Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exe exe

Do czego śpieszą się Polacy?

Polecane posty

Gość exe exe

Oczywiście nie wszyscy biorą udział w wyścigu, ci od razu skazują się na przegraną. Ale weźmy tych, którzy się ścigają. A więc tak: w wieku 20 lat studia i jednocześnie praca, żeby już mieć doświadczenie zawodowe. W wieku dwudziestu kilku lat już praca na stanowisku kierowniczym. W ciągu paru lat kilka awansów, tak aby w wieku trzydziestu, trzydziestu kilku lat być już na wysokim stanowisku. I co dalej? A no dalej, czyli zbliżając się do 40 a tym bardziej po to już mniej wesoło. Nowoczesny plan w zasadzie nie przewiduje tego, że można mieć aż tyle lat. Najlepiej byłoby wtedy po cichu ustąpić miejsca młodszym. A jak to jest na zachodzie? Np w Niemczech? Tam jeśli widać duży drogi samochód, to można być pewnym że za kierownicą zobaczy się kogoś po 50, 60 roku życia. A osoby w wieku 25-35 lat są dopiero na początku kariery. Nie wiem jak wam, ale mi bardziej podoba się ten drugi model. Niestety, można albo tylko pomarzyć, albo być bardzo dobrym i upartym i wyjechać.

Gość exe exe
----->do tegooo Ty zamieszczając tu link do reklamy pasty do zębów, w zasadzie tylko popierasz moja teorię. Ile masz lat? Pewnie jakieś dwadzieścia parę?

Gość gzesiek napierdalski
pęd do zachodu. wszystkiego co zachodnie. nawet pierd z zachodu polacy z namaszczeniem na bacznosc wachają niczym perfum jaki