Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiesta123

Grzybica ?? Nawrót dolegliwości ?? co zrobić??

Polecane posty

Gość fiesta123

Witam Od dłuższego czasu leczę się na grzybicę pochwy. Podczas wizyty dwa tyg temu, ginekolog stwierdził ,że nastąpiła znaczna poprawa (przez miesiąc przyjmowałam raz na tydzień 2 tabletki orungalu), posiew nic nie wykazał, pieczenie czy świąd odczuwałam naprawdę sporadycznie, mogłam uprawiać seks i nie odczuwałam dolegliwości. Przepisano mi jednak 6globulek MACMIRORU COMPLEX 500. (na upławy) Wzięłam trzy musiałam przerwać kurację, gdyż wystąpił okres. Dzień przed jego wystąpieniem miałam gorączkę i źle się czułam. Po jego ukończeniu założyłam sobie pozostałe trzy globulki, ale w trakcie okresu znów zaczęłam odczuwać świąd i pieczenie. Dziś jest podobnie, swędzi mnie tam i piecze (nie jest to nie do wytrzymania, ale trwa cały czas) Czy jest możliwe, że przez te kilka dni (w czwartek mam wizytę) mimo zażycia Macmiroru infekcja się rozwinie i znów wrócę do punktu wyjścia :(?? Już cieszyłam się, że "najgorsze" już za mną a znów to zaczynam odczuwać :( proszę o odpowiedzi :( co mogę zrobić, by temu zapobiegać ??