Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafex

picie sensu. zammierzam 4 kg przed przymiarkami schudnac.

Polecane posty

Gość szafex

ktoras parzyla sobie ziolka z sensu?? pare razy w ciagu dnia pojsc na kupke. a te 4 kg upragnione zrzocic aby wciecie w talii ladne w gorsecie ppowstalo. i troche z rak aby zeszlo bo po tabletkach zle dobranych mi sie te 4 kg przytylo .:-(

Gość hhsh
a ty byc jakiej narodowosci? bo ty tak pisac raczej nie po polsku? ty byc obcokrajowiec?

Gość szafex
klawiatura mi szwnkuje. jak nie zwroce uwagi to nie wybija . a co zlego jest w piciu senesu???

Gość szafex
i nie zre. nigdy nie zarlam i nie zre. odzywiam sie normalnie

Senes ,,rozleniwia,, jelita i po odstawieniu bedzie miala powazne problemy z wyproznianiem. Nie lepiej przez kilka tygodni nie jesc kolacji? Gwarantuje,ze na pewno kilka cm Ci ubedzie w talii.

no ja pije sobie od 3 dni. zamierzam jeszcze tak z poltora miesiaca wlasnie do przymiarek i potem koniec bo dluzsze picie rozlegulowuje prace jelit. pamietaj jak cos abys nie przesadzila

Gość Ratanowa nitka
ile razy dziennie robisz kupkę po tym senesie ?

Gość agaga
a nie lepiej pochodzic codziennie po pracy na basen (pod warunkiem oczywiscie że potrafisz pływać) po godzinie pływania gdy się ubierasz wszystko jest luzniejsze :) Ja dałam taką radę mojej koleznce, która miała probelmz suknią ślubną tydzień przed - jej sie udało. Tutaj jeszcze oczywiscie by się przydała mała głodówka. Jedzenie konczyc o 15.00 i nic do rana

powiem tak: odradzam. Pilam senes, dlugo i duzo. Efekt jest krotkotrwaly a teraz mam problemy z powolnymi jelitami i nie pojde do ubikacji jak ich czyms nie pobudze. Herbata Figura dziala na mnie dopiero jak wypije z 5 torebek. Ogolnie: nie oplaca sie.

Gość Ratanowa nitka
To pewnie strach wychodzić z domu !!!

Mozna tez zrobic diete kapusciana (fujjjj ohyda), ja na tej diecie zrzucilam prawie 5 kg a moja siostra prawie 4. Do tej pory na zupy warzywne nie moge patrzec ;)

ja ta diete kapusciana kiedys probowalam. jedyne dieta jaka robilam. ale wytrzymalam tylko 3 dni. ciagle jest sie glodnym jak wilk. ta zupka nic nie zapycha bo to sama woda kapusta i troche warzyw. bylam tak glodna ciagle mi burczalo w brzuchu. czlowiem sie tlyko meczy :-( a zupa nawet mi smakowala. ale tylko przez pierwsze dwa dni. ppotem juz chili dodawalam :-)

princessa, ja dodawalam chili i wielu przypraw i ciagle byla obrzydliwa. Musiala ja sobie mielic,zeby byc w stanie ja zjesc. Ja nie bylam w sumie az taka glodna, bo skurczyl mi sie szybko zoladek. Poza tym dzien 1, 2 i 3 to najlepsze dni, bo mozna jesc warzywa i owoce bez ograniczen.

no tak. owoce i warzywa bez ograniczen. ale jakos nie mialam ochoty z apychac sie tymi owocami i wazrywami bo przez ta kapuste trawienie bylo tak szybkie ze i tak chodzilam glodna. wiec wlewalam w siebie ta zupe. ale i to nic nie dawalo. chodzilam taka zla ze byle powod i moglam byc niemila dla kogos.

