Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralowa_czerwien

zakochalam sie w bracie przyjaciolki...

Polecane posty

Gość koralowa_czerwien

to trwa z dziesiec lat.......w przerwach oboje bylismy w zwiazkach... ale teraz oboje jestesmy wolni. Ostatnio jak bylismy w takiej sytuacji poszlimsy ze soba do lozka... minelo troche czasu rozstalismy sie ze swoimi polowkami i znowu to samo.. ale teraz cos poczulam...i sie boje jego gadania w stylu "bedzie dobrze" wrrrr... ale nie zaluje;)bo widze,ze oboje lazimy zakreceni bardzo ze szczescia... myslicie ,ze warto sie nie poddawac? dodam,ze traktuje go jak wlasnego brata i przyjaciela...swietnie sie rozumiemy

Gość tai i to
tez bym tak chciala.... zostane stara panna... coz zycie...:(:(:(

Gość koralowa_czerwien
tak...jak on sie nie zakocha to tez zostane stara panna;)| malo kto mnie rozumie malo kto rozumie jego;) a w koncu troche sie odkrylismy przed soba.... choc on i tak nie odpowiada na moje pytania nie obiecujemy sobie niczego..... ale nie wiem...nie chcialabym go zobaczyc z jakas laska po tym wczesniej nie bylam zazdrosna a eraz chyba bym mu glowe urwala

Gość Mofos.
wal ile wlezie, pedolcu 18:30 [zgłoś do usunięcia] aakrak93 jeden ch*j czy rodzina czy nie 18:35 [zgłoś do usunięcia] Mofos Miałem jedną przygodę z Galerianką bardzo śmieszną... Właśnie odebrałem kutą szablę dla kolegi (miał imieniny) ale w drodze postanowiłem odwiedzić galerie bo słyszałem że była przecena a chciałem sobie kupić duże męskie markowe kowbojki poza tym chciałem kupić wino. Stałem przed witryna i patrzyłem na te cuda (najtańszy 500 zł i to po przecenie), ubrany w długi skórzany płaszcz a za pazucha trzymałem szablę (prezent dla kumpla) a tu zjawia się taka jedna "że chciała by buciki". Ja mówię że "ja też chciałbym buciki". Jeszce nie wiedziałem co się święci bo nigdy mnie nie zaczepiały a tu szedłem na imprezę odstawiony jak cieć. Zaraz spuściła z ceny i powiedziała "Za 50 zł ci obciągnę w toalecie", Naszła mnie nieprzemożona chęć żeby odrąbać jej ten plugawy język (razem z głową). Wysiliłem się na spokój i z tytanicznym wysiłkiem odpowiedziałem że "za 50 zł to w kiblu pokażę jej jak sam sobie obciągnę". Jednak ta niespełniona dziewuszka nie ustępowała. "Podobasz mi się choć zasłużyłeś na bonus, nie będziesz żałował" . K**wa już żałuje po ch*j przyszedłem oglądać te j**ane kozaki!! "A TY " syknąłem przez zęby "ZASŁUŻYŁAŚ NA KLAPSA" po czym jednym wyćwiczonym ruchem wyłuskałem szablę zza pazuchy. Takiego obrotu sprawy się nie spodziewała. Upuściła swoją różowiutką torebuśię i wrzeszcząc zaczęła uciekać. Też musiałem się zawijać, schowałem szable postawiłem kołnierz i dałem dyla na parking. Musiałem nadłożyć drogi i jeszcze kupić te j**ne wino. Przyszedłem ostatni i miałem najgorsze miejsce, w galerii nie pokazywałem się przez ponad pół roku, butów oczywiście nie kupiłem... 18:54 [zgłoś do usunięcia] mmmarlenka Mofos z jakiej części Polski jesteś ? 18:56 [zgłoś do usunięcia] Mofos Do mmmarlenka jeszcze jedno pytanie, czy akceptujesz czeki i karty płatnicze (VISA GOLD), bo wiesz moja żona siedzi mi w portfelu jak kiedyś nie umiałem wytłumaczyć co zrobiłem z 50zł chciała mi założyć nadajnik w samochodzie że niby jeżdżę na dzi**i (skąd te pomysły), innym razem siedziała 3 godz. w krzakach przed domem czy nikt do mnie nie przyjeżdża. Ponoć miarę miłości można mierzyć miarą (nad)opiekuńczości... 19:02 [zgłoś do usunięcia] mmmarlenka Tylko gotówka, z tego co tu piszesz to jesteś jeleniem i pantoflarzem od przynoszenia kasy. 19:03 [zgłoś do usunięcia] Mofos Nie powiem skąd jestem...no bardziej północ niż południe, ale nic więcej nie powiem i tak za dużo chlapię ozorem. Mowa jest srebrem ale milczenie złotem. (jeśli nie miałaś na sobie brązowych kozaków i nie nosisz różowej torebki i nie jesteś tapirowaną farbowaną czarnulą to nie byłaś ty..bejbe) 19:04 [zgłoś do usunięcia] Mofos Odezwała się ta co ciężko pracuje 19:05 [zgłoś do usunięcia] mofos jestes z polnocy kraju?? czesci nadmorskie czy nizej?? 19:07 [zgłoś do usunięcia] mmmarlenka Dajesz się doić z kasy żonie i ona rozporządza forsą to jesteś imbecyl nie facet. 19:08 [zgłoś do usunięcia] Mofos Żona też ma dobrą pracę a że siedzi mi na portfelu....hmm to nie jest jedyny mój portfel. Jak ktoś trafia na drugie dno to nie będzie szukał trzeciego proste. Ps. Lepiej niech bierze te 100 zł z "mojego" portfela niż stała by z tobą i walczyła o klientów 19:13 [zgłoś do usunięcia] Mofos Moja żona jest bardzo porządna, nie jest z tych co wydają po 300 zł na same waciki a czas wolny spędzają włócząc się między solarium a kosmetyczką. Właściwie jest bardziej oszczędna niż ja...gdyby dowiedziała się że mam dwa konta to nie wiem czy kolacja i megamineta by wystarczyła. CICHO SZA! 19:14 [zgłoś do usunięcia] Mofos na dziwki tez chodzisz?? ? 19:17 [zgłoś do usunięcia] buahahhhhaaaa Pisal ze siostra niezla d**a 19:24 [zgłoś do usunięcia] sam pisal ze siorka laska ze hej to tak to sie potem konczy w przyrodnim rodzenstwie ;> 19:28 [zgłoś do usunięcia] mmmarlenka Ktoś się pode mnie podszywa, ale mam to w doopie. 19:29 [zgłoś do usunięcia] Mofos Nie muszę się wam spowiadać różne rzeczy się się kiedyś robiło ale teraz mam żonę i siostrę nimfomankę. Lata temu chciałem żeby siostra zrobiła to z dziwką i ze mną "trójkąt" ale niezbyt to wypaliło...To był chyba pierwszy trójkąt tej dzi**i bo się ruszała jak worek cementu. Ale to dawne dzieje byłem młody i głupi. Pieniądze idą nie tylko na sex... 19:36 [zgłoś do usunięcia] Mofos Obie są bardzo atrakcyjne. Mają różne charaktery, a w życiu czasami potrzeba odmiany w życiu erotycznym. Nie można tylko ziemniaki i kluski wpieprzać, czasami na makaron lub ryż mam smaka. Tak jak w życiu, raz się woli udko, drugim razem mostek a deser pipka bo tam nie ma kostek! 19:49 [zgłoś do usunięcia] Mofos "mofos jestes z polnocy kraju?? czesci nadmorskie czy nizej??" Odpowiedż: a co cie to tak interesuje chcesz do mnie przyjechać...nic z tego mam komplet "Mofos w pomarańczy Jestem znad morza." Tak mieszkam na wyspie Wolin w parku krajobrazowym, jestem tam jednym z eksponatów...za 5zł możecie mnie obejrzeć całego.

Gość Mofos.
[zgłoś do usunięcia] Mofos Nie muszę się wam spowiadać różne rzeczy się się kiedyś robiło ale teraz mam żonę i siostrę nimfomankę. Lata temu chciałem żeby siostra zrobiła to z dziwką i ze mną "trójkąt" ale niezbyt to wypaliło...To był chyba pierwszy trójkąt tej dzi**i bo się ruszała jak worek cementu. Ale to dawne dzieje byłem młody i głupi. Pieniądze idą nie tylko na sex... 19:36 [zgłoś do usunięcia] Mofos Obie są bardzo atrakcyjne. Mają różne charaktery, a w życiu czasami potrzeba odmiany w życiu erotycznym. Nie można tylko ziemniaki i kluski wpieprzać, czasami na makaron lub ryż mam smaka. Tak jak w życiu, raz się woli udko, drugim razem mostek a deser pipka bo tam nie ma kostek! 19:49 [zgłoś do usunięcia] Mofos "mofos jestes z polnocy kraju?? czesci nadmorskie czy nizej??" Odpowiedż: a co cie to tak interesuje chcesz do mnie przyjechać...nic z tego mam komplet "Mofos w pomarańczy Jestem znad morza." Tak mieszkam na wyspie Wolin w parku krajobrazowym, jestem tam jednym z eksponatów...za 5zł możecie mnie obejrzeć całego.

Gość Mofos.
