Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafex

picie sensu. zammierzam 4 kg przed przymiarkami schudnac.

Polecane posty

Senes to zabójstwo dla żołądka i jelit. Uzależnia jak mało co. Lepiej zdrowo się odzywiaj i dużo ruszaj. Jak raz zaczniez, to do końca życia będziesz musiała na tym jechać, bo normalnie się już nigdy nie wypróżnisz.

Gość kaczorrek
a ja pilam senes w liceum przez miesiac. schudlam 3 kg. i z tego co papmietam nie mialam chyba jakiegos klopotu pozniej do powrotu z normalnym wyproznianiem sie.

Gość kaczorrek
i teraz hahah przed przymiarkami planuje troche go pic aby rowniez zgubic z 3 kg:-)

Dziewczyny, to nie lepiej sobie zrobic lewatywe, jak Wam chodzi tylko o dobre wyproznienie ? ;) Po dobrej lewatywie mozna zobaczyc na wadze z 2-3kg mniej ;)

Po dobrej zupce kapuścianej tez można zobaczyć pare kilo mniej na wadze ale czy ta waga ma największe znaczenie? U mnie przez pewien dłuższy okres (jakieś 3 miesiące) to waga wogóle nie spadała, a do spodni w tym czasie raz doszywałam drugi guzik a potem kupiłam pasek. Lewatywa też rozleniwia ponoć, ale chyba bezpieczniejsza niż senes. Najlepsze jest chyba siemie lniane i duzo wody i błonnika, ja siemie lniane przestałam pic w lutym jakoś i do tej pory nie mam problemów z kibelkiem, a wcześniej to miałam 2 razy na tydzień. Aha i jeszcze zdrowe odżywianie bo jak się robi z żołądka śmietnik to raczej żadne cuda nie pomogą