu, skóra sie wręcz \"ślizga\" :) poprostu bardzi gładka, używam raz w tygodniu, no może dwa

Chodzi mi bardziej o efekty związane z walką z cellulitem. Bo że skóra gładziutka, to wiem :) A kawę parzycie wcześniej, czy tak prosto z opakowania??

2/3 lyki kawy wczesniej zaparzamy dodajemy do tego 1 lyzeczke cynamonu przecedzamy , dodajemy troche zelu do kapieli lub jakiegos balsamy i smarujemy sie :D ja stosuje raz w tyg taki peeling juz od dluzszego czasu i powiem Wam ze naprawde sa super efekty , celulit sie zmienjszyl , i rozstepy co tu duzo pisac jak dla mnie jest rewelacyjny !!!!!!

narazie używałam tylko zaparzonej już, wydaje mi sie że to bez różnicy, hmmm... czy cellulitu mniej to nie moge powiedzie bo nie zauważyłam (praktycznie wogóle go nie mam albo naprawde troszeczke) a ja używam tylko w celu gładziutkiej skóry :)

Dzięki :) Ale może więcej osób się wpisze, poda swoje przepisy, doświadczenia i efekty :)

Gość a ja robię tak...
Jeśli komuś chodzi tylko o wygładzenie skóry, to bardzo dobra jest też zwykła sól. Efekt rewelacyjny. Polecam :-)