Mofos Dobra kończę...żona zaraz wróci od mamusi. Dzisiaj jej zapuszczę takiego świdra że aż jej dym uszami pójdzie...tak się dziś napawałem! Nara 20:51 [zgłoś do usunięcia] buahahhhahhhaaaa Dziwne ze zona nie wykumala ze jest od lat robiona w chooja. 23:55 [zgłoś do usunięcia] gedgdsagv Chcialam napisac ,w zwiazku z pytaniem zawartym w temacie ,ze moze i taki zakazany owoc jest kuszacy ,ale konsekwencje przerastaja korzysci Ja niestety mam za soba potajemny ,namietny i piekny romans z DALEKIM kuzynem ... Niestety bajka trwala krotko ,kilka osob sie dowiedzialo ,"przyjaciele" sie odwrocili ,brzydzilam sie soba bo uwierzylam im ,ze jestem smieciem i to co zrobilam jest obrzydliwe ,cierpialam bo dalej go kochalam ,pozniejsze dwa lata depresji prawie zakonczyly sie moja smiercia ,bo nie potrafilam zyc bez niego i ze swiadomoscia ,ze to co robimy jest tak okropne ,a ja nie moge o nim zapomniec 10:01 [zgłoś do usunięcia] mmmarlenka Podszywaczu, musisz mieć bardzo puste życie, skoro spędzasz wolny czas na podszywaniu się pod innych. Wulgarne komentarze świadczą o braku seksu na co dzień. 11:49 [zgłoś do usunięcia] mmmarlenka Pawełku, nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. 11:56 [zgłoś do usunięcia] popatrz na siebie SCIERO co sama napisalas w swoim pierwszym poscie a potem gadaj na innych imbecylko j**ana 12:03 [zgłoś do usunięcia] popatrz na siebie SCIERO co to inne scierwo pisze pod czarnymnickiem 12:04 [zgłoś do usunięcia] Mofos w orencz Baby to ch*je. 12:09 [zgłoś do usunięcia] rachman Autorko.. Widzicie sie około 2 razy w roku a jego charakter znasz i jest ideałem? Przemysl to dobrze.. Co do sexu to wg mnie za bliskie pokrewienstwo _____________________ Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl Najlepsze produkty finansowe: http://rachman.systempartnerski.pl Porównywarka nie tylko finansowa: http://rachman.ebroker.pl 12:32 [zgłoś do usunięcia] mmmarlenka Boli was, że już nie możecie się podszywać i że żadna was nie chce. 00:11 [zgłoś do usunięcia] Mofos Jestem z deka podcięty... Wszystko przez siostrę widziałem się z nią dzisiaj, próbowałem ją od siebie odsunąć a przynajmniej ograniczyć jej zgubny wpływ... Wszystko się popieprzyło, przewidziała to i podjęła wcześniej pewne kroki, nie przypuszczałem żeby była aż do tego zdolna. zdecydowanie przegięła pałę... Chlałem cały wieczór i po raz pierwszy nie wiem co zrobić... Rozumiem z miłości różne rzeczy się robi ale tym razem przesadziła 01:12 [zgłoś do usunięcia] jfjfjfjf Mofos to pisz tutaj skoro debilka zakablowała już dawa topiki na śmietniku. Nie krępuj się, takich jak Ty jest pełno, tylko wstyd im się do tego przyznać publicznie. 01:15 [zgłoś do usunięcia] czy mofos czasem mial inny nik i pisal nie tylko na erotycznym? 01:16 [zgłoś do usunięcia] fjfjfjf Chooj go tam wie. :] 01:19 [zgłoś do usunięcia] czy mofos czasem mial inny nik 01:23 [zgłoś do usunięcia] misio6565 a ja dymam swoją siostrę i jestem z tego dumny napawa mnie to optymizmem i zmienia poglądy na świat 01:33 [zgłoś do usunięcia] xxMartax ja tez pisalam w tym topiku ktory usuneli :/ Mofos nie pekaj pisales jak masz w realu bo jak mowili niejeden zrobilby to samo ;] do Carlsberg green jak to przeczyta tak jestem jedna z twoich opcji 19:44 [zgłoś do usunięcia] Mofos jescze ne strzexwialem Weł bie mi huczy... Wracałem od siostry jak trup kupiłem po drodze dwie butelki zanim doszeł do siebie jedna już prawie była pusta, miałem w dupie czy mnie zatrzymają, gdyby nie to że kilka razy żygłem po drodze pewnie bym się zwalił w krzaki. Żonlka doskoczyła do mnie...nie pamiętam chyba jej przylałem, potem zamknołem się w swoim gabinecie wyciągnołem kjeszce jedna butelkę, żonka wyła pod drzwiami ale miałem ją gdzieś gdy się obudziłem dom pusty...i dobze jecze mi łeb boli a jej jazgotu to by chyba eksplodował ide wezme pysznic na otrzecxwienie. 21:18 [zgłoś do usunięcia] dobre*. Mofos => naprawdę bzykasz się z siorką już 10 lat i żonka nic nie skumała? Czemu tak się schlałeś? 21:23 [zgłoś do usunięcia] Mofos z kibla Potem napiszę. 22:10 [zgłoś do usunięcia] Mofos nie muszę się wam spowiadać...I tak tego nie zrozumiecie...Żeby to zrozumieć należy się cofnąć kilka lat wstecz. Siostra chciała bardzo spróbować dominacji tzn. związać mnie na ławeczce w siłowni i robić co jej się żywnie podoba. W zamian proponowała że zgadza się na każdy numer w ciemno (jeśli by odmówiła musiała by zapłacić 10tys. kary), jak tylko jej na "to" pozwolę. Nawet wcześniej nie wiedziałem że istnieją takie urządzenia tzn. wiedziałem ale że nie mają takich szerokich zastosowań ale nie o to chodzi postanowiłem jej za to dopiec. Siostra to chuda długonoga blondyna o drobnych piersiach i bujnej długiej blond czuprynie, jak się odmaluje to nie tylko faceci za nią się oglądają jeśli wiecie o co chodzi. Właściwie wszyscy się za nią oglądają a jaki cyrk odwala czasami na basenie to aż szczęście że się nikt się wtedy nie utopił bo ratownik był chyba niezbyt skoncentrowany na robocie... W każdym razie postanowiłem jej troszkę przykrócić pazurki. Mam kolegę o ksywie "BETON" który często odwiedza różne pikniki. Z powodzeniem mógłby grywać Zagłobę 150 kilo głównie sadła do tego włos rzadki, paluchy jak serdele a z ust fiołkami nie zawsze mu pachniało... Nie sprzyjało to kontaktom z kobietami (ciągle był prawiczkiem) ale dobrym był kolegą, o wielkim choć otłuszczonym sercu, wiecie nawet kilka razy zapraszałem go na siłownię ale był bardzo słaby i pocił się jak świnia w masarni - potrzebował zachęty do wysiłku i postanowiłem mu to dać. Pomyślałem że skoro z Marty taka zboczona suka to niech spróbuje sił z Betonem. Opowiedziałem jej o koledze który jest prawiczkiem - bardzo się to jej spodobało że przyjęła zadanie w ciemno, nawet jak jej powiedziałem że jest trochę "przy kości". Najpierw się śmiała że nie ma dla niej znaczenia zrobi to nawet z dziadem ale gdy go zobaczyła (zaprosiłem go pod byle pretekstem do domu) rura jej zmiękła. Próbowała negocjować ale ze mną w odróżnieniu do Terrorystów ze mną się nie negocjuje. Właściwie byłem pewien łatwo zarobionych pieniędzy ale siostra mnie zaskoczyła. Powiedziała że "Ty mnie nie kochasz skoro zmuszasz mnie do seksu z takimi gargulcami, toż on waży ze 200 kilo". Odpowiedziałem zgodnie z prawdą że "waży około 150 a ona zawsze lubiła ryzyko i eksperymenty". "Zgniecie mnie na śmierć ja umrę pod nim". "Przynajmniej to będzie ciekawa śmierć". Złapała kluczyki od samochodu "Nie daruję ci tego zobaczysz". Złapałem ją za rękę i powiedziałem "Pamiętaj cała noc wliczając śniadanie albo za dwa dni kasa na koncie". Wyrwała się i tyle ją widziałem... Następnego dwieczora pojechała z Betonem do hotelu. Beton ponoć chodził jak w skowronkach przez następne dni a siostra rzucała we mnie różnymi przedmiotami i niewybrednymi przekleństwami. Z jej relacji wynikał obraz totalnej nędzy i rozpaczy. Był tak podniecony że jak się rozebrała to już miał narobione w majtkach. Jak go dotknęła znowu to zrobił, a w ogóle to nie mogła znaleźć jego fiuta była tylko żołądź przykryta skórą, wyglądało to jak wielka łechtaczka. Do tego pocił się strasznie, stwierdziła nawet ze pokrył się jakimś śluzem. Mimo to robiła co mogła, wycierała go ręcznikiem, próbowała obciągnąć on sapał jak hipopotam w zoo, skakała na nim ale nie wie czy w ogóle wsadził bo nic nie czuła...W ogóle bida z nędzą... Aż żałowałem z mnie wtedy nie było bo bym pewnie narobił w gacie ze śmiechu. W każdym razie Beton "zaliczył" choć czy "umoczył" to sprawa już inna. Ale co tam ważne ze był zadowolony a ja odegrałem się za te zabawy z prądem. Siostra poprzysięgła że mi odpłaci, myślałem że dała spokój ale ona uśpiła tylko moją czujność zaatakowała pierwszy raz na ostatnim sylwestrze gdy wszyscy byli pijani ale to już innym razem... Oho dzwoni żona "od mamusi". kończę narazie 23:09 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Jestem. 23:16 [zgłoś do usunięcia] xxMartax ja tez tylko dziwny jest mofos co to zabrat ktory kazal sie seksic z jakims tucznikiem nawet jezeli stawka byla wysoka ;] 23:19 [zgłoś do usunięcia] gdzie chang 23:29 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Zalamal sie chang kiedy usuneli drugi topik. 23:55 [zgłoś do usunięcia] Mofos No jeszcze na chwile tu wpadłem. Nic jej nie kazałem to była propozycja żeby zabawić się z prawiczkiem. A która z was nie chciała by jako pierwsza dotykać faceta, patrzeć jak rozkwita pod waszym dotykiem, patrzeć mu w oczy jak udpływa z rozkoszy. Prawdą jest że może trochę przesadziłem i fakt trochę był niezwykły i delikatnie nad wymiarowy ale to miała być nauczka a nie wieczór w Malibu... Zresztą jak by wam wsadziła w d**ę elektrycznego pastucha to też byście nie pałali do niej uczuciem braterskim, poza tym skrycie liczyłem na tą dychę i się przeliczyłem... A żeby było śmieszniej na ostatnią gwiazdkę kupiłem jej małą nowoczesną kamerę - urządzenie którym odegrała się na mnie. 00:16 [zgłoś do usunięcia] Mofos Moja urocza siostrzyczka. Kocham ją i nienawidzę Pożądam jej i jednocześnie czuję do niej wstręt Nie chcę jej oglądać a jednak zawsze wyczekuję na nią Namiętnie kocham się z żoną ale ostro pie**olę się z siostrą Żona to anioł o piź**ie niczym świeża limona ale to siostra ma piekielny ogień między nogami i tak dalej. Obie są inne ale obie kocham bardziej niż duszę własną i moja siostra doskonale o tym wiedziała... Dobra mam jeszcze coś do zrobienia...niech żyje aspiryna!! 01:49 [zgłoś do usunięcia] xxMartax niezle jestescie oboje pokreceni ;> seks z oblesnym spaslakiem -kobiata sam sobie zafunduj ;[ 01:57 [zgłoś do usunięcia] mofos spod jakiego znaku zodia -ku jesteś chłopie?? 02:02 [zgłoś do usunięcia] bliznieta,koziol,lew,skorpion, -w najgorszym wypadku wodnik

Gość Mofos.
