Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiiiiiiiiiii

ona jedna ich dwoje .........

Polecane posty

Gość nataliiiiiiiiiiiii

od 2 lat jestem z facetem młodszym odemnie o 4 lata dobrze sie przy nim czuje moge byc soba nie krepuje sie niczego .. jednak nie jest to chyba do konca to .. nie jest mi z nim dobrze w łozku .. kiedys było czuje ze sie znudzilam . Poznałam faceta starszego od siebie o kilka lat .. zadko sie spotykamy ale przy nim czuje sie kobieta .. kazdy jego dotyk sprawia ze wariuje pomimo tego ze nie jest przystojny mam z nim o czym rozmawiac i bardzo bym chciała z nim byc ..facet 34 lata nie ma zony nie ma zobowiązan starsznie duzo pracuje ,. jednak nie wiem co robic zakonczenie 2 letniego zwiazku wydaje mi sie koszmarem tymbardziej ze moj chłopak nic mi złego nie zrobil I jak wybrnac z tej sytuacji ..dziewczyny byłyscie w takiej sytuacji ? wiem ze nie da sie ciagnac tego długo .. choc to trwa juz trzy miesiace jestem tym zmeczona i nie wiem co robic

Gość sddfdfdfdsf
tak to juz jest ze po jakims czasie nastepuje znudzenie i to zazwyczaj obustronne:o niedlugo bedzie "ona jedna i ich trzech";) a moze i oni maja juz jakies nowe koleżanki;)

Gość nataliiiiiiiiiiiiii
to znaczy ze to normalne ze po dwóch latach pomimo ze kogos kochamy to przestaje nas pociagac ?? krecic ?? jest uczucie nie ma pożadania ...

Gość sorry ale o to żeby było...
dobrze w łóżku powinni się starać oboje w związku :O Oczekujesz od faceta żeby przełamał nudę w związku a sama co robisz? Wolisz iść do łóżka z innym zamiast wykazać jakąś inicjatywę :O Żałosna jesteś :O

sorry ale o to żeby było... - popieram autorko skoro ci się "nudzi" we związku to spróbujcie coś w nim zmienić a nie "wegetować"

Gość nataliiiiiiiii
własnie o to chodzi ze jestem tak znudzona ze nie mam ochoty nic z tym robic .. czuje cos do niego .. on co 15 minut mi powtarza ze mnie kocha mam wrazenie ze robi to juz mechanicznie :/