Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

........

Polecane posty

Gość
bardziej smieszy ta: :o

Gość mała czika
bo ty ją napisałaś tępa kobiecino:D

zawsze śmiejesz się do łez z moich tematów i wypowiedzi. teraz masz szansę wytłumaczyć mi dlaczego:)

zakładam tematy bo mi się zwyczajnie nudzi. wiem że są płytkie, ale można na nich gadac o wszystkim i o niczym

Gość a jak to
i satysfakcjonuje Cię to, że każdy jest taki sam, bezpłciowy? nie lepiej założyć jakiś konkretny? ;)

cześć Iwciu:D psychiczna kafezdziro nie wiem kim trzeba być aby w swoim nicku określać się tak podle jak ty

ja nie umiem cały czas rozmawiać o tym samym, fajnie że są nijakie, mogę przerobić je na 10 stronę po co mam zakładać poważne i nikomu niepotrzebne tematy?

Gość a jak to
możesz zakładać poważne, ale potrzebne :) dlaczego od razu poważne to niepotrzebne? niekoniecznie ;)

jeśli ktoś się interesuje jakimś zagadnieniem, to poczyta o tym w necie, będzie miał wszystko rzeczowo i poprawnie powiedziane a u mnie można gadać o rzeczach których nie ma w internecie:)

Gość a jak to
tylko wiesz, po co zakładać ciągle temat, skoro każdy jest o niczym? nie można np. jednego do rozmów różnych? :)

nie można, bo wkradły by się pomarańczki i rozwaliły towarzystwo. a tak, to jest jeden, w pare minut szybko się rozwija, a jak upadnie to można założyć nowy i gadać na bieżąco:D

Gość a jak to
czyli jednak Twoje tematy nie są atrakcyjne, skoro ludzie je opuszczają i musisz zakładać ciągle nowe :P a tak nawiasem mówiąc, bardzo sympatyczna z Ciebie osoba :) Pozdrawiam :)

Gość a jak to
Zrozumiałam :) Po prostu jeśli jest naprawdę ciekawy temat, to nikt go nie rozwali, naprawdę. Teraz już ostatecznie hej ;)