Forum - strona główna Życie erotyczne Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat sex z kuzynem/kuzynka poprz. | 1 18 19 20 21 22 | nast. 02:03 [zgłoś do usunięcia] pewnie skorpion 02:07 [zgłoś do usunięcia] chang najgorszy znak u faceta to wodnik. 03:20 [zgłoś do usunięcia] A co sądzicie o układzie typu kuzynka+kuzynka? ;> Ja widzę same plusy. :d 08:45 [zgłoś do usunięcia] z kuzynem okej 13:39 [zgłoś do usunięcia] wodnik szu warek dlaczego wodnik ? 14:14 [zgłoś do usunięcia] gdgddgd do Mofos Skoro tak bardzo kochasz siostrę jak piszesz, to nie przeszkadza ci,że pieprzy się ze swoim facetem a potem z tobą? Co z zazdrością? Dziwny jesteś tak ogólnie. 14:32 [zgłoś do usunięcia] Przyjaciel z tamtąd Mofos pod żadnym pozorem nie podawaj im swojego znaku zodiaku. Coś za bardzo interesują się najpierw pytanie skąd jesteś a teraz a twoje urodziny i jeśli im powiesz to będą już wiedzieli w przybliżeniu twoja datę urodzin, wiedzą że masz prawie 28 la, skończyłeś politechnikę, To policja internetowa, siedzą przy kompach i próbują walczyć z przestępcami w sieci : ONI CHCĄ CIEBIE NAMIERZYĆ!! 14:44 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Ty wyzej nie podniecaj sie tak, ludzi czesto interesuje znak jaki zdradza, tak to wyglada. Wodnik jest paskudny to fakt. 14:47 [zgłoś do usunięcia] Przyjaciel z tamtąd Do gdgddgd śledziłem wszystkie topiki i posty Mofosa i chyba mógłbym odpowiedzieć na to pytanie. Przyjmijmy na razie że ty masz siostrę przyrodnią która cię uwielbia i ty ją też. A z tu razu pewnego żenisz się z inną kobietą.Siostra w przypływie złości łapie się za innego faceta... A teraz odpowiedz sobie na pytanie kto w takim układzie jest zazdrosny? Ona czy ty. A ty wiedząc że robi to tylko i wyłącznie żeby wzbudzić u ciebie zazdrość byłbyś zazdrosny? Bo ja chyba nie, raczej by mnie to śmieszyło. Przypomina to trochę sytuacje z 13 posterunku jak Kasia ubrana w suknie ślubną przyprowadziła "swojego" murzyna... 14:53 [zgłoś do usunięcia] Przyjaciel z tamtąd Jeśli myślicie że o charakterze osobnika decyduje data pod jaką się urodził nie obraźcie się ale macie inteligencję uplasowaną między kredką świecową a stojącą gaśnicą. Zupełnie jak puste plastikowe blondi co czytują tylko horoskopy i plotki z życia gwiazd. Na szczęście są jeszcze normalni ludzie 14:58 [zgłoś do usunięcia] Przyjaciel z tamtąd A czy ktoś jest spod znaku lwa czy skorpiona to nigdy nie zdradzi? Wszystko zależy od okoliczności a tarot nie ma tu nic do gadania 15:00 [zgłoś do usunięcia] buahahhhahhaaa "Siostra w przypływie złości łapie się za innego faceta... A teraz odpowiedz sobie na pytanie kto w takim układzie jest zazdrosny? Ona czy ty. A ty wiedząc że robi to tylko i wyłącznie żeby wzbudzić u ciebie zazdrość byłbyś zazdrosny? Bo ja chyba nie, raczej by mnie to śmieszyło. Przypomina to trochę sytuacje z 13 posterunku jak Kasia ubrana w suknie ślubną przyprowadziła "swojego" murzyna..." mysle ze zrobila na zlosc, baby juz tak maja jak sa zazdrosne, znam temat bo pamietam tamte topy ktore wam skasowali. znam tez pare przyrodniego rodzenstwa, w ktorym maja podobnie. 15:08 [zgłoś do usunięcia] Mofos ale wodnikiem nie jestes co?? 15:20 [zgłoś do usunięcia] Mofos Nie, nie jestem tego jednego możecie być pewni ani ja ani siostra ani nawet żona nie są Wodnikami... Ja tu tylko na chwilkę jak będę miał czas to wpadnę wieczorem o stałej porze... 15:43 [zgłoś do usunięcia] wodnik to skurwiel b 20:33 [zgłoś do usunięcia] hipokryzja aż boli pokasowali topiki ale że szmaty z kafe umawiają się na innych topikach na seks to chooj. zwykłe k**wy tu siedzą ale to ich w oczy nie kole, zakłamane ścierwa i tyle. suczory mają chłopów ale namiary na gg czy @ są a jakże. same piszą że się i spotkały na j**anko z chętnymi napaleńcami z forum. zamiast wypie**alać na czat erotyczny to tu sobie k**waterę urządzili. HIPOKRYCI J**ANI!! 21:02 [zgłoś do usunięcia] Jestem przerazony poziomem tutejszych "kobiet"...bo kobiet tego szajsu nie mozna nazwac. Zamezna kobita zeby sie umawiala z obszczymurkami z kafeterii to wola o pomste do nieba Ilez tutaj takich dziwek wystarczy przeleciec pare tematow 21:17 [zgłoś do usunięcia] jfhfhfh te z namiarami to w 90% paszczury sprawdzone )) 23:28 [zgłoś do usunięcia] Mofos WIOSENNE PORZĄDKI 00:52 [zgłoś do usunięcia] sex brat siostra to najlepszy wybor 00:54 [zgłoś do usunięcia] chang, widziales ze krowapodała tamten temat do kasacji 01:02 [zgłoś do usunięcia] jatez,, chang na pewno wie, bo też tam pisał jak i ja. Jakaś ściera podała topik na śmietnik pod nickiem Pytanieeee o godzinie 15.10. Akurat pisaliśmy i ta kretynka specjalnie napisała że da do kasacji. Żeby suczor nigdy nie miał faceta ;/ 01:07 [zgłoś do usunięcia] chang ma 45 lat Mofos podobno też się wkurzył. 01:14 [zgłoś do usunięcia] Mofos Wk**wiłem się na maksa no ale z drugiej strony może to i lepiej... Na weekend ugadałem się z siostrą na spotkanie w cztery oczy u niej zobaczymy co z tego wyniknie. Ciekawe co słychać u Marioli? 01:14 [zgłoś do usunięcia] sex brat siostra to najlepszy ja tez z wami pisałam , pozdro , a na zawistnych zazdrośników nie ma rady , to jest padałka tego forum 01:16 [zgłoś do usunięcia] jatez,, Widziałam jak jakaś szmata podała na śmietnik ten temat. Co za ścierwo. Sama pewnie kaszalot maszkara której żaden nie chce, takie są najgorsze na kafe. 01:18 [zgłoś do usunięcia] sex brat siostra to najlepszy mariola z mazurskiego , pamietam 01:20 [zgłoś do usunięcia] chang mam 50 lat 01:20 [zgłoś do usunięcia] Mofos Zawistni ludzie.W ogóle nie rozumieli sensu naszych rozmów. Przecież czymś innym jest prokreacja w rodzinie a co innego stricte cielesne kontakty (o ile oboje partnerzy czerpią z tego satysfakcję i uważają żeby nie wpaść z dzieckiem). Urządzili sobie polowanie na czarownice ot co. Ale gęby i tak mi nie zamkną...o nie. 01:23 [zgłoś do usunięcia] chang racja 01:25 [zgłoś do usunięcia] jatez,, Oni w ogóle nie rozumieją istoty cielesności, zresztą brat przyrodni to co innego, więc skąd to oburzenie i hipokryzja. Sami zapewne mają wiele na sumieniu albo nie mają okazji do realizacji swoich fantazji. 01:28 [zgłoś do usunięcia] macie donosiciela http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4757879& start=990 01:32 [zgłoś do usunięcia] chang jutro i tak bede ruchac i ch*j w d**ala kapusiowi 01:36 [zgłoś do usunięcia] Do jatez,, jatez,, ty ile masz lat? bo mofos pamietam ze ma 28 01:36 [zgłoś do usunięcia] Mofos To tchórze albo siostra to raszpla i zimna jak lód sekutnica dlatego są tacy zawistni. W dobrej rodzinie gdy brat lub siostra cierpi to drugie powinno usiąść mu na kolanach, spojrzeć w twarz i zapytać "co się dzieje" (oczywiście nie musi się to kończyć w łóżku). Naprawdę zacofane społeczeństwo. Kto wam najlepiej pomoże jak nie rodzina i co najważniejsze wszystko na miejscu, pełna kultura a czasami nawet full service. Miałem wiele partnerek ale z żadną Z ŻADNĄ nie miałem takich odjazdów jak z przyrodnią siostrą. HEHEHE 01:38 [zgłoś do usunięcia] Mofos Ja mam 28 lat (prawie) żona jest z tego samego rocznika a siostra cztery lata młodsza 01:42 [zgłoś do usunięcia] jatez,, W atrakcyjnych przyrodnich związkach ' kazirodczych 'takie rzeczy się zdarzają, znam 2 takie pary, ale nikt z otoczenia nic nie wie. On ma teraz 30 lat a ona 29. A drudzy 27 - 29 lat. 01:43 [zgłoś do usunięcia] chang jest najstarszy 01:45 [zgłoś do usunięcia] ja was podczytuje do mofos pisales tam takie cos ale nie pamietam --- ze trzeba byc uczciwym wobe siebie ale na zewnatrz cos tam , jak to bylo ? 01:47 [zgłoś do usunięcia] jatez,, Ale trzymać język za zębami...początku nie pamiętam. 01:48 [zgłoś do usunięcia] jjjjjjjjjjjjjjjj żartujesz sobie ???????? 01:48 [zgłoś do usunięcia] Mofos Za to na pewno najbardziej doświadczony i niejedno by nam tu mógł opowiedzieć. 01:49 [zgłoś do usunięcia] chang ma 40 lat a siora 45 zboczuchy 01:51 [zgłoś do usunięcia] mofos jestes brzydki czy ladny?? "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 23:30 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Do powyzszych tekstow dodam cos od siebie - wielw w tym prawdy. Zazwyczaj te z emilem w profilu sa chetne, sam sprawdzilem ale po zobaczeniu zdjecia dalem sobie spokoj. 23:33 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Wklej reszte jak masz, chetnie zobacze. 23:34 [zgłoś do usunięcia] Mofos 22.04.2011] 01:54 [zgłoś do usunięcia] Mofos AAA Trzeba być uczciwym w takim związku. Pełne partnerstwo. Należy jasno i klarownie określić granice jakich się nie przekroczy żeby później nie było "Co ty mi zrobiłeś/ zrobiłaś!". A na zewnątrz za maską pozorów też się wspierać wzajemnie (jeden kryje drugiego) i wtedy jest OK. 01:56 [zgłoś do usunięcia] jatez,, do podczytuje To było mniej więcej tak ' Trzeba być uczciwym wobec siebie wewnątrz, ale na zewnątrz trzymać język za zębami '. Pamiętam, bo też czytałam ten wątek. Idę spać. 01:58 [zgłoś do usunięcia] to ja podczytuje tak ;> 02:03 [zgłoś do usunięcia] Mofos Czy facet jest ładny czy brzydki? Może być przystojny albo nie. Może być umięśniony albo chudy jak narkoman. Może być Men z owłosieniem na "kaloryferze" albo być podgolony jak pachnąca męska k**ewka... Ładny czy brzydki? To wszystko zależy są różne typy ...i prototypy ja jestem unikalny to mogę wam to z ręką na sercu powiedzieć... Ps.Gdybym był "Brzydki" to chyba siostra (niezła d**encja) nie podglądała by mnie - proste. 02:04 [zgłoś do usunięcia] wy pieprzycie o przyrodnich a cioty z forum robia wielkie halo ROTFL 02:36 [zgłoś do usunięcia] hfhfhfh no i chooj nie zdążyłem przeczytać tamtego topa bo jakaś stara k**wa podkablowała na śmietniku żeby cię syf kiła dopadła ropucho popie**olona!!! 02:41 [zgłoś do usunięcia] hfhfhfh widzę że ta sama k**wa podj**ała aż 2 tematy do skasowania 02:47 [zgłoś do usunięcia] do Mofos,chang albo innych z t jak ktoś z was zrobił zrzuty ekranu to dajcie znać 10:28 [zgłoś do usunięcia] hahhhhahhaaa Tamten topik byl lepszy..nie mam go zapisanego kolesiu wyzej 11:38 [zgłoś do usunięcia] amorekcompl nie pij wiecej dziewczyno bo na drugi raz jak bedzie w poblizu stado murzynow to tez pojdziesz, masz dopiero 17 lat a takie babole strzelasz http://amorek.com.pl 12:48 [zgłoś do usunięcia] Mariola z Mazurskiego Mofos zrobię jak mi napisałeś, dzisiaj wieczorem podam mu drinki i zobaczę co da się zrobić. 12:50 [zgłoś do usunięcia] Mariola z Mazurskiego do Mofos,chang albo innych z t Nie mam tego, nie wiedziałam,że jakaś wywłoka tak postąpi,to wariatka. 13:37 [zgłoś do usunięcia] Znowu 14:06 [zgłoś do usunięcia] xxMartax jeszcze pozalujecie konfidenci i falszywcy :/ pilnujcie lepiej swoich zasranych dup 14:15 [zgłoś do usunięcia] Nocna koszulka Ja nie mam brata tylko głupią straszą siostrę w dodatku lesbijkę... Kiedyś jak stałam przed lustrem i przymierzałam najmniejszy stanik, patrząc na moją płaską klatkę piersiową, do pokoju weszła starsza siostra. Podeszła do mnie ze śmiechem mówiąc "to nie jest krzywe lustro jak czegoś tu nie ma to nie ma to w lustrze też tego nie zobaczysz" Była starsza o prawie 3 lata i miała już duże... no powiedzmy foremne piersi. Byłam zła część dziewczyn z klasy nosiło już staniki i miały spore powodzenie u chłopaków a ja ciągle byłam płaska jak deska. Później mi nagadała bzdur że przyśpieszyć wzrost piersi stosując specjalne ćwiczenia...Byłam głupia i uwierzyłam. Powiedziała mi że pokaże mi jak to się robi ale pod warunkiem że nikomu nic nie powiem i będę robiła bez dyskusji to czego ode mnie zażąda. Rodziców nie było domu kazała mi się rozebrać i położyć nago na łóżku...Gdy teraz o tym myślę po latach co mi ta suka zrobiła to aż łzy mi same płyną do oczu... 14:22 [zgłoś do usunięcia] I CO CI ZROBIŁA PISZ PROSZĘ Dalej innym ku przestrodze, wiem że z pewnością to boli takie rozdrapywanie starych ran ale jestem b.ciekawa co ci zrobiła... 14:32 [zgłoś do usunięcia] Dołączam się do prośby Nie przejmuj się głowa do góry. Nawet jeśli cię skrzywdziła to chyba nie będziesz jej tego rozpamiętywać do śmierci. Trzeba wybaczyć podać sobie ręce a nie budować barykady wokół. Co ci właściwie zrobiła na tym łóżku? "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 23:39 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Jeszcze koncowka Mofos jak masz. 23:43 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji 23:45 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Czytasz ten temat wiec ciebie tez on dotyczy pacholku. 23:46 [zgłoś do usunięcia] Mofos 15:51 Nocna koszulka Najpierw mnie masowała i....................................................... UWAGA!! UWAGA!! CO ODPOWIEDZIAŁA "NOCNA KOSZULKA" ABSOLUTNIE NIE NADAJE SIĘ NA TEN TOPIK CCCCCCEEEEEEENNNNNNZZZZZZZUUUUUURRRRRRRRAAAAAAAAAAA!!!!..... ............................................................ ............................................................ ...Od tego "wydarzenia" już trochę minęło ale tego co mi ta suka zrobiła i co mi zabrała nie wybaczę jej nigdy! "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 23:47 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji jesteście popie**oleni 23:47 [zgłoś do usunięcia] dawaj calosc ;] 23:49 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Pomin glupoty i wklej swoje teksty, bo ich to najbardziej interesuje. Sami widocznie nie moga. 23:50 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji a chooj ci do tego piwoszu poprz. | 1 18 19 20 21 22 | nast.

