Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes 1234

ceny suknie agnes

Polecane posty

Gość agnes 1234

czy ktos mi moze odpowiedziec w jakich cenach sa suknie Agnes? choczi mi o przedzial cenowy.dziekuje.

Gość monika_7
moja kosztuje 2400 zl

Gość agnes 1234
a jak dlugo sie czeka na zamowienie?

ja miałam kupować w agnes, kosztowała 2850zł, pani pwiedziała że jak na miesiąc letni to ok 4 miesiące...

Gość monika_7
mi tez pani powiedziala ze czeka sie ok 4 miesiace

Gość a jakiej firmy suknie
latwiej sprzedac agnes czy cosmobella? bo podobaja mi sie 2 i sa w podobnych cenach no i nie wiem na ktora sie zdecydowac zeby nie miec pozniej problemu ze sprzedaza

Gość mi pani
powiedziala od 2200 w gore

Gość 3 miesiace

Ja kupiłam we Wrocławiu suknie agnes model 1905 z nowej kolekcjii i kosztowała 2500 ok 3 miesiace trzeba czekam na uszczycie.

Gość nea11
szczerze to tez zalezy gdzie. Moja kolezanka kupila suknie w Swidninie czy Swidnicy w Zachodniopomorskiem i zaplacila ok 2000zl- ja ta sama suknie ogladalam w Katowicach, gdzie kosztowala prawie 3000 !!!!!! A bylo to niespelna pol roku po jej zakupie... W Katowicach przynajmniej i w Chorzowie w Agness suknie kosztowaly ok 2000- 2500- 3000 i tez czasem w gore.. Ale tylko powiem ze wiele kolezanek mi je polecalo, sa bardzo wygodne (trzymaja tez wiekszy biust bez problemu) i jest to serio solinda firma.

Gość czarna koala
moja w świdwinie kosztuje 3200, zamówiona trzy miesiące przed ślubem, pierwsza przymiarka na półtora miesiąca przed, druga - łączna z odbiorem - na dwa tygodnie przed ślubem. salon bardzo fajny, miłe panie, przymierzalnie duże, jasne, wygodne. polecam.

salonu Agnes w Chorzowie już nie ma - został połaczony z tym w Katowicach. A suknie są rzeczywiście fajne, wygodne, nic się nie wbija :) Moja kosztowała 2650 + mała moja przeróbka - 70 zł. Z tym że zamawiałam w marcu, a wtedy była jeszcze promocja -10% na zamówienia do końca marca :) Ta którą kupiłam to była jedna z tańszych.