Gość zolwikkk
a schhudlas chociaz przez te dni? bo ja zamierzam od jutra :-) czego to sie nie obi przed slubem. u mnie tez tabsy zle zawinily klku kilogramow w gore

Pisalam wczesniej,ze schudlam prawie 5kg wiec mysle,ze to niezly wynik jak na tydzien diety. Tylko ostrzegam,ze jakies 99 procent ludzi po kilku dniach stosowania diety ma odruch wymiotny na widok i zapach tej zupy ;)

Gość nie jestem stylistką
Dziewczyny, bo po uszach dam!!! Senes to zabójstwo!! uzależnia nie gorzej niz valium, rozleniwia jelita, a skutki po odstawieniu sa paskudne, z zespołem jelita drażliwego włącznie. Sama cierpię na IBS (spadek po wrzodach....) i zapewniam - takiego bólu nie życzę najgorszemu wrogowi!!! Dieta 100 kalorii, mało tluszczu, mało chleba, troche ruchu - i schudniecie w oczach. Będzie dobrze, ale nie wybierajcie drogi na skróty, bo skutki będą opłakane...

oczywiście - dieta 1000 kalorii ;)

Gość zolwikkk
no ale tak icie senesu orzez poltora miesiaca. to jeszcze nit ak strasznie chyba czytalam ze dziwczyn maja potem problemy ale pily taki senes z rok czy pol.

senes uzależnia BARDZO SZYBKO zamierzasz sprawdzić, czy po półtora miesiąca coś Ci się stanie??? nie ryzykowałabym ;) Jeśli masz problem z "leniwymi" jelitami i przemianą materii, polecam siemię lniane, otręby i babkę błesznik (wszystko do kupienia w każdej aptece bez recepty) - nie uzależniają, a pozwalają rozruszac nasze jelita, zmaltretowane i rozleniwione brakiem błonnika w wysoko przetworzonej żywności

Gość zolwikkk
nie mam problemu z jelitami. porppstu chce sobie pomoc schudnac te 4 kg w poltora miesiaca. i widze z enie ja jedna tutaj:-)

zolwikk, wystraczy,ze ograniczysz jedzenie, zrezygnujesz ze slodyczy i bedziesz cwiczyc z 3 razy w tygodni i 4 kg w 6 tygodni na pewno schudniesz.

Gość czarna koala
ale senes nie odchudza tylko przeczyszcza. masz problem z zaparciami? - ok, senes moze byc. natomiast jak chcesz przyspieszyc/poprawic przemianę materii to raczej inne rzeczy - coś na bazie morszczynu albo octu jabłkowego.

Gość nea11
o jaaaa!!! Dzieweczki co Wy tak szalejecie?? Po co na co?? Poczytajcie sobie w necie ile to szkod narobi wam w organizmach. Zapewniam ze te 4kg nie sa tego watre i na pewno mozna je zrzucic w inny sposob, ograniczajac sporzecie weglowodanow, nie laczeniem ich z tluszczami, ruchem i piciem duuuej ilsoci wody zamiast senesu ://

Gość zolwikkk
a ocet jablkowy gdzie mozna kupic??? bo slyszalam ze jakos rozcienczany sie pije i tez wplywa na przemiane materii wlasnie.

Gość czarna koala
jest albo w płynie w supermarketach tych lepszych, albo w aptekach w gotowych preparatach (cidrex np.).

A wy myslicie że od częstego robienia kupy to się chudnie, gdyby tak było to bym była chuda jak patyk, bo mi się zdarza 2, 3 razy dziennie, chudnie się od dobrej przemiany materii a na to trzeba popracować. I tu mówie odrazu "nie jeść mniej" tylko jeść więcej. Myślicie że Absurd?, dieta niełączenia, 5 posiłków, owoce warzywa, kaloryczność na poziomie 1500 - 1800, albo więcej jak ćwiczyłam, ćwiczenia, w miare możliwości regularne posiłki ale wszystkie, a nie bez kolacji i 15 kg w pół roku, od 2 miesięcy nie ćwiczę i nie jestem na diecie i dalej chudnę bo mam pewne nawyki żywieniowe juz wbite do głowy. nie głoduję, na wagę tez nie zwracam uwagi bo raczej wole jako miarkę spodnie z liceum. Przez jakiś czas podczas tego maratonu wogóle waga mi nie leciała, ale przeczekałam i teraz jest tylko lepiej. Chociaż przypuszczam że do przymiarki troche mniej czasu zostało, ale senesu tez nie polecam, ani żadnych figurek i tego typu herbatek, siemie lnianie, woda z cytryną, zdrowe odżywianie i będzię efekt kibelkowy, chyba że juz masz jelita rozleniwione

ja tez zaczelam brac po posilku blonnik z ananasem. tesciowa schudla 4 kg biorac go z miesiac wiec widac cos tam dziala