Gość Mofos.
Forum - strona główna Życie erotyczne Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat sex z kuzynem/kuzynka poprz. | 1 19 20 21 22 | nast. 23:53 [zgłoś do usunięcia] daj reszte chlopie 23:53 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Juz sie podnieciles parobku? 23:54 [zgłoś do usunięcia] stul ryj piwoszu 23:55 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Ciebie nie stac na browar z biedronki zulu. 23:55 [zgłoś do usunięcia] Mofos z kibla Poczekajcie aż skończę srać. 23:56 [zgłoś do usunięcia] zaraz sie zesram ze smiechu 23:59 [zgłoś do usunięcia] Mofos No przecież żartowałem... 14:22 I CO CI ZROBIŁA PISZ PROSZĘ Dalej innym ku przestrodze, wiem że z pewnością to boli takie rozdrapywanie starych ran ale jestem b.ciekawa co ci zrobiła... 14:32 Dołączam się do prośby Nie przejmuj się głowa do góry. Nawet jeśli cię skrzywdziła to chyba nie będziesz jej tego rozpamiętywać do śmierci. Trzeba wybaczyć podać sobie ręce a nie budować barykady wokół. Co ci właściwie zrobiła na tym łóżku? 15:51 Nocna koszulka Najpierw mnie masowała i udawała że naprawdę jej chodzi o piersi. Poczułam wtedy od niej alkohol - wcześniej piła. Nasmarowała mi klatkę piersiową oliwką i zaczęła masować. Później ustami i zębami szczypała mi sutki...W miarę upływu czasu coraz mniej uwagi poświęcała sutkom gdy zaczynałam coś podejrzewać, oświadczyła że jak będę się wiercić to nici z tego wszystkiego. Wzięła swoje pończochy i przywiązała mnie za nadgarstki do ramy łóżka, pozwoliłam jej bo jej ufałam w końcu to była moja siostra. Jak tylko mnie unieruchomiła sama też się rozebrała zaczęła mnie lizać i masować tyle że jej ruchy stały się bardziej mocne i frywolne, poczułam jej palce na mojej myszce- zupełnie mi się to nie podobało chciałam żeby już skończyła, było mi źle i niewygodnie ale to był dopiero początek koszmaru. Pod tyłek podłożyła mi poduszkę i zaczęła grzebać mi w majtkach! Nie pozwalałam jej ich ściągnąć więc poszła po nożyczki - wystraszyłam się ale ona tylko ciachnęła gumkę i zerwała je ze mnie byłam już zupełnie naga łzy płynęły mi po policzkach, Ona na chwilę przestała zapaliła papierosa po czym, wyciągnęła aparat zrobiła mi parę zdjęć, potem uruchomiła komputer i coś w nim robiła. Później jeszcze robiła mi zdjęcia na komórką. Gdy próbowałam zaciskać uda lub odwracać głowę groziła że zacznie przypalać mnie papierosem. Robiła mi bardzo dokładne zdjęcia jeszcze nigdy nie czułam się tak obnażona. Nie znałam tej osoby która stała nade mną, nie mogłam uwierzyć że to robi moja siostra, prosiłam błagałam żeby mnie uwolniła, że zrobię wszystko ale ona tylko się śmiała. Później wyciągnęła skądś przezroczystego "fajfusa". Zaczęłam się szarpać w więzach ale ona powiedziała ze to dla mojego dobra lepiej tutaj w domu niż gdzieś w szkole w kiblu. Nasmarowała swój palec jakimś żelem i poczułam go na swojej szparce, powoli wkładała go we mnie. Poczułam lekki ból zaczęłam szlochać byłam cała zasmarkana. Wtedy przyssała się do mojej c*pki. Czułam jej jeżyk i palec we mnie. Po kilku minutach przestała i wzięła tego fajfusa i liżąc moją szparkę wepchnęła go we mnie najpierw trochę a potem udawała że wyjmuje po czym wepchnęła do końca całego. Zawyłam jak ranna syrena i podskoczyłam jak dźgnięta nożem. Zasłoniła mi usta poduszką i poczułam że rusza w mnie tym sztucznym kutasem... Nie wiem ile to trwało wreszcie chyba się zaspokoiła. I zaczęła mi robić zdjęcia komórką. W końcu mnie uwolniła, zobaczyłam krew na papierowych ręcznikach lezących wszędzie wokół , zrobiło mi się słabo. Powiedziała mi że jak nie będę współpracować i trzymać języka za zębami to mi założy stronkę w necie i powysyła linki do wszystkich znajomych. Potem kazała żebym jej włożyła tego sztucznego penia i kręciła nim na boki a na końcu uklękła i kazała lizać sobie c*pkę. Było mi b. niedobrze, a siostra cóż po kilku moich "kółkach" zlała mi się w usta, nie wytrzymałam i pobiegłam do łazienki - wymiotowałam jak wulkan... Próbowałam się wysikać - nic z tego, nie mogłam, uroniłam tylko parę kropel bo mnie bardzo bolało. Od tego "wydarzenia" już trochę minęło ale tego co mi ta suka zrobiła i co mi zabrała nie wybaczę jej nigdy! Nienawidzę lesbijek, później jednej dziewczynie która próbowała się do mnie kleić tak przyłożyłam torbą, że musieli jej szwy założyć... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:04 [zgłoś do usunięcia] mofos to nie to zapodaj reszte 00:05 [zgłoś do usunięcia] Mofos 00:31 ni ch*ja nikaki-- tylko dzieci nie zmajstrujcie zboczuchy 00:32 ni ch*ja nikaki-- tylko dzieci pisz zboczuchu jeden ja was poczytam --stary zgred 00:36 Mofos po carlsbergu Wieczorową porą zapuszczam węża w okolice siostrzanej dziury, po czym w zbroi rycerskiej wylewam siódme poty, usiłując rozkręcić jej homonto założone przez jej faceta. 00:39 Mariola pewnie juz obciaga po drinach buahahahahahahahaa 00:50 jakis facet jesteście normalni? (przynajmniej co niektórzy) Nawet gdybym miał jak najgorsze zdanie o autorce to (nie mam) to i tak nie zniżył bym się do poziomu trola żeby pisać takim płaskim wręcz prymitywnym tekstem , którego głównym elemętem są inwektywy Żal mi Was i szczerze ubolewam nad Waszyn IQ 01:16 ktoś tam ,,, Koleś nie kumasz,tu nie biega a pierwszą stronę tego topiku,ale o inny topik,wktórym ci ludzie sobie pisali,dopóki jakaś imbecylka nie podała tematu "sex z siostrą" na śmietnik kafe. 07:20 Mofos po winie Jestem wyj**any. 07:42 ale to jest dla prostaków mofos jest pryszczatym gimgównem pewnie ma żone siostre do walenia i nic innego nie robi tylko całe wieczory siedzi na kafe i opisuje sny wyrostka pewnie to któryś z prawików znowu provo uskutecznia 16:09 Niby po co miłaby to wymyślić dosyć wiarygodnie wtedy pisał. 17:36 ] Derlinger Prawda po co miał zmyślać. Jakie miał motywy? Tak naprawdę dałbym sobie uciąć rękę że w kraju jest co najmniej kilkadziesiąt a może i kilkaset przypadków że brat zapina siostrę a jeszcze jeśli to przyrodnia siostra to już pewnik. Ja co prawda siostry nie mam ale mam fajną kuzynkę (córkę brata ciotecznego). Kiedyś przyszła do mnie w odwiedziny i po kilku drinkach zrobiliśmy to było cudownie, oboje mieliśmy straszną chcicę... Ludzie którzy tu opisują swoje historie to raczej wykształceni (tak jak ja) i w przeważanej części dobrze usytuowani więc raczej nie narzekają na brak kontaktów cielesnych. Sex prorodzinny jednych obrzydza innym wręcz smakuje jak narkotyk, trzeba tylko uważać żeby nie przedawkować. Jak Mofos to pryszczaty małolat to ja jestem Pekińczyk. 17:59 Derlinger A co do tego że mofos siedzi wieczorami i pisze, to tak pomyślcie na zdrowy rozsądek kiedy to ma robić? W godzinach pracy? Albo kiedy żonka snuje się po mieszkaniu? Trochę logiki małe ludziki... 18:42 Carlsberg green Marta sa dwie opcje jedynaczka albo siostra przyrodnia. 22:05 DO nie marta Napisz coś więcej...mnie interesuje ten wątek, nie się czego wstydzić,sama chciałabym brata najlepiej przyrodniego,ale żeby nie był w takim stanie jak mofos czy chang,czyli nieżonatego. Pozdrawiam. 