Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość panna_z_mokrą_głową

Escapelle po raz drugi

Polecane posty

Gość panna_z_mokrą_głową

Witam. Jestem przerażona i mam pytanie. Zaliczyłam niedawno wpadkę, od razu potem wzięłam właśnie escapelle (było to 4 czerwca). Okres pojawił się kilka dni później, bardzo bolesny, ale reszta zupełnie normalnie, wczoraj to była już końcówka i znów się kochałam z moim facetem. Problem w tym, że nie wiem jak to się stało, ale pękła gumka. I znów jest niewesoło. W szufladzie mam jeszcze jedną tabletkę (ginekolog wypisał mi dwie, na wypadek gdybym zwymiotowała). Nie wiem tylko czy powinnam ją brać... A raczej wiem, że chyba nie powinnam? Jeśli ktoś się orientuje czym to grozi i tak dalej - proszę o szybką odpowiedź. Jestem naprawdę przerażona. A rzecz na którą na pewno nie mogę sobie w tej chwili pozwolić to ciąża... Generalnie nie korzystam z tej metody za często, wcześniej - kilka lat temu - raz zdarzyło mi się wziąć postinor. Później już żadnych wpadek. A teraz dwie niemalże pod rząd ... Istotne może być też to, że odkąd pamiętam mam baardzo nieregularny okres. Chwilowo nie mam jak zasięgnąć porady ginekologa... Dlatego proszę, niech ktoś bardziej doświaczony się wypowie! I proszę, niech zrobi to szybko, bo czasu jest niewiele... Pozdrawiam ciepło i serdecznie dziękuję.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować