Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da killer

musze zabic drzewo

Polecane posty

Gość da killer

jakis kretyn pare (nascie lat) temu zasadził drzewa na naszym osiedlu w odległość 2m od bloku. jak byly male bylo lajtowo. problem w tym ze dziś drzewo rozroslo sie tak ze zaslania kompletnie dostep światla do mieszkan. a ze mieszkam na parteze mam egipskie ciemnosci juz o 16:/ wiec narodził sie w mej glowie plan eksterminacji badyla. poszukuje wiec sprawdzonych sposobów. i do razu. darujcie sobie teksty te jak zabije to drzewko to zniszce świat, przyrode a nastepne pokolenia nie bedo miały O2....

Gość ghjkl
miałam ten sam problem i ten sam pomysł,ale spółdzielnia mnie wyprzedziła i w końcu poobcinali drzewku gałęzie,teraz jest sam pień i malutkie gałązki

Gość jadłam kredki
podlej czymś... :O

Gość da killer
no właścnie problem w tym ze drzewem zajeła się już spółdzielnia. rok temu troche je podcieli i w tym roku zrobilo sie strasznie gęste. efekt jest taki ze jest jeszce gorzej. mam zamiar czymś podleć. szukam właśnie konkretnych propozycji czym

Gość może lizol

nie rób tego!!! bedziesz do konca zycia załował!!!!!!!! :( :( :( :( :(ja tak kiedys zrobiłam i potem nie mogłam osiagnac orgazmu dopiero po tym jak zapaliłam siwczke i zobaczyłam ze mam misia obok siebie to potem juz dałam rade

Gość da killer
taaaaaaa, tylko troche malo to konstruktywne, bo w 'chalpie' dalej cimno :P

Gość woowwoowowowow
sie nie da zabic dziada😠 mam takie za plotem😡 na jesien 10 wielkich worow lisci mi na trawnik qrwa zrzuca i jebane zoledzie w łeb napierdalaja caly wrzesien. łyknał wszystko co dostal:Oi rosnie sobie dalej😡i ma w dupie moje mikstury.....

Gość da killer
no to napisz jeszcze czy m faszerowałeś chwasta. ten za moim oknem nie jest dębem, wiec może padnie ;]