22:28 powiedzcie lepiej ze was kręcą takie związki 00:17 Ewka z Trójmiasta Mam brata przyrodniego jego ojciec to rozwodnik (jego żona uciekła z francuskim muzułmaninem). Brat jest dwa lata ode mnie starszy. Mam problem. Wcześniej niezbyt lubiliśmy się z resztą na szczęście rzadko się widzieliśmy a gdy się spotykaliśmy to przeważnie biliśmy się i to z błahych powodów kiedyś np. rąbnęłam go za to że wytarł się moim ręcznikiem. Gdy wyjechał do szkoły z internatem bardzo się cieszyłam ale problem zaczął się gdy wrócił...to już nie był ten sam człowiek, dorósł zmężniał. Krótko i zwięźle teraz nie miałabym żadnych problemów żeby używał mojego ręcznika nawet bym go sama wytarła...kurde gdy teraz to piszę to aż mi jest mokro. Pożądam go jak jeszcze nikogo tak nie pragnęłam. Co noc robię sobie taki "maraton" że muszę pod tyłek kłaść ręcznik inaczej pościel była by mokra... Najgorzej ze on traktuje mnie jak powietrze gdy próbuję specjalnie się z nim "pokłócić" ustępuje, oddaje mi pole...i odchodzi. Nie wiem co robić tak bardzo go pragnę, osiągnęłam już taki poziom że zaopatrzyłam się już nawet w pigułkę gwałtu - już tak mi odbija. Jeszce się trzymam ale nie wiem jak długo dam radę. Boje się bo uświadomiłam sama sobie że byłabym do tego zdolna -zgwałcić własnego brata! 01:04 Mofos Do Ewki....Daj spokój nie rób tego! Nie możesz traktować swojego brata jak żywego wibratora...no chyba że chcesz żeby cię znienawidził to proszę bardzo. Kiedyś gdy jeszcze byłem singlem to rożne głupoty mi przychodziły do głowy i mnie i mojej siostrze. Kiedyś chciała mnie poniżyć tzn. unieruchomić mi kończyny i robić praktycznie co jej się spodoba. Kazałem jej iść do diabła z takimi pomysłami ale dziewczyny mają sposoby żeby wysępić futro od faceta a co dopiero zabawa z paskami... Na początku ustaliłem z nią pewien system komunikacji bo wiedziałem że słowa, "przestań wystarczy" to raczej poskutkują w odwrotny sposób. Tak wiec ustaliłem z nią prosty sposób komunikacji: Słowo "Zielony" oznacza że wszystko w porządku Słowo "Żółty" oznacza powoli, zwolnij Słowo "Czerwony" oznacza natychmiastowy koniec zabawy.... Nie będę tu opisywał co mi robiła przez ten czas bo to mi nie o to chodzi (i trochę się wstydzę) ale byłem w pełni świadomy i poniekąd kontrolowałem sytuację (tak mi się przynajmniej zdawało). Krótko i węzłowato raczej średnio mi się to podobało ale Marta wyraźnie była zachwycona i w swoim żywiole. Trudno czasami można się trochę poświęcić się dla kochanej osoby, zwłaszcza że obiecała mi że następny numer będę sam wybierał i zgadza się na wszystko w ciemno...hmm na drugi raz już nie składała takich odważnych deklaracji ale to już zupełnie inna historia. Tak więc Ewo nie możesz być samolubna i taka perfidna w swoich dążeniach. Raczej zainteresuj brata swoją osobą, niech powoli przyzwyczaja się do twojego widoku idźcie razem na basen, zaproponuj jakąś wycieczkę z byle powodu. Niech zbliży się do ciebie, cierpliwości, zobaczysz że jeszcze wszystko się zmieni. Dziś nie możesz przykuć faceta łańcuchem do ściany i robić z nim co ci się żywnie podoba (choć nie powiem na pewno znajdą się osoby kontentowane takim traktowaniem), jednak gro zachowań behawioralnych jest trochę inna. Cierpliwości dziewczyno...Dalej na tym zajedziesz. 01:09 Mofos A do tego że mam żonę no cóż. Ja bardzo długo byłem singlem... A z siostrą przecież nie mogę żyć "na kocia łapę" w nieskończoność -proste 01:21 Mofos I żeby było jasne ja nie skrzywdziłem siostry. Nie "zapinałem" jej, nie zrobiłem tego z nią jako pierwszy mimo iz bardzo chciała żebym był jej pierwszym ale taki głupi nie byłem. Dopiero jak straciła cnotę (podejrzewam ze zrobiła to sama wibratorem) ponoć z kolegą ze szkoły...hmm jasne, poszliśmy na całość. Ale nawet wcześniej nie próżnowaliśmy. Uwielbiała moje minetki a ja jej rękoczyny i nie tylko. Sporo było mojej inwencji i bardzo się jej to podobało, np. masowałem oliwką jej stopy, łączyłem je razem i posuwałem je...ona w tym czasie też nie próżnowała. Nie dość że to fajna relaksująca pozycja to do tego ćwiczyła sobie biodra i nogi (muszę powiedzieć że było warto) a to dopiero wierzchołek góry lodowej bo były różne pozycje. Krótko i węzłowato nie nudziliśmy się i lepiej ćwiczyć tak dziewczyny niż na steperze, efekt podobny a o ile przyjemniej... Dobra zmywam się spać 01:30 Marszcze rano też lubie dymać w kobiece stopy TO TYLE KONIEC PORZĄDKÓW WKLEIŁEM WSZYSTKO CO OCALAŁO ŁĄCZNIE Z INWEKTYWAMI W KOŃCU KAŻDY MA PRAWO SIĘ WYPOWIEDZIEĆ "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:05 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Jak widac chodzilo im o teksty Mofosa, tak pachlki. Sami nic nie macie knury. 00:06 [zgłoś do usunięcia] piwosz a ty gay 00:08 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Kij ci do tego smieciarzu. 00:10 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji 00:11 [zgłoś do usunięcia] Mofos Właśnie spieprzać kajdaniarze bo dziś mam rewizje w barze otwieram lodówkę a tam gnój...ledwie pół litra i ch*j.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:12 [zgłoś do usunięcia] wszystkiego nie podal ;] 00:14 [zgłoś do usunięcia] Mofos Reszty nie zdążyłem i tak się cieszcie że jest tyle jak macie więcej nie krepujcie prosze "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:15 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Stary zboczeniec z forum sie interesuje tematem. 00:15 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji nie posrajcie 00:16 [zgłoś do usunięcia] jak masz wiecej to dawaj 00:21 [zgłoś do usunięcia] Mofos Co miałem to wkleiłem reszta chyba przepadła na wieki wieków.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:26 [zgłoś do usunięcia] hhfyhf Carlsberg=> wątkiem są głównie zainteresowani ci którzy albo nie mogą w realu spełnić swoich ukrytch fantazji albo ci którzy mieli do czynienia z opisywaną sytuacją. Pomijam ciekwaskich intrygantów. 00:27 [zgłoś do usunięcia] chuj wam wszystkim w paszcze 00:35 [zgłoś do usunięcia] coście z tym zodiakiem mofos to pewnie skorpion, oni zdradzają i ruchają co popadnie ^^_^^ 00:43 [zgłoś do usunięcia] Mofos Nie nie jestem skorpionem macie jeszcze jedna szansę... jak wam się uda powiem jak ma na imię moja żona A jak zgadniecie gdzie mieszkam podam wam swój PESEL "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:54 [zgłoś do usunięcia] Ktoś z zewnątrz> Obecnie nie ma porządnych facetów...każdy zdradza albo zdradzi. To nie dawne czasy dam i rycerzy kiedy była miłość do grobowej deski rodem z teraźniejszych telenoweli brazylijskich. Tak czy owak wielka szkoda... 01:05 [zgłoś do usunięcia] Mofos A c wy to takie święte? Zacznijcie zachowywać się jak damy to i rycerze się znajdą! Suka ni da pies nie weźmie! Plastikowe wymalowane szmaty.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 01:11 [zgłoś do usunięcia] Mofos Przedwczoraj dowiedziałem się że moja ukochana żona...ten anioł bez skazy gzi się od 4 miesięcy za moimi plecami a daję jej przecież wszystko zwiała do mamusi a ja tankuję już drugi dzień "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 01:13 [zgłoś do usunięcia] Do Mofos Ten kto pisal o szmatach z kafeterii --ma racje, zobacz przykladowo na nick "zdesperowana domowa zona" --czy porzadna kobieta ktora ma meza i dziecko spedza polowe dnia --jak nie wiecej na kaffe --i ma e-mail w profilu --niby po co jak myslicie --do tego pisala ze niektorzy faceci z kaffe to ciacha --skad to wie jak myslicie Nie chcialbym takiej zony za zadne skarby swiata O reszcie kretynek z tego zalosnego forum nie wspomne bo to k**wiszcza i dupodajki 01:17 [zgłoś do usunięcia] może wyczuła w końcu że ją zdradzasz z martą 01:19 [zgłoś do usunięcia] Do Mofos To bedzie draka

Gość Mofos.
