Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernardaabstrakcja

16 miesięcy i 8,800 wagi

Polecane posty

Gość madzia124
Cześć dziewczyny!mam problem z moim synkiem ma 1,5roku waży 12kilo,ale nie jada grubych nie zmielonych posiłków,bo zaraz wymiotuje,jada papki.Mnie sie juz to znudzilo a co dopiero jemu,pytalam mojego lekarza co ztym zrobic,twierdzi ze trzeba poczekac jak on sie przyzwyczai do papek to nigdy nie bedzie jadl normalnych posilkow.Prosze o rade!

Moj synek ma 20 mcy i 12 kg, jest szczupły, non stop biega, nie usiedzi, ale jest zdrowy i apetyt ma w normie. Po prostu taka przemiana materii.

Gość CZARNNINA
moja coreczka ma 16 miesiecy i wazy 8400 kg..... taka juz poprostu jest :) a poza tym wszystko z nia oki :) jest wesola smieszna i prawidlowo sie rozwija :) dziewczyny nie nabijajcie bzdur innym mamom bo jeszcze sie choroby psychicznej mozna nabawic.... takie sa i tyle :)

Gość do matki dzieci
wiesz chyba to ty jednak powinnac poczytac o siatkach centylowych i jak sie je czyta..... jesli dziecko utrzymuje sie ciagle na tym samym centylu to jst ok i nie wazne czy to jest 2 czy 91 centyl bo kazdy z nas jest inny ..... tyle na ten temat

Gość gość
Moj syn ma prawie 22 miesiace i wazy 10,6 kg. Jest drobny,ale rozwija sie prawidlowo. Skoro lekarz nie widzi powidow do niepokoju to nie martw sie.

Gość gość
moja córa waży 13 kg a ma 18 miesięcy dobrą ma wagę?

Gość gość
A moja corka ma 2 lata i wazy 11 kg :P