Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja_PP__

czy wy też podczas seksu tak czujecie?

Polecane posty

Gość alicja_PP__

jak uprawiam seks to czuje jakbym miała zaraz puścić bąka :( albo zrobić kupę naprawdę to żaden podszyw nie wiem czemu tak mam możecie mi to wyjaśnić ? boję się potem i rezygnuję z seksu mówie aby ze mnie wyszedł bo jakbym puściła bąka albo kupę to bym się spaliła ze wstydu :(

Gość alicja_PP__
a to na pewno pomoże to moze byc wina dlatego ze jestem najedzona np?

Gość djdjd
to skocz do toalety przed. AAA i sprobuj w innej pozycji. Ja jak doszlam,chwile odczekalam,chcial drugi raz,klasycznie,to nie umialam wytrzymac,sikac mi sie jak diabli chcialo.teraz wiem,ze klasycznie, za 2razem nie bardzo...

Gość nie jesteś najgorsza
ja tez tak mam ale tylko wtych kulminacyjnych momentach - to mnie tez blokuje i skupiam sie na tym, zeby sie za bardzo nie rozluznic zamiast na czyms innym :O

Gość alicja_PP__
skoro to szok to czemu tak mam?? :(

Gość alicja_PP__
no właśnie to było w pozycji klasycznej

Gość 67547
yy nie wiem jestem facetem xD

Gość djdjd
tak,ale ja za malo odczekalam bo wielkim 'o'....wszystko jeszcze nadwrazliwe bylo...ale sprobuj,moze on po prostu za bardzo jnapiera na ciebie,brzuch,pecherz...

Gość vghjgjvoj
Powiedz mu zeby w cipke wlozyl a nie w tylek to ci sie nie bedzie chcialo

Z tą kupą to nie wiem może masz jakąś nietypową przemianę materii. Co do samych pierdnięć zdarza się. Co prawda łatwiej to zatuszować jak się wymsknie w autobusie, za to łatwiej powiedzieć przepraszam jak się jest w dwójkę. ;) Chociaż nie powiem kusi mnie. Tak to ja. Nie ma co się rozglądać po autobusie. Perspektywa linczu na pierwszym przystanku jednak mnie jakoś powstrzymuje.

"nowy w mieście - jesteś moim odolem.. Twoja wypowiedź to majstersztyk.. a co do problemu też myślę, żeby nie najadać się lub zmienić pozycję.. może faktycznie facet zbyt mocno napiera i uciska ci bebeszki.. mi osobiście się nie zdarzają takie rzeczy.. ale potrafię sobie wyobrazić jak można nie móc wczuć się miłość próbując kontrolować inne reakcje organizmu..

Gość a ja nieeeeee
mi np. w pozycji od tyłu bardziej siusiu się chce ale to zależy od tego jak mocno mój partner napiera na mnie, akurat chyba trafia na pęcherz, niekomfortowe to uczucie, ale ja mówię mu od razu o tym i zmieniamy pozycję. A Ty może po prostu sie stresujesz i taka reakcja Twojego organizmu jest.