/kuzynka poprz. | 1 19 20 21 22 | nast. 23:53 [zgłoś do usunięcia] daj reszte chlopie 23:53 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Juz sie podnieciles parobku? 23:54 [zgłoś do usunięcia] stul ryj piwoszu 23:55 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Ciebie nie stac na browar z biedronki zulu. 23:55 [zgłoś do usunięcia] Mofos z kibla Poczekajcie aż skończę srać. 23:56 [zgłoś do usunięcia] zaraz sie zesram ze smiechu 23:59 [zgłoś do usunięcia] Mofos No przecież żartowałem... 14:22 I CO CI ZROBIŁA PISZ PROSZĘ Dalej innym ku przestrodze, wiem że z pewnością to boli takie rozdrapywanie starych ran ale jestem b.ciekawa co ci zrobiła... 14:32 Dołączam się do prośby Nie przejmuj się głowa do góry. Nawet jeśli cię skrzywdziła to chyba nie będziesz jej tego rozpamiętywać do śmierci. Trzeba wybaczyć podać sobie ręce a nie budować barykady wokół. Co ci właściwie zrobiła na tym łóżku? 15:51 Nocna koszulka Najpierw mnie masowała i udawała że naprawdę jej chodzi o piersi. Poczułam wtedy od niej alkohol - wcześniej piła. Nasmarowała mi klatkę piersiową oliwką i zaczęła masować. Później ustami i zębami szczypała mi sutki...W miarę upływu czasu coraz mniej uwagi poświęcała sutkom gdy zaczynałam coś podejrzewać, oświadczyła że jak będę się wiercić to nici z tego wszystkiego. Wzięła swoje pończochy i przywiązała mnie za nadgarstki do ramy łóżka, pozwoliłam jej bo jej ufałam w końcu to była moja siostra. Jak tylko mnie unieruchomiła sama też się rozebrała zaczęła mnie lizać i masować tyle że jej ruchy stały się bardziej mocne i frywolne, poczułam jej palce na mojej myszce- zupełnie mi się to nie podobało chciałam żeby już skończyła, było mi źle i niewygodnie ale to był dopiero początek koszmaru. Pod tyłek podłożyła mi poduszkę i zaczęła grzebać mi w majtkach! Nie pozwalałam jej ich ściągnąć więc poszła po nożyczki - wystraszyłam się ale ona tylko ciachnęła gumkę i zerwała je ze mnie byłam już zupełnie naga łzy płynęły mi po policzkach, Ona na chwilę przestała zapaliła papierosa po czym, wyciągnęła aparat zrobiła mi parę zdjęć, potem uruchomiła komputer i coś w nim robiła. Później jeszcze robiła mi zdjęcia na komórką. Gdy próbowałam zaciskać uda lub odwracać głowę groziła że zacznie przypalać mnie papierosem. Robiła mi bardzo dokładne zdjęcia jeszcze nigdy nie czułam się tak obnażona. Nie znałam tej osoby która stała nade mną, nie mogłam uwierzyć że to robi moja siostra, prosiłam błagałam żeby mnie uwolniła, że zrobię wszystko ale ona tylko się śmiała. Później wyciągnęła skądś przezroczystego "fajfusa". Zaczęłam się szarpać w więzach ale ona powiedziała ze to dla mojego dobra lepiej tutaj w domu niż gdzieś w szkole w kiblu. Nasmarowała swój palec jakimś żelem i poczułam go na swojej szparce, powoli wkładała go we mnie. Poczułam lekki ból zaczęłam szlochać byłam cała zasmarkana. Wtedy przyssała się do mojej c*pki. Czułam jej jeżyk i palec we mnie. Po kilku minutach przestała i wzięła tego fajfusa i liżąc moją szparkę wepchnęła go we mnie najpierw trochę a potem udawała że wyjmuje po czym wepchnęła do końca całego. Zawyłam jak ranna syrena i podskoczyłam jak dźgnięta nożem. Zasłoniła mi usta poduszką i poczułam że rusza w mnie tym sztucznym kutasem... Nie wiem ile to trwało wreszcie chyba się zaspokoiła. I zaczęła mi robić zdjęcia komórką. W końcu mnie uwolniła, zobaczyłam krew na papierowych ręcznikach lezących wszędzie wokół , zrobiło mi się słabo. Powiedziała mi że jak nie będę współpracować i trzymać języka za zębami to mi założy stronkę w necie i powysyła linki do wszystkich znajomych. Potem kazała żebym jej włożyła tego sztucznego penia i kręciła nim na boki a na końcu uklękła i kazała lizać sobie c*pkę. Było mi b. niedobrze, a siostra cóż po kilku moich "kółkach" zlała mi się w usta, nie wytrzymałam i pobiegłam do łazienki - wymiotowałam jak wulkan... Próbowałam się wysikać - nic z tego, nie mogłam, uroniłam tylko parę kropel bo mnie bardzo bolało. Od tego "wydarzenia" już trochę minęło ale tego co mi ta suka zrobiła i co mi zabrała nie wybaczę jej nigdy! Nienawidzę lesbijek, później jednej dziewczynie która próbowała się do mnie kleić tak przyłożyłam torbą, że musieli jej szwy założyć... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:04 [zgłoś do usunięcia] mofos to nie to zapodaj reszte 00:05 [zgłoś do usunięcia] Mofos 00:31 ni ch*ja nikaki-- tylko dzieci nie zmajstrujcie zboczuchy 00:32 ni ch*ja nikaki-- tylko dzieci pisz zboczuchu jeden ja was poczytam --stary zgred 00:36 Mofos po carlsbergu Wieczorową porą zapuszczam węża w okolice siostrzanej dziury, po czym w zbroi rycerskiej wylewam siódme poty, usiłując rozkręcić jej homonto założone przez jej faceta. 00:39 Mariola pewnie juz obciaga po drinach buahahahahahahahaa 00:50 jakis facet jesteście normalni? (przynajmniej co niektórzy) Nawet gdybym miał jak najgorsze zdanie o autorce to (nie mam) to i tak nie zniżył bym się do poziomu trola żeby pisać takim płaskim wręcz prymitywnym tekstem , którego głównym elemętem są inwektywy Żal mi Was i szczerze ubolewam nad Waszyn IQ 01:16 ktoś tam ,,, Koleś nie kumasz,tu nie biega a pierwszą stronę tego topiku,ale o inny topik,wktórym ci ludzie sobie pisali,dopóki jakaś imbecylka nie podała tematu "sex z siostrą" na śmietnik kafe. 07:20 Mofos po winie Jestem wyj**any. 07:42 ale to jest dla prostaków mofos jest pryszczatym gimgównem pewnie ma żone siostre do walenia i nic innego nie robi tylko całe wieczory siedzi na kafe i opisuje sny wyrostka pewnie to któryś z prawików znowu provo uskutecznia 16:09 Niby po co miłaby to wymyślić dosyć wiarygodnie wtedy pisał. 17:36 ] Derlinger Prawda po co miał zmyślać. Jakie miał motywy? Tak naprawdę dałbym sobie uciąć rękę że w kraju jest co najmniej kilkadziesiąt a może i kilkaset przypadków że brat zapina siostrę a jeszcze jeśli to przyrodnia siostra to już pewnik. Ja co prawda siostry nie mam ale mam fajną kuzynkę (córkę brata ciotecznego). Kiedyś przyszła do mnie w odwiedziny i po kilku drinkach zrobiliśmy to było cudownie, oboje mieliśmy straszną chcicę... Ludzie którzy tu opisują swoje historie to raczej wykształceni (tak jak ja) i w przeważanej części dobrze usytuowani więc raczej nie narzekają na brak kontaktów cielesnych. Sex prorodzinny jednych obrzydza innym wręcz smakuje jak narkotyk, trzeba tylko uważać żeby nie przedawkować. Jak Mofos to pryszczaty małolat to ja jestem Pekińczyk. 17:59 Derlinger A co do tego że mofos siedzi wieczorami i pisze, to tak pomyślcie na zdrowy rozsądek kiedy to ma robić? W godzinach pracy? Albo kiedy żonka snuje się po mieszkaniu? Trochę logiki małe ludziki... 18:42 Carlsberg green Marta sa dwie opcje jedynaczka albo siostra przyrodnia. 22:05 DO nie marta Napisz coś więcej...mnie interesuje ten wątek, nie się czego wstydzić,sama chciałabym brata najlepiej przyrodniego,ale żeby nie był w takim stanie jak mofos czy chang,czyli nieżonatego. Pozdrawiam. 22:28 powiedzcie lepiej ze was kręcą takie związki 00:17 Ewka z Trójmiasta Mam brata przyrodniego jego ojciec to rozwodnik (jego żona uciekła z francuskim muzułmaninem). Brat jest dwa lata ode mnie starszy. Mam problem. Wcześniej niezbyt lubiliśmy się z resztą na szczęście rzadko się widzieliśmy a gdy się spotykaliśmy to przeważnie biliśmy się i to z błahych powodów kiedyś np. rąbnęłam go za to że wytarł się moim ręcznikiem. Gdy wyjechał do szkoły z internatem bardzo się cieszyłam ale problem zaczął się gdy wrócił...to już nie był ten sam człowiek, dorósł zmężniał. Krótko i zwięźle teraz nie miałabym żadnych problemów żeby używał mojego ręcznika nawet bym go sama wytarła...kurde gdy teraz to piszę to aż mi jest mokro. Pożądam go jak jeszcze nikogo tak nie pragnęłam. Co noc robię sobie taki "maraton" że muszę pod tyłek kłaść ręcznik inaczej pościel była by mokra... Najgorzej ze on traktuje mnie jak powietrze gdy próbuję specjalnie się z nim "pokłócić" ustępuje, oddaje mi pole...i odchodzi. Nie wiem co robić tak bardzo go pragnę, osiągnęłam już taki poziom że zaopatrzyłam się już nawet w pigułkę gwałtu - już tak mi odbija. Jeszce się trzymam ale nie wiem jak długo dam radę. Boje się bo uświadomiłam sama sobie że byłabym do tego zdolna -zgwałcić własnego brata! 01:04 Mofos Do Ewki....Daj spokój nie rób tego! Nie możesz traktować swojego brata jak żywego wibratora...no chyba że chcesz żeby cię znienawidził to proszę bardzo. Kiedyś gdy jeszcze byłem singlem to rożne głupoty mi przychodziły do głowy i mnie i mojej siostrze. Kiedyś chciała mnie poniżyć tzn. unieruchomić mi kończyny i robić praktycznie co jej się spodoba. Kazałem jej iść do diabła z takimi pomysłami ale dziewczyny mają sposoby żeby wysępić futro od faceta a co dopiero zabawa z paskami... Na początku ustaliłem z nią pewien system komunikacji bo wiedziałem że słowa, "przestań wystarczy" to raczej poskutkują w odwrotny sposób. Tak wiec ustaliłem z nią prosty sposób komunikacji: Słowo "Zielony" oznacza że wszystko w porządku Słowo "Żółty" oznacza powoli, zwolnij Słowo "Czerwony" oznacza natychmiastowy koniec zabawy.... Nie będę tu opisywał co mi robiła przez ten czas bo to mi nie o to chodzi (i trochę się wstydzę) ale byłem w pełni świadomy i poniekąd kontrolowałem sytuację (tak mi się przynajmniej zdawało). Krótko i węzłowato raczej średnio mi się to podobało ale Marta wyraźnie była zachwycona i w swoim żywiole. Trudno czasami można się trochę poświęcić się dla kochanej osoby, zwłaszcza że obiecała mi że następny numer będę sam wybierał i zgadza się na wszystko w ciemno...hmm na drugi raz już nie składała takich odważnych deklaracji ale to już zupełnie inna historia. Tak więc Ewo nie możesz być samolubna i taka perfidna w swoich dążeniach. Raczej zainteresuj brata swoją osobą, niech powoli przyzwyczaja się do twojego widoku idźcie razem na basen, zaproponuj jakąś wycieczkę z byle powodu. Niech zbliży się do ciebie, cierpliwości, zobaczysz że jeszcze wszystko się zmieni. Dziś nie możesz przykuć faceta łańcuchem do ściany i robić z nim co ci się żywnie podoba (choć nie powiem na pewno znajdą się osoby kontentowane takim traktowaniem), jednak gro zachowań behawioralnych jest trochę inna. Cierpliwości dziewczyno...Dalej na tym zajedziesz. 