Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka piosenka.

Może byc na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość ngdnf249nXPO
swietna!

Gość taka piosenka.
up

Gość bzzzzzzzzzyk
up

Nie chcecie, żeby było "ckliwo"?!!!! Boże! - a mnie się łza w oku kręci za kazdym razem gdy to słyszę - to przepiękne słowa są!!! My akurat na pierwszy taniec mamy co innego, ale ta piosenkę wybrałam na jeden z podkładów na film :)

Gość taka piosenka.
Dla mnie tekst bardzo piękny, ale nie przesłodzony. Poza tym, ja tak po pierwszym przesłuchaniu nie wyłapałam wszystkiego i wydaje mi się, że goście też raczej zwrócą uwagę na dość żywą melodię, a dopiero potem na słowa. Chyba jest to mniej ckliwe niż np: Wielka miłość zabiorę cię od dziś - paula itp

Ale ja pisząc słowo \"ckliwe\" nie miałam na myśli negatywnego zabarwienia. Przepraszam, jesli tak to zrozumiałaś. Mnie naprawdę bardzo ta piosenka wzrusza i to, że jest \"szybka\" nie ma dla mnie znaczenia - śmieje sie i płaczę jednocześnie i już. Przy pierwszym tańcu raczej nikt nie płacze, więc sie nie martw, ale jeśli chodzi o \"orientacje\" w słowach piosenki to pamiętaj, że jest to jednak dosyć stara piosenka i wielu gosci weselnych będzie ją znało.

ja już wybrałam: Ziyo \"Magiczne słowa\" - nie chciałam zbyt wolnej by dobrze się tańczyło.. zresztą nie przepadam za takimi rozmemłanymi pościelówami.. a tą piosenkę Ziyo kocham od zawsze.. ale ta Twoja jest śliczna.. nigdy jej nie słyszałam.. super!