Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czereśniowaaa

PROBLEM ZE SKÓRĄ NA DEKOLDZIE....

Polecane posty

Gość czereśniowaaa

Nie mam trądziku, skora na twarzy ok, ale dekold to tragedia, wiecznie krosty, musialabym robi codziennie maseczke z glinki zeby jakos tak w miarę wyglądało. Skóra bardzo wrażliwa...założę jakiś golf czy sweter to skóra od razu zaczerieniona z krostkami. Ma ktos rade na to ?

Gość czereśniowaaa
???? :(

Gość DEKOLT
!!!!!!!!!!!!!

Gość forumowiczkaaa
spróbuj przemywać spirytusem salicylowym albo smarować kremem typu benzance. Jak nie pomoże to dermatolog.

Gość facet co cycki C lubi
raczej nie spirytus tu trzeba trochę myśli "detektywistycznej" może masz uczulenie na proszek / płyn do płukania ? Jeśli nie to wypadałoby udać się do dermatologa ( dobrego ) który określi przyczynę .

Gość czereśniowaaa
eh, bylam kilka razy u dermatologa, przepisal cos ale pomaga chwilowo, to samo kosmetyczka...maseczki robie, ale codziennie to troche meczace :(

Gość czereśniowaaa
sory za błąd

Gość czereśniowaaa
niektore rzeczy pomagaja....ale tylko na chwile pozniej problem znowu powraca ;/

sprobuj HASCERAL mi to pomoglo to kosztuje kolo 13zl w aptece i wystarcza na dlugo

Gość czereśniowaaa
no kurde bardzo Ci dziekuję :) na pewno sprobuje

Gość forumowiczkaaa
Hasceral można stosować tylko kilka dni i miejscowo. Niestety, nie ze wszystkim jest tak, ze posmarujesz parę razy i masz spokój na całe życie. Być może będziesz musiała używać jakiegoś preparatu regularnie.

Gość czereśniowaaa
to jest z antybiotykiem ?

hmmm nie slyszałam o czyms takim, ja smarowalam po prostu jak byla potrzeba, ale juz chyba ze 2 lata nie siegnelam po tą maść i nie mam wiecej problemow z dekoldem

nie jest, nic o tym nie wiem, ale chyba nie sprzedawaliby tego bez recepty masc zawiera mocznik, dlatego jest taka skuteczna;)

Gość martaikuba1
na podrażnioną skórę i krostki stosuję apteczne kosmetyki. Podpytaj w aptece o krem emolium, który stosuje się na małe powierzchnie skóry. W moich problemach ze skórą sprawdza się bardzo dobrze. Wypróbuj.

Gość co ja mam powiedzieć
w moim przypadku jedyne co działa to nie dotykanie tych paskud, co mi wyskakują. Może jak dasz spokój skórze, to cie syfy opuszczą.