Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaanaa

ratunku!biore meridie i chyba jestem w ciążY!!!

Polecane posty

Gość załamanaanaa
aniaania dziekuje ci kochana, podniosłas mnie troche na duchu!nie robilam jeszcze testu , odstawilam leki i czekam, a iel czasu bralas jesczze zelixe będac w ciąży?? pozdraiwm i życze wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzidzi!

Gość a co co co...
co ci ta to chowanie głowy w piasek...zróbze ten test i przestan tu jęczec....

Gość magd_us_1983o2
Na razie sie nie martw na zapas moja siostra jak sie odchudzala to tez jej okres zanikl nawet na pol roku ,a potem miala problemy z zajsciem w ciaze no ale teraz ma wspanialego syneczka

Jagoda Pan Zalamana ma racje co do twojej wypowedzi, ne czytasz ze zrozumenem a tez ne pomoglas zbynio ta swoja wypowiedzia i jakby wogole odeszla od tematuu, przyczepilas se bardzej usunecia ciazy niz wglebc sie w to co pisze autorka, wogole nie zrozumialas JEJ WYPOWIEDZI, i jeszczee ta twoja wypowiedz ze ne zawsze jestes TAKA, tzn. jaka? pusta egoistyczna , bez konkretnego powodu wredna hehe twoja druga wypowiedz rowniez jakas taka zamotana, sama nie wiedzalas co napisac, jak sie bronic, prosze o to przyklad; No do ciazkiej cholery!!! Najpierw pisze ze bedzie usuwac teraz znowu sie usprawiedliwia ze musi bo dziecko bedzie uposledzone... No ludzie!!! co za kobieta !!! Uposledzona to ty chyba jestes, jak piszesz ze bedziesz usuwac ciaze bo dziecko bedzie chore. Nawet jezeli jest chore to musi byc usuniete? Ty jestes chora a cie nie usuneli. I jakos zyjesz chociaz pleciesz bzdury. zalozycielka tematu martiwla sie tym ze dziecko bedzie choree a ze napisala ze trza usunac bo tak sie dowiedziala co do stosowana tego leku i byla WYSTRASZONA!!! tego juz nie zauwazylas,,jakbys byla milsza i wyrozumialsza,to moze dzieki tobie doszla by do innych wnioskow...a tak wolisz poprzekrecac czyjas wypowiedz hehe i dolowac jeszcze bardziej:) 'I jeszcze mi pisze ze ja naskakuje na nia bezpodstawnie, ciaze chce usunac a ja na nia naskakuje , jak ja smiem w ogole...' DO POZOSTALYCH Sorki ale sie wkurzytlam , normalnie taka nie jestem i jeszcze sie usprawiedlwiasz, te twoje wypowedzi daja duzo do myslenia... a jeszcze jednoo czesto kobiety musza sie odchudzac aby potem zajsc w ciazeee ,, nie wiedzalas o tym ehhhhh jakas ty madraaaa hehe

Gość załamanaanaa
ważka brawoo!!!! o to mi chodzilo!!!!!tylko nie wiedzialam juz jak tej debilce wytłumaczyć!

Gość Dokladnie ja zauwazylam
dorosle baby a wyzywaja sie od debilek... :o

autorka potrzebowala pomocy osob ktore juz cos takiego przeszly ,, reszta uwag , docinek, wyzwisk nie byla na miejscu i byla wrecz nie potrzebna! oceniac latwiej, to juz wiadome

Jesli chodzi o to czy nalezy chudnac w ciazy to mi sie dziwne wydaje bo ja zachodzac w ciaze wzylam 86 kg wiec tylko 2 kg mniej niz autorka. Byc moze jezeli ktos ma duza nadwage to lekarz zleca odchudzanie ale w przypadku takim jak Twoj to chyba nie jest konieczne. I przestan juz z ta debilka bo tak do siebie mowia gimnzjalistki :O

Gość maxxsior1986
Witam mam do sprzedania Meridia15 oryginalne opakowanie 30 tabletek zapraszam!! Cena 90zł +5zł koszt wysyłki Kontakt GG9690085 512-604-004

zalamana,przedewszystkim zrob test,meridia strasznie rozregulowuje miesiaczke,ja bralam zelixe jeszcze przez 3tygodnie,ale test zrobilam bo mdlalam i krecilo mi sie w glowie,i to bylo dziwne.Oba te leki (zelixa i meidia to to samo) nie maja dzialania mutagennego,czyli nie ma opcji zeby wplywaly na rozwoj plodu,ale jak kazdy lek moa byc szkodlliwe,to opinia lekarzy...i to dobrych.Ja mam problem z szyjka wiec i tak nie wiem czy donosze ciaze,pozostaje czekac i miec nadzieje:) pozdrawiam,glowa do gory!!!

Gość cotebabygadają
aniaania co Ty kobieto wogóle gadasz???!!! te leki sa na 1 miejscu o działaniu patogennym i teratogennym , uszkadzają płod i to w znacznym stopniu , dlatego jest napisane na ulotce żeby stosować SKUTECZNA antykoncepcje!!!!

Gość dieta MŻ i WR
Najlepsza dieta to MŻ i WR czyli MNIEJ ŻREĆ I WIĘCEJ SIĘ RUSZAĆ a nie meridia. Meridia zawiera w sobie pochodne amfetaminy, jest jak narkotyk. Ćpunki są chude i pewnie mają zaburzenia miesiączki. Co to za pomysł żeby brać tak szkodliwe gxxno żeby później w ciąże zachodzić??!! Jak można tyle żreć żeby takim grubym być??!!

Gość zuzka zuzka
ja też brałam Meridię a teraz jestem w 20 tygodniu ciąży :D i tak jak Ty zastanawiałam się czy z dzieckiem wszystko w porządku więc od początku ciąży robiłam wszystkie możliwe badania a teraz jestem już spokojna bo mój maluch świetnie się rozwija i jest zdrowy jak ryba! A studiami się nie martw zawsze możesz studiować w ciąży a później wziąć urlop dziekański i dokończyć!