Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzeciętnyKowalski

Porąbane społeczeństwo

Polecane posty

Czemu mają nas za żuli. Ostatnio siedzimy sobie ekipą na ławeczce kulturalnie pijemy sobie piwka z puszki, śmiejemy się głośno, puszki wyrzucamy do kosza, nikomu nic złego nie robimy, a koleś z góry wzywa na nas policję, że ćpuny, że banda meneli. Czemu? Tego już nie wiem może ktoś mi odpowie?. Aż mam ochotę mu przyjebać w ten pusty łeb hamuje mnie tylko to, że ma ok 50 lat i mógłby być moim ojcem, tak samo reszta sąsiadów i to nie tylko moich, ale także moich kolegów (nie wszyscy oczywiście). Stereotypy? Ludzie traktują nas jak margines społeczny tylko dlatego, że słuchamy rapu i jesteśmy luźno ubrani, dokładnie to ja na przykład nosze zwykłe jeansy plus jakaś polóweczka ewentualnie bluza z kapturem czasem. Nikt nie zwraca uwagi na to, że każdy z nas pracuje i studiuję na wyższej uczelni, ja na przykład na Politechnice.

Gość Definicja stereotypu
Uproszczony obraz kogoś lub czegoś, zwykle oparty na częściowo fałszywych sądach, funkcjonujący w świadomości społecznej i niełatwo zmieniający się Wyjaśnia wszystko.

Gość Calineczka7
nasraj staremu dziadowi na wycieraczke, taki fajny psikus :) pamiętam z młodości , też nam taki stary buc uprzykrzał życie, zabraniał nawet grać w gume z koleżankami, poskarżyłyśmy się kolegom i właśnie jeden tak zrobił , tylko jeszcze podpalił, bo było elegancko gówno zapakowane w papier, zadzwonił i uciekł , a ten stary buc gasil ile było śmiechu :))))))) aż z rozrzewnieniem wspominam te czasy

Rzeczywiście jest różnica między pijącymi na ławce i w pubie? W pubie tez pijemy, ale to jest jedno i to samo. A co do wycieraczki to różne jaja się robiło w dzieciństwie, teraz to już chyba nie jesteśmy aż tak kreatywni:), poza tym nic by to nie dało :D

Gość jnnn
jestes skurwialym debilem i prostakiem, jezeli tego nie pojmujesz przyglupie jest zasada, ktora obowiazuje wszystkich, nawet takich przyglupow jak ty: zakaz spozywania alkoholu w miejscach publicznych, POZA do tego wyznaczonymi (knajpy na wolnym powietrzu, festyny itp) oczywiscie ze sie nie dostosowales i slusznie policja przyjezdza, zeby z taka pierdolona holota jak wy walczyc jak nie stac cie bidoku bez szkoly na drozsze trunki w knajpie to wypierdalaj do siebie na chate i tam pij z kumplami dykte a nie browar na lawce cieciu komu chcesz zaszpanowac? dziwkom, czy innym osobom z rodziny? http://tnij.org/m_i_w

Myślisz, że zniżę się do twojego poziomu i będę z tobą tutaj dyskutował? leszczu? . Sam fakt wyzywania bez powodu w internecie nieznanych osób świadczy o twoim lamerstwie i prostactwie. Ciekawe czy na ulicy też byłbyś taki cwany, lamusie zza monitora. WYJDŹ.

Polsie prawo zabrania też dużo innych rzeczy, tylko nie wiem za bardzo jaka jest różnica między piciem sobie piwa na boisku, a w pubie? Przecież to jedno i to samo, jeżeli ktoś wyjdzie narąbany z pubu to zachowuje się tak samo jakby wyszedł narąbany z ławki. Poza tym masa osób pije na świeżym powietrzu, zwłaszcza letnimi wieczorami, bo jest po prostu przyjemniej. To nie oznacza, że jesteśmy żulami, bo równie dobrze jakiś żul mógłby pić w pubie.

Gość kuulek
sam pije sobie w parku i ludzie sie czepiaja jak bym nie wiem co takie robil nikomu nie przeszkadzam wiec niech sie od nas wreszcie odpierdola moze zazdroszcza ze jestesmy mlodzi i mozemy?

Gość do jnnn
ty masz za to przykre zycie bo dowartosciowujes sie na menelgame hahahahahahahaha

Gość jnnn
jednak jestes pojebanym idiota i nawet z powodzeniem to udowadniasz skoro nie zauwazasz roznicy pomiedzy boiskiem i pubem to od razu wiadomo, ze jestes osiedlowym jelopem w dresiku, ktory swoja tepota poraza, do ktorego ptasiego mozdzka nie dociera nic poza jego wlasnymi i prymitywnymi argumencikami blokersa od ktorego wali psimi szczynami pewnie ci ta tepa muzyka dla tych nie grzeszacych inteligencja i dla opoznionych w rozwoju (czyli HH) zrobila we lbie szambo, ktore tutaj z siebie wylewasz skoro nie zauwazyles ze pijacy na swiezym powietrzu robia to w knajpie CZYLI W MIEJSCU WYZNACZONYM, to tylko dlatego, ze siedzisz w jakims bloku/slamsie spod ktorego nigdy sie nie ruszasz ograniczony tepaku i nawet nie wiesz jakie zasady obowiazuja w panstwie/spoleczenstwie z kim ty sie chcesz spierac prostaku? z obowiazujacym prawem, zasadami leszczu? idz lepiej posluchaj sobie HH w swoim nedznym mieszkanku z czasow Gierka, bo niedlugo ci sie rozleci, buehuehuehue! won smieciu!

Nie gadam z osobą na poziomie 12 latka, która dowartościowuje się na menelgame, czekam na opinię normalnych ludzi, którzy żyją w realnym świecie. Sam fakt spamowania menelami skreśla cię z dyskusji bo pokazuje twój poziom. Pozdrawiam i życzę miłej nocy przy menelgame :)