Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie to.....

ZAZDROSC!

Polecane posty

Gość wkurza mnie to.....

Wstretne uczucie? Czy sie raczej nie obejdzie milosc bez zazdrosci...? Mam taki problem. Ufam mojemu facetowi, wiem ze on mnie kocha i wiem ze jestem dla niego najwazniejsza. Nie mam zadnych powodow, zeby myslec ze by mnie zdradzil, zreszta nie jestem z tego typu zeby siedziec i myslec co by bylo gdyby, skoro nie ma podstaw. Nawet jesli ktos mi powie ze to glupie, ja wierze ze mozna zyc dlugie lata bez zdrady. ALE WKURZAJA MNIE INNE KOBIETY :) ktore wodza maslanymi oczami za moim facetem, mizdrza sie do niego, jak na wiejskich zalotach na wiosne. On jest przystojny, inteligentny, ma kase, i na dodatek jeszcze to cos, wiec wszystkie sobie mysla jak by to bylo go dorwac. A ze jego praca wiaze sie ze spotykaniem duzej ilosci ludzi, to zawsze sie zaplacze jakas co bedzie za wszelka cene probowala zwrocic jego uwage, a mnie jednoczesnie zabijac wzrokiem, czemu ja a nie ona. Nie obawiam sie ze by zostawil dla jednej z tych ktore za nim lataja, bo on sam tez wie ze przynajmniej wiekszosc z tych bab przede wszystkim kasa przyciaga. Ale mnie to denerwuje strasznie, czemu nie maja skrupolow, wiedza przeciez ze jestesmy razem. a ja z nim czasem tez pracuje, wiec wszystkie wiedza ze istnieje, i mimo ze wiele z nich mi do piet nie dorasta to i tak mnie denerwuja swoim zachowaniem. Nie wiem jak mam byc ponad to. Czasem mam ochote jakiejs powiedziec, zajmij sie praca, pracujesz tu bo cie posada interesuje czy szef....oczywiscie tego nie robie. jedynie przy nim sam na sam mi sie czasem wymsknie, cos nemilego o jakiejs, bo poprostu jak 2 dni taka idiotka patrzy sie na mnie jakbym jej rodzine wymordowala a na niego jak ciele w obrazek, to przeciez moze szlag trafic. nie wiem jak mam sie zachowywac, zeby po prostu przestaly sie tak zachowywac w mojej obecnosci. bo obawiam sie ze im wiecej one wyczuja ze mnie to denerwuje to tym wieksza frajde maja... czemu musi mnie tak wkurzac, ze jakies tam sie w nim podkochuja.... mysle o tym za duzo..;( czy ja przesadzam czy one?

Gość wkurza mnie to.....
upupppp..........?

Gość 089
znam to. Mam bardzo przystojnego faceta. Laski wiecznie do niego smski i strzaleczki, idiotyczne komentarze na nk. Slinia sie na jego widok doslownie. Ohyda. Ale mam to gdzies. Wiem , ze on jest tylko moj. Ufam mu. I wiesz co? czuje sie lepsza od nich. Bo ja mam to cos czego nie maja one, ze jest tylko ze mna:)

Gość złamałamCiSerceNajdroższy
jak to robisz ze nie przeszkadza Ci to?? prosze pomoz bo ja dzis zniszylam moja milosc przez zazdrosc :(

Gość ---------
rozumiem Cię mam podobnie Niestety :/ ufam mu Ale te cizie durne ... wiedzą, że jest ze mną, ale nadal nachalnie się pchają Jak się jakaś ostro narzuca to mówi jej np. "moja dziewczyna lubi to czy tamto" Jedna się wpraszała na wyjazd wakacyjny - powiedział, żeby sobie wzięła swojego chłopaka to pojedziemy w 4 my i oni :P Głupie szmaty i tyle Nie wiem jak można startować do gościa zajętego ...

Gość wkurza mnie to.....
wlasnie.... czemu takie chodza po swiecie, ze potrafia tuz obok mnie sie do niego mizdrzyc. a mnie juz czasem meczy to udawanie ze mi to wisi i nic nie widze. on sie zachowuje w porzadku, ale musi byc dyplomatyczny bo to jednak praca, reaguje tylko jak jakas naprawde przegnie, np jedna mu napisala ze rzucila swojego chlopaka bo kocha mojego faceta, i czy on da jej szanse. na szczescie ja ostudzil porzadnie, ale ja juz bym jej sama chetnie powiedziala.... nie wiem, chyba powinnam zaczac poic sie ich zazdroscia i poprawiac sobie humor kazda po kolei bo inaczej sobie zycie zatruje... to jest dobry pomysl...

Gość złamałamCiSerceNajdroższy
spojzcie dziewczyny czy nie bylo by piekniej na tym swiecie gdyby kazdy zajal sie tym kogo ma????? eh...ale to nie realne dlatego zwiazki sie rozpadaja, dlatego ludzie zdradzaja bo nie potrafia uszanowac tego ze jak sie kogos ma to sie oddalo temu komus serce wiec po kiego grzyba wpierdalac sie miedzy takich ludzi :/

Gość ---------
ja staram się nie męczyć faceta o to :) olewać się uczę :) czasem powiem coś niemiłego o którejś z nich Ale ogólnie mój plan jest taki: olewać i zlewać Mam nadzieję, że mi się uda wygrać z planktonem

Gość wkurza mnie to.....
tak objektywnie patrzac...tak dlugo jak dlugo mu ufasz, powinnas miec gdzies wszystkie idiotki ktore pchaja lapy gdzie nie trzeba.... ale wiem ze czasem potrafia one strasznie wnerwiac swoim zachowaniem, ciezko jest byc ponad, gdy jedna po drugiej przegina... ale coz..jakby to ujac...to jest cena za fajnego faceta. chyba naprawde najlepiej jest sie usmiechnac i pomyslec ze te biedaczki namecza sie namecza a i tak nic nie wskoraja, i nie moga miec tego co ty masz..... po prostu zazdroszcza..... generalnie ja zycze wszystkim szczescia tylko niech mnie respektuja i w droge nie wchodza :classic_cool: nie wiem, jak to dziasiaj napiasalam jakos lepiej sie poczulam...:) bylam taka zla dzisiaj, bo kolejna mnie wkurzyla...ehh