Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie o łożysko

stawiam na bambino...co w nim jest?

Polecane posty

Gość zapytanie o łożysko

ponoc nalepsza jest firma bambino. Kupie oliwkę, szampon i krem z faktorem oraz te chusteczki nawilżające. Brakuje mi jednak emulsji do kapieli .czy wogóle taka jest? Czy ogólnie mozna wlac do wanienki nieco samej oliwki bambino czy wogóle inna i to starczy aby skórka dziecka była wymyta i nawilzona na tyle ze po wyjęciu dziecka nie musze juz go oliwkowac? Chciałabym nabyc emulsje do kapieli z zawarta oliwką ale jak widze nie ma z firmy bambino wogóle emulsji. A ja wy mieszacie kosmetyki? czy mozna na odparzenia kupić niwea a pozostałe bambino ?

Gość świnka Lou
ja mam każdy kosmetyk z innej parafi, krem na odparzenia i zasypke z nivei, oliwke i mydełka z jonsona, krem do buzi i chusteczki z bambino :)

Gość ja chciałam
Ja też kupiłąm bambino, ale po porodzie mi to śmierdziało i używam hipp półtora roku już, jest płyn do kąpieli, płyn z szamponem, takie 2 w 1, mleczko do ciała, oliwka, szampon, krem na odparzenia, krem pielęgnacyjny. Po prostu cała linia hipp jest. A dziecko po kąpieli warto oliwkować albo mleczkiem pielęgnować, bo to dla niego wspaniały masaż przy okazji, dowiedzione naukowo;-)

Gość ja chciałam
a chusteczki mam zwykłe z rossmana

Gość zolzy...
a ja mam oliwke szampon krem i mydelko bambino, chusteczki rozne przewaznie bambino ale i pampers pomaranczowe i dzidzius i huggis...

Gość zapytanie o łożysko
szykuję się do zakupu i w sumie nie wiem co kupić. mam próbke nivea na odparzenia więc kupie albo nivea albo linomag. Emulsja do kapilei zoliwką- nadal nie wiem jaką. A moze wlać zwykłej oliwki np bambino do wody i już? potem ewentualnie lekko jeszcze naoliwkowac dziecko.

ja tez używam bambino. płynu do kąpieli nie ma i ja nie stosuję. mam tylko mydełko i oliwkę i krem z filtrem. i koniec! główkę myję mydełkiem, a ciałko po kąpieli oliwkuję. mały to uwielbia, to świetny masaż przed snem :) jeśli koniecznie chcesz to kup oilatum, ale po nim sie nie oliwkuje i z tego co woiem zastepuje też mydło. ja używałam chwilkę ale ten zapach, brrryyy jak dla mnie ochyda i zrezygnowałam. a chusteczek nawilżonych używam tylko sporadycznie jak gdzieś wychodzę, w domu myję pupkę wodą i zasypuję mąką ziemniaczaną.