Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila fręckowska

kolega się upił na imprezie i powiedział że ja

Polecane posty

Gość kamila fręckowska

pochodze z biednej rodziny i nic nie mam, żadnego spadku, że pracuje w głupiej firmie i zarabiam grosze i przyszłam na impreze żeby sie najeść bo w domu tego nie mam jestem smutna i pogrążona na drugi dzień wysłał mi sms ----przepraszam, byłem pijany---- czy to że ktoś jest pijany to mam wybaczyć ? czy coś w tym jest ? bardzo mnie upokorzył :-( :-(

Gość ja bym już nigdy się nie odezw
ała do takiego :(

Gość alawiosna
Po pijaku ludzie najczęściej mówią to,co naprawdę myślą. Więc on po prostu ma takie zdanie o Tobie. A to znaczy że jest kompletnym imbecylem, skoro ocenia ludzi na podstawie ich statusu społecznego. Lepiej nie wchodź z nim w jakiekolwiek relacje, nawet nazwyczajniejsze- koleżeńskie.

Gość kamila fręckowska
czuje sie strasznie i nie chce mi sie żyć :-(

Gość nie przejmuj się nim
:( to chyba nie był twój jedyny kolega, co?

Gość karoolek.......
BEDZIE MU BARDZIEJ PRZYKRO jesli pokazasz klase - i chyba nie musze mówic co to znaczy

to na pewno nie jest twój kolega uwierz mi to cham i prostak a powiedział to co na prawde myśli bo po pijaku język sie rozwiazuje tylko nie bierz do siebie jego gadki bo to tylko swiadczy o niskim poziomie jego inteligencji i braku kultury a ktos kto osądza ludzi po ich pochodzeniu i statusie materialnym musi mieć wiele kompleksów i leczy sie z nich poniżając innych

w ogole co to za wytlumaczenie, ze był pijany :O to moze zacznijmy wybaczac wszystkim pijakom... :O

Gość a ja powiem tak że........
Nie martw się, każdy prawie zaczyna od zera. Ważne jest to co w sercu i pracowitość. Jak masz te dwie cechy, to osiągniesz dużo nikogo nie raniąc. To lepsze niż kasa od samego początku.

Gość kamila fręckowska
to był mój najlepszy kolega,jeszcze tam też to powiedział ----- że jest dla mnie najlepszym przyjacielem i gdyby nie