Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla beskiduuu

Tyle prób i nadal nam sie nie udaje.

Polecane posty

Gość kropla beskiduuu

Za każdym raze coś nie wypali. Jak on jest napalony to ja albo nie mogę, albo w ogole nie jestem podniecona, mimo, że chce. Jak ja mam ochotę i oboje chcemy to jemu nie staje. Jak go pobudze to wtedy mnie wszytsko przechodzi i wysycham. No i z seksu nici. I za każdym razem to samo.

Gość kropla beskiduuu
Co robić zeby nam się obojgu chcialo i żeby on się nie stresowal?

Gość troche świeżego powietrza
bo wam się mózgi lasują od tego internetu dzieciaki

Gość kropla beskiduuu
ja sie nie spinam, troche alkoholu mi pomaga. i nie jesteśmy dziecmi. jesteśmy przed 30.

Gość troche świeżego powietrza
a to przepraszam, w takim razie coś z waszą psychiką jest nie tak

Gość kropla beskiduuu
ja wiem czy długo. Od dawna, ale w dużych odstępach. W sumie kilka razy. On mi mówi, że się stresuje, ale czym? Ja nie wiem:(

Może bardzo mu zależy, spina się, przeżywa stres i wtedy zwyczajnie mu nie staje :( tym bardziej się stresuje, że jak kilka razy On był w gotowości to Ty nie byłaś gotowa….więc za kolejnymi razami dopada go stres, że znów sytuacja się powtórzy To Wasz pierwszy raz razem??

Gość kropla beskiduuu
no pierwszy, a mój to w ogóle pierwszy.

Gość kropla beskiduuu
25 lat.

25 lat i dziewica :o To z dużą dozą prawdopodobieństwa można powiedzieć, że jesteś pasztetm i dlatego nikt nie chciał cie do tej pory dymać. Prawdopodobnie twojemu menowi nie staje tez dlatego, że jak spojrzy na twoja facjate lbo tłuste dupsko, to zwyczajnie wszystkiego mu się odechciewa :o

Gość jesteś okrompny Zygmunt
a jak by miała lat 18, to by była puszczalska???

Gość jesteś okrompny Zygmunt
ja miałam 24 przy stracie dziewictwa….bo wcześniej nie miałam kandydata z którym chciałam je stracić ;) Tylko, że u mnie stało się to bez problemowo ….byłam lekko wcięta i napalona na maxa ;) Facet nie wiedział, że jest moim pierwszym, może ten fakt stresuje Twego faceta? co Kroplo beskiduuu? że jest pierwszy? chce wypaść jak nalepiej, znaczy żeby tobie było najlepiej, tyle się mówi, że TEN pierwszy raz jest taki ważny :)

Gość Co za idotaaaaa
Zygmunt ty jestes idiota jakich malo, a twoj mozg nie dorownuje wielkosci twojego orzeszka Sam masz kompleksy i wyrzywasz sie na ludziach, ja rowniez mam 25 lat i stracilam dziewictwo pare m-cy temu, co w tym zlego? Ty jestes ograniczony mysleniowo i nic tu nie pomoze na twoje uposledzenie, takze nie zabieraj glosu, bo wkrotce sie zadlawisz swoimi wlasnymi wymiocinami