Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foxik009

Czy pomoże mi ktoś zrozumieć tę kobietę?

Polecane posty

Gość Foxik009

Raz chce, raz nie chce. Tydzień pisze bez przerwy, a potem milczy 2 tygodnie. Proponuje spotkanie, a następnego odmawia. W co ona gra? Na czym to polega? Jest przepiękna, tego się nie da opisać słowami. Długie blond włosy, kilka piegów na policzkach, duże piersi, idealna figura. Do tego pewna siebie, ma pasję jaką jest fotografia, potrafi zaskakiwać, ma świetne poczucie humoru, jest błyskotliwa, dużo czyta i imponuje swoją wiedzą na różne tematy. Jest odważna i szalona, w tamtym roku zabrała mnie w nocy nad jezioro i kąpaliśmy się w ubraniach. Chciałbym aby była moją kobietą. Znamy się 2 lata, poznałem ją przez wspólnych znajomych. Przedstawiła się i bez zawahania mrużąc nos powiedziała coś takiego: "Wiesz, że tu obok dają fantastyczne lody. Przejdziesz się ze mną?". Spędziliśmy caly wieczór rozmawiając. Wzięła mój telefon i wpisała się do kontaktów. Zadzwoniłem i byliśmy na kilkunastu fantastycznych randkach, a potem zapadła się pod ziemię. Odzezwala się znów po pół roku, znów myślałem, że ją mam i znów zniknęła. Teraz jest trzecie jej podejście.. Podobno do trzech razy sztuka. Pomóżcie mi ją zrozumieć i zdobyć. Szaleje za nią, naprawdę.

Gość Foxik009
......... Kobietki?

w związkach to jakichś ona bywała? coś mi się wydaje, że muszę Cię zasmucić, ale ona chyba nie wie czego chce. Ile ma lat jeśli to nie tajemnica?

bo ona potrzebuje faceta ,a z tego co pisałeś to ona inicjowała wszystko a ty dupa . Kąpanie w jeziorze w ubraniu powinno się skończyć seksem ,ale skoro nie dałeś rady w tak oczywistym momencie no to sry .. możesz być jej co najwyżej pieskiem. Sad but true

Gość 987654321
bo ona potrzebuje faceta z jajami a nie cioty

Gość nie sypiam z komiczne
marnie sie to skonczy ja bedzie obrabial (o ile juz tego nie robi) jakis testosteron a Ty bedziesz plakal po forach internetowych wez sie w garsc, z tego nic i tak nie bedzie (nie ludz sie) to przynajmniej nie rob z siebie ofiary, glownie przed dnia zakoncz znajmosc i ..idz w tango

Gość anettt1134
Ah, skad ja znam to zachowanie? Mialam to samo, tylko rzecz jasna w druga strone..

Gość maxiiiiiiiiiiio
Facet daj se luz te lalki to tera mają strasznie nasrane. A im ładniejsze tym gorzej. Trzyma Cie na deserek w tzw. odwodzie jakby co. Daj se luz Ci mówie bo bedziesz szalał jak ja nic to nie da ! a inne czekają

Gość Foxik009
Nie było mnie, a bylem ciekaw co napisaliscie. Ma 20 lat, miala kilka krotkich zwiazkow z tego co zdolalem sie dowiedziec. Ona inicjowala wszystko? Bylismy na wielu randkach i 80% z nich byla moim pomysłem. Mialem na mysli to, ze ona umawiala sie kiedy tego sie nie spodziewalem, bo akurat mnie splawila... Kąpanie powinno skonczyc sie seksem... Gdyby to mialo byc w sam raz na raz to moze i tak, ale nie w tym przypadku.

Gość bujajcie sie faceci
Moze ta dziewczyna wiec ze sie podoba facetom i bawi sie nimi:)pewnie takich jak Ty kolesi ma na pęczki i raz z jednym raz z drugim sie umawiam....sorki,ale nie tylko faceci tacy potrafią byc.....ona jest pewna siebie,pewne swojej urody...............wiec robi co chce....lepiej odpusc ja sobie bo bedzie Cie zwodzic przez kolejne lata..............