01:09 Mofos A do tego że mam żonę no cóż. Ja bardzo długo byłem singlem... A z siostrą przecież nie mogę żyć "na kocia łapę" w nieskończoność -proste 01:21 Mofos I żeby było jasne ja nie skrzywdziłem siostry. Nie "zapinałem" jej, nie zrobiłem tego z nią jako pierwszy mimo iz bardzo chciała żebym był jej pierwszym ale taki głupi nie byłem. Dopiero jak straciła cnotę (podejrzewam ze zrobiła to sama wibratorem) ponoć z kolegą ze szkoły...hmm jasne, poszliśmy na całość. Ale nawet wcześniej nie próżnowaliśmy. Uwielbiała moje minetki a ja jej rękoczyny i nie tylko. Sporo było mojej inwencji i bardzo się jej to podobało, np. masowałem oliwką jej stopy, łączyłem je razem i posuwałem je...ona w tym czasie też nie próżnowała. Nie dość że to fajna relaksująca pozycja to do tego ćwiczyła sobie biodra i nogi (muszę powiedzieć że było warto) a to dopiero wierzchołek góry lodowej bo były różne pozycje. Krótko i węzłowato nie nudziliśmy się i lepiej ćwiczyć tak dziewczyny niż na steperze, efekt podobny a o ile przyjemniej... Dobra zmywam się spać 01:30 Marszcze rano też lubie dymać w kobiece stopy TO TYLE KONIEC PORZĄDKÓW WKLEIŁEM WSZYSTKO CO OCALAŁO ŁĄCZNIE Z INWEKTYWAMI W KOŃCU KAŻDY MA PRAWO SIĘ WYPOWIEDZIEĆ "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:05 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Jak widac chodzilo im o teksty Mofosa, tak pachlki. Sami nic nie macie knury. 00:06 [zgłoś do usunięcia] piwosz a ty gay 00:08 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Kij ci do tego smieciarzu. 00:10 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji 00:11 [zgłoś do usunięcia] Mofos Właśnie spieprzać kajdaniarze bo dziś mam rewizje w barze otwieram lodówkę a tam gnój...ledwie pół litra i ch*j.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:12 [zgłoś do usunięcia] wszystkiego nie podal ;] 00:14 [zgłoś do usunięcia] Mofos Reszty nie zdążyłem i tak się cieszcie że jest tyle jak macie więcej nie krepujcie prosze "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:15 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Stary zboczeniec z forum sie interesuje tematem. 00:15 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji nie posrajcie 00:16 [zgłoś do usunięcia] jak masz wiecej to dawaj 00:21 [zgłoś do usunięcia] Mofos Co miałem to wkleiłem reszta chyba przepadła na wieki wieków.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:26 [zgłoś do usunięcia] hhfyhf Carlsberg=> wątkiem są głównie zainteresowani ci którzy albo nie mogą w realu spełnić swoich ukrytch fantazji albo ci którzy mieli do czynienia z opisywaną sytuacją. Pomijam ciekwaskich intrygantów. 00:27 [zgłoś do usunięcia] chuj wam wszystkim w paszcze 00:35 [zgłoś do usunięcia] coście z tym zodiakiem mofos to pewnie skorpion, oni zdradzają i ruchają co popadnie ^^_^^ 00:43 [zgłoś do usunięcia] Mofos Nie nie jestem skorpionem macie jeszcze jedna szansę... jak wam się uda powiem jak ma na imię moja żona A jak zgadniecie gdzie mieszkam podam wam swój PESEL "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:54 [zgłoś do usunięcia] Ktoś z zewnątrz> Obecnie nie ma porządnych facetów...każdy zdradza albo zdradzi. To nie dawne czasy dam i rycerzy kiedy była miłość do grobowej deski rodem z teraźniejszych telenoweli brazylijskich. Tak czy owak wielka szkoda... 01:05 [zgłoś do usunięcia] Mofos A c wy to takie święte? Zacznijcie zachowywać się jak damy to i rycerze się znajdą! Suka ni da pies nie weźmie! Plastikowe wymalowane szmaty.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 01:11 [zgłoś do usunięcia] Mofos Przedwczoraj dowiedziałem się że moja ukochana żona...ten anioł bez skazy gzi się od 4 miesięcy za moimi plecami a daję jej przecież wszystko zwiała do mamusi a ja tankuję już drugi dzień "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 01:13 [zgłoś do usunięcia] Do Mofos Ten kto pisal o szmatach z kafeterii --ma racje, zobacz przykladowo na nick "zdesperowana domowa zona" --czy porzadna kobieta ktora ma meza i dziecko spedza polowe dnia --jak nie wiecej na kaffe --i ma e-mail w profilu --niby po co jak myslicie --do tego pisala ze niektorzy faceci z kaffe to ciacha --skad to wie jak myslicie Nie chcialbym takiej zony za zadne skarby swiata O reszcie kretynek z tego zalosnego forum nie wspomne bo to k**wiszcza i dupodajki 01:17 [zgłoś do usunięcia] może wyczuła w końcu że ją zdradzasz z martą 01:19 [zgłoś do usunięcia] Do Mofos To bedzie draka

Gość Mofos.
Forum - strona główna Życie erotyczne Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat sex z kuzynem/kuzynka poprz. | 1 20 21 22 01:24 [zgłoś do usunięcia] xxMartax ja tylko na chwile ;> wiecie ze z tzw kaszalotami z forum to sie zgadza ;] najbardziej latwe sa o zgrozo te najbrzydsze stad tez o tym czytalam , nickow nie wymienie ale kto jest tu z pare miesiecy ten wie ojakie chodzi - zenada 01:27 [zgłoś do usunięcia] Mofos bydzie bydzie draka ....ledwie rok po ślubie...nie próżnowała...a ja ślepy wierzyłem w te jej nadgodziny w nocy i ta choroba mamusi... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 01:33 [zgłoś do usunięcia] mofos chłopie ty tak zmyślasz czy walisz swoje zwoje na cafe?? 01:35 [zgłoś do usunięcia] Czyli jesteście kwita Ona zdradzała Ciebie, Ty ją i jest oki. 01:50 [zgłoś do usunięcia] Mofos ja to co innego mój związek z siostrą był wcześniejszy niż ślub, to ona złamała przysięgę...oki będzie jak ja tak zadecyduję. Zresztą ona nic nie wie o moich skokach w bok (chyba) idę spać muli mnie już.....butelka pusta idę sobie...niech mi się przyśni jak leży w grobie... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..."

Gość Mofos.
na ten temat sex z kuzynem/kuzynka poprz. | 1 19 20 21 22 | nast. 23:53 [zgłoś do usunięcia] daj reszte chlopie 23:53 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Juz sie podnieciles parobku? 23:54 [zgłoś do usunięcia] stul ryj piwoszu 23:55 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Ciebie nie stac na browar z biedronki zulu. 23:55 [zgłoś do usunięcia] Mofos z kibla Poczekajcie aż skończę srać. 23:56 [zgłoś do usunięcia] zaraz sie zesram ze smiechu 23:59 [zgłoś do usunięcia] Mofos No przecież żartowałem... 14:22 I CO CI ZROBIŁA PISZ PROSZĘ Dalej innym ku przestrodze, wiem że z pewnością to boli takie rozdrapywanie starych ran ale jestem b.ciekawa co ci zrobiła... 14:32 Dołączam się do prośby Nie przejmuj się głowa do góry. Nawet jeśli cię skrzywdziła to chyba nie będziesz jej tego rozpamiętywać do śmierci. Trzeba wybaczyć podać sobie ręce a nie budować barykady wokół. Co ci właściwie zrobiła na tym łóżku? 15:51 Nocna koszulka Najpierw mnie masowała i udawała że naprawdę jej chodzi o piersi. Poczułam wtedy od niej alkohol - wcześniej piła. Nasmarowała mi klatkę piersiową oliwką i zaczęła masować. Później ustami i zębami szczypała mi sutki...W miarę upływu czasu coraz mniej uwagi poświęcała sutkom gdy zaczynałam coś podejrzewać, oświadczyła że jak będę się wiercić to nici z tego wszystkiego. Wzięła swoje pończochy i przywiązała mnie za nadgarstki do ramy łóżka, pozwoliłam jej bo jej ufałam w końcu to była moja siostra. Jak tylko mnie unieruchomiła sama też się rozebrała zaczęła mnie lizać i masować tyle że jej ruchy stały się bardziej mocne i frywolne, poczułam jej palce na mojej myszce- zupełnie mi się to nie podobało chciałam żeby już skończyła, było mi źle i niewygodnie ale to był dopiero początek koszmaru. Pod tyłek podłożyła mi poduszkę i zaczęła grzebać mi w majtkach! Nie pozwalałam jej ich ściągnąć więc poszła po nożyczki - wystraszyłam się ale ona tylko ciachnęła gumkę i zerwała je ze mnie byłam już zupełnie naga łzy płynęły mi po policzkach, Ona na chwilę przestała zapaliła papierosa po czym, wyciągnęła aparat zrobiła mi parę zdjęć, potem uruchomiła komputer i coś w nim robiła. Później jeszcze robiła mi zdjęcia na komórką. Gdy próbowałam zaciskać uda lub odwracać głowę groziła że zacznie przypalać mnie papierosem. Robiła mi bardzo dokładne zdjęcia jeszcze nigdy nie czułam się tak obnażona. Nie znałam tej osoby która stała nade mną, nie mogłam uwierzyć że to robi moja siostra, prosiłam błagałam żeby mnie uwolniła, że zrobię wszystko ale ona tylko się śmiała. Później wyciągnęła skądś przezroczystego "fajfusa". Zaczęłam się szarpać w więzach ale ona powiedziała ze to dla mojego dobra lepiej tutaj w domu niż gdzieś w szkole w kiblu. Nasmarowała swój palec jakimś żelem i poczułam go na swojej szparce, powoli wkładała go we mnie. Poczułam lekki ból zaczęłam szlochać byłam cała zasmarkana. Wtedy przyssała się do mojej c*pki. Czułam jej jeżyk i palec we mnie. Po kilku minutach przestała i wzięła tego fajfusa i liżąc moją szparkę wepchnęła go we mnie najpierw trochę a potem udawała że wyjmuje po czym wepchnęła do końca całego. Zawyłam jak ranna syrena i podskoczyłam jak dźgnięta nożem. Zasłoniła mi usta poduszką i poczułam że rusza w mnie tym sztucznym kutasem... Nie wiem ile to trwało wreszcie chyba się zaspokoiła. I zaczęła mi robić zdjęcia komórką. W końcu mnie uwolniła, zobaczyłam krew na papierowych ręcznikach lezących wszędzie wokół , zrobiło mi się słabo. Powiedziała mi że jak nie będę współpracować i trzymać języka za zębami to mi założy stronkę w necie i powysyła linki do wszystkich znajomych. Potem kazała żebym jej włożyła tego sztucznego penia i kręciła nim na boki a na końcu uklękła i kazała lizać sobie c*pkę. Było mi b. niedobrze, a siostra cóż po kilku moich "kółkach" zlała mi się w usta, nie wytrzymałam i pobiegłam do łazienki - wymiotowałam jak wulkan... Próbowałam się wysikać - nic z tego, nie mogłam, uroniłam tylko parę kropel bo mnie bardzo bolało. Od tego "wydarzenia" już trochę minęło ale tego co mi ta suka zrobiła i co mi zabrała nie wybaczę jej nigdy! Nienawidzę lesbijek, później jednej dziewczynie która próbowała się do mnie kleić tak przyłożyłam torbą, że musieli jej szwy założyć... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:04 [zgłoś do usunięcia] mofos to nie to zapodaj reszte 00:05 [zgłoś do usunięcia] Mofos 00:31 ni ch*ja nikaki-- tylko dzieci nie zmajstrujcie zboczuchy 00:32 ni ch*ja nikaki-- tylko dzieci pisz zboczuchu jeden ja was poczytam --stary zgred 00:36 Mofos po carlsbergu Wieczorową porą zapuszczam węża w okolice siostrzanej dziury, po czym w zbroi rycerskiej wylewam siódme poty, usiłując rozkręcić jej homonto założone przez jej faceta. 00:39 Mariola pewnie juz obciaga po drinach buahahahahahahahaa 00:50 jakis facet jesteście normalni? (przynajmniej co niektórzy) Nawet gdybym miał jak najgorsze zdanie o autorce to (nie mam) to i tak nie zniżył bym się do poziomu trola żeby pisać takim płaskim wręcz prymitywnym tekstem , którego głównym elemętem są inwektywy Żal mi Was i szczerze ubolewam nad Waszyn IQ 01:16 ktoś tam ,,, Koleś nie kumasz,tu nie biega a pierwszą stronę tego topiku,ale o inny topik,wktórym ci ludzie sobie pisali,dopóki jakaś imbecylka nie podała tematu "sex z siostrą" na śmietnik kafe. 07:20 Mofos po winie Jestem wyj**any. 07:42 ale to jest dla prostaków mofos jest pryszczatym gimgównem pewnie ma żone siostre do walenia i nic innego nie robi tylko całe wieczory siedzi na kafe i opisuje sny wyrostka pewnie to któryś z prawików znowu provo uskutecznia 16:09 Niby po co miłaby to wymyślić dosyć wiarygodnie wtedy pisał. 17:36 ] Derlinger Prawda po co miał zmyślać. Jakie miał motywy? Tak naprawdę dałbym sobie uciąć rękę że w kraju jest co najmniej kilkadziesiąt a może i kilkaset przypadków że brat zapina siostrę a jeszcze jeśli to przyrodnia siostra to już pewnik. Ja co prawda siostry nie mam ale mam fajną kuzynkę (córkę brata ciotecznego). Kiedyś przyszła do mnie w odwiedziny i po kilku drinkach zrobiliśmy to było cudownie, oboje mieliśmy straszną chcicę... Ludzie którzy tu opisują swoje historie to raczej wykształceni (tak jak ja) i w przeważanej części dobrze usytuowani więc raczej nie narzekają na brak kontaktów cielesnych. Sex prorodzinny jednych obrzydza innym wręcz smakuje jak narkotyk, trzeba tylko uważać żeby nie przedawkować. Jak Mofos to pryszczaty małolat to ja jestem Pekińczyk. 17:59 Derlinger A co do tego że mofos siedzi wieczorami i pisze, to tak pomyślcie na zdrowy rozsądek kiedy to ma robić? W godzinach pracy? Albo kiedy żonka snuje się po mieszkaniu? Trochę logiki małe ludziki... 18:42 Carlsberg green Marta sa dwie opcje jedynaczka albo siostra przyrodnia. 22:05 DO nie marta Napisz coś więcej...mnie interesuje ten wątek, nie się czego wstydzić,sama chciałabym brata najlepiej przyrodniego,ale żeby nie był w takim stanie jak mofos czy chang,czyli nieżonatego. Pozdrawiam. 22:28 powiedzcie lepiej ze was kręcą takie związki 00:17 Ewka z Trójmiasta Mam brata przyrodniego jego ojciec to rozwodnik (jego żona uciekła z francuskim muzułmaninem). Brat jest dwa lata ode mnie starszy. Mam problem. Wcześniej niezbyt lubiliśmy się z resztą na szczęście rzadko się widzieliśmy a gdy się spotykaliśmy to przeważnie biliśmy się i to z błahych powodów kiedyś np. rąbnęłam go za to że wytarł się moim ręcznikiem. Gdy wyjechał do szkoły z internatem bardzo się cieszyłam ale problem zaczął się gdy wrócił...to już nie był ten sam człowiek, dorósł zmężniał. Krótko i zwięźle teraz nie miałabym żadnych problemów żeby używał mojego ręcznika nawet bym go sama wytarła...kurde gdy teraz to piszę to aż mi jest mokro. Pożądam go jak jeszcze nikogo tak nie pragnęłam. Co noc robię sobie taki "maraton" że muszę pod tyłek kłaść ręcznik inaczej pościel była by mokra... Najgorzej ze on traktuje mnie jak powietrze gdy próbuję specjalnie się z nim "pokłócić" ustępuje, oddaje mi pole...i odchodzi. Nie wiem co robić tak bardzo go pragnę, osiągnęłam już taki poziom że zaopatrzyłam się już nawet w pigułkę gwałtu - już tak mi odbija. Jeszce się trzymam ale nie wiem jak długo dam radę. Boje się bo uświadomiłam sama sobie że byłabym do tego zdolna -zgwałcić własnego brata! 01:04 Mofos Do Ewki....Daj spokój nie rób tego! Nie możesz traktować swojego brata jak żywego wibratora...no chyba że chcesz żeby cię znienawidził to proszę bardzo. Kiedyś gdy jeszcze byłem singlem to rożne głupoty mi przychodziły do głowy i mnie i mojej siostrze. Kiedyś chciała mnie poniżyć tzn. unieruchomić mi kończyny i robić praktycznie co jej się spodoba. Kazałem jej iść do diabła z takimi pomysłami ale dziewczyny mają sposoby żeby wysępić futro od faceta a co dopiero zabawa z paskami... Na początku ustaliłem z nią pewien system komunikacji bo wiedziałem że słowa, "przestań wystarczy" to raczej poskutkują w odwrotny sposób. Tak wiec ustaliłem z nią prosty sposób komunikacji: Słowo "Zielony" oznacza że wszystko w porządku Słowo "Żółty" oznacza powoli, zwolnij Słowo "Czerwony" oznacza natychmiastowy koniec zabawy.... Nie będę tu opisywał co mi robiła przez ten czas bo to mi nie o to chodzi (i trochę się wstydzę) ale byłem w pełni świadomy i poniekąd kontrolowałem sytuację (tak mi się przynajmniej zdawało). Krótko i węzłowato raczej średnio mi się to podobało ale Marta wyraźnie była zachwycona i w swoim żywiole. Trudno czasami można się trochę poświęcić się dla kochanej osoby, zwłaszcza że obiecała mi że następny numer będę sam wybierał i zgadza się na wszystko w ciemno...hmm na drugi raz już nie składała takich odważnych deklaracji ale to już zupełnie inna historia. Tak więc Ewo nie możesz być samolubna i taka perfidna w swoich dążeniach. Raczej zainteresuj brata swoją osobą, niech powoli przyzwyczaja się do twojego widoku idźcie razem na basen, zaproponuj jakąś wycieczkę z byle powodu. Niech zbliży się do ciebie, cierpliwości, zobaczysz że jeszcze wszystko się zmieni. Dziś nie możesz przykuć faceta łańcuchem do ściany i robić z nim co ci się żywnie podoba (choć nie powiem na pewno znajdą się osoby kontentowane takim traktowaniem), jednak gro zachowań behawioralnych jest trochę inna. Cierpliwości dziewczyno...Dalej na tym zajedziesz. 01:09 Mofos A do tego że mam żonę no cóż. Ja bardzo długo byłem singlem... A z siostrą przecież nie mogę żyć "na kocia łapę" w nieskończoność -proste 01:21 Mofos I żeby było jasne ja nie skrzywdziłem siostry. Nie "zapinałem" jej, nie zrobiłem tego z nią jako pierwszy mimo iz bardzo chciała żebym był jej pierwszym ale taki głupi nie byłem. Dopiero jak straciła cnotę (podejrzewam ze zrobiła to sama wibratorem) ponoć z kolegą ze szkoły...hmm jasne, poszliśmy na całość. Ale nawet wcześniej nie próżnowaliśmy. Uwielbiała moje minetki a ja jej rękoczyny i nie tylko. Sporo było mojej inwencji i bardzo się jej to podobało, np. masowałem oliwką jej stopy, łączyłem je razem i posuwałem je...ona w tym czasie też nie próżnowała. Nie dość że to fajna relaksująca pozycja to do tego ćwiczyła sobie biodra i nogi (muszę powiedzieć że było warto) a to dopiero wierzchołek góry lodowej bo były różne pozycje. Krótko i węzłowato nie nudziliśmy się i lepiej ćwiczyć tak dziewczyny niż na steperze, efekt podobny a o ile przyjemniej... Dobra zmywam się spać 01:30 Marszcze rano też lubie dymać w kobiece stopy TO TYLE KONIEC PORZĄDKÓW WKLEIŁEM WSZYSTKO CO OCALAŁO ŁĄCZNIE Z INWEKTYWAMI W KOŃCU KAŻDY MA PRAWO SIĘ WYPOWIEDZIEĆ "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:05 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Jak widac chodzilo im o teksty Mofosa, tak pachlki. Sami nic nie macie knury. 00:06 [zgłoś do usunięcia] piwosz a ty gay 00:08 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Kij ci do tego smieciarzu. 00:10 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji 00:11 [zgłoś do usunięcia] Mofos Właśnie spieprzać kajdaniarze bo dziś mam rewizje w barze otwieram lodówkę a tam gnój...ledwie pół litra i ch*j.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:12 [zgłoś do usunięcia] wszystkiego nie podal ;] 00:14 [zgłoś do usunięcia] Mofos Reszty nie zdążyłem i tak się cieszcie że jest tyle jak macie więcej nie krepujcie prosze "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:15 [zgłoś do usunięcia] Carlsberg green Stary zboczeniec z forum sie interesuje tematem. 00:15 [zgłoś do usunięcia] zboczuchy znowu a w akcji nie posrajcie 00:16 [zgłoś do usunięcia] jak masz wiecej to dawaj 00:21 [zgłoś do usunięcia] Mofos Co miałem to wkleiłem reszta chyba przepadła na wieki wieków.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:26 [zgłoś do usunięcia] hhfyhf Carlsberg=> wątkiem są głównie zainteresowani ci którzy albo nie mogą w realu spełnić swoich ukrytch fantazji albo ci którzy mieli do czynienia z opisywaną sytuacją. Pomijam ciekwaskich intrygantów. 00:27 [zgłoś do usunięcia] chuj wam wszystkim w paszcze 00:35 [zgłoś do usunięcia] coście z tym zodiakiem mofos to pewnie skorpion, oni zdradzają i ruchają co popadnie ^^_^^ 00:43 [zgłoś do usunięcia] Mofos Nie nie jestem skorpionem macie jeszcze jedna szansę... jak wam się uda powiem jak ma na imię moja żona A jak zgadniecie gdzie mieszkam podam wam swój PESEL "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 00:54 [zgłoś do usunięcia] Ktoś z zewnątrz> Obecnie nie ma porządnych facetów...każdy zdradza albo zdradzi. To nie dawne czasy dam i rycerzy kiedy była miłość do grobowej deski rodem z teraźniejszych telenoweli brazylijskich. Tak czy owak wielka szkoda... 01:05 [zgłoś do usunięcia] Mofos A c wy to takie święte? Zacznijcie zachowywać się jak damy to i rycerze się znajdą! Suka ni da pies nie weźmie! Plastikowe wymalowane szmaty.... "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 01:11 [zgłoś do usunięcia] Mofos Przedwczoraj dowiedziałem się że moja ukochana żona...ten anioł bez skazy gzi się od 4 miesięcy za moimi plecami a daję jej przecież wszystko zwiała do mamusi a ja tankuję już drugi dzień "Wszystko co jest dobre jest zabronione, drogie albo powoduje tycie..." 01:13 [zgłoś do usunięcia] Do Mofos Ten kto pisal o szmatach z kafeterii --ma racje, zobacz przykladowo na nick "zdesperowana domowa zona" --czy porzadna kobieta ktora ma meza i dziecko spedza polowe dnia --jak nie wiecej na kaffe --i ma e-mail w profilu --niby po co jak myslicie --do tego pisala ze niektorzy faceci z kaffe to ciacha --skad to wie jak myslicie Nie chcialbym takiej zony za zadne skarby swiata O reszcie kretynek z tego zalosnego forum nie wspomne bo to k**wiszcza i dupodajki 01:17 [zgłoś do usunięcia] może wyczuła w końcu że ją zdradzasz z martą