Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelon_om

Czy ja dramatyzuje?

Polecane posty

Gość kamelon_om

za niecałe 2tygodni mam ślub, cywilny, bo cywilny, ale ślub. Kupiłam ładną sukienkę, niedrogą. Przyjemne dla oka niedrogie dodatki. Skromne buty. I wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że moja przyszła teściowa, która brała ślub, również cywilny, tydzień temu nie wymyśliła, że na moją ceremonię przyjdzie w swojej ślubnej kreacji...I nie miałabym nic przeciwko, gdyby nie była to normalna suknia ślubna. Dojdzie do tego, że to nie ja będą wyglądała na tę która bierze ślub, a ona. A mój przyszły mąż stwierdził, że przesadzam.... Czy ja przesadzam?

Gość pokaż real foto
Błagam powiedz ze zartujesz bo nie uwierze ze tacy debilni ludzie chodza po swiecie :D isc na czyjs slub w sukni slubnej :D zaraz zejde :o

Gość kamelon_om
nie ja nie żartuje....i jestem wściekła...

sluchaj sa na swiecie ludzie ktorych zachowania lepiej nie komentowac bpo az zal cos mowic.twoja tesciowa nalezxy do tych osob.lubi byc w centrum i tyle.co prawda zachowa sie jak jakas za przeproszeniem parszywa suka jak tak postapi ale uwierz to tylko o niej bedzie zle swiadczyc nie o tobie.ja wiem bedziesz sie zle czuc wlasna tesciowa zrobi ci takie cos na twoim slubie.ale w sumie pomysl to niej beda zle gadac nie o tobie.zagryz zeby i pozwol sbie starej babie zrobic z siebie posmiewisko i idiotke

Gość pokaż real foto
I Twój chłop nie widzi problemu? Jak to?! Wierzyć mi się nie chce... Nie wiem co Ci poradzić... Bo jeśli to dla niego norma :o to sz.p. mamusi nic nie powie... Chyba najrozsądniej się nie przejmować i łapać tylko zdziwione i zniesmaczone spojrzenia jakie na pewno będą rzucane w stronę jego matki... Bo wszyscy będą na nią patrzyli jak na idiotkę niespełna rozumu, nie na Ciebie...

Gość faceci tacy sa
nie twierdze ze klamiesz, ale trudno uwierzyc ze twoja tesciowa jest az tak poj...ana jakas wariatka, normalna osoba nie zrobilaby czegs takiego, powiedzialabym ze nie wezme slubu z taka atrakcja

Gość okularnica.....
A nie możesz powiedzieć prawdy i poprosić teściowej, żeby założyła inny strój? Powiedz, że gdybys miała balową suknie ślubna to ok, ale masz skromne ubranie i jej strój nie pasuje.

Gość okularnica.....
A nie możesz powiedzieć prawdy i poprosić teściowej, żeby założyła inny strój? Powiedz, że gdybys miała balową suknie ślubna to ok, ale masz skromne ubranie i jej strój nie pasuje.

najlepiej załatw to tak że Twój przyszły mąż niech powie swojej mamuni ze da jej kas ena cos nowego, bo tamto jest stare i ona średnio w tym wygląda p.s. moż ejje strój cywilny nie jest jakiś bardzo drazniący oko? może to zwykła garsonka tylko tyle, że \"jej slubna\"?

Gość pokaż real foto
Autorka napisała że jest to normalna suknia ślubna. Ale wiesz co, ona pewnie będzie jakaś brzydka, poszarzała, 30-letnia. Nie będzie wyglądać jak dzisiejsze suknie... Może nie ma o co kruszyć kopii i się denerować?

Gość kamelon_om
ONA BRAŁA SLUB W TEJ SUKNI TROSZKE PONAD TYDZIEN TEMU....TA SUKNIA JEST NOWA....

Gość 1234567.........
ale ja czegoś nie rozumiem skoro Ty bierzesz ślub cywilny to spodziewam się że nie masz białej typowo ślubnej sukni czy masz ? teściowa skoro brała też tylko cywilny pewnie w białej długiej sukni też nie szła więc być może to jakaś garsonka czy inna sukienka ...widziałaś ją ? przecież na plecach nie będzie miała napisane że to jej ślubna suknia ...no chyba że boisz się obciachu ...ja bym radziła najpierw obejrzeć a później panikować

Gość ngdnf249nXPO
PROWOKACJA

Gość 1234567.........
aaaaa sorry nie doczytałam zwracam honor no jeśli to typowa suknia ślubna to ja p.....le ...trzeba jej to koniecznie wybić z głowy ...no jak iść na ślub do kogoś w swojej sukni ślubnej ?????

szok, wspolczuje ci tej tesciowej, co za durne pudlo, nie wiadomo, czy sie smiac, czy plakac, przeciez ta baba zrobi z siebie posmiewisko, chyba zapraszacie na slub takich ludzi, ktorzy nie beda miec watpliwosci, ze to ty jestes panna mloda, wiec po temu babsku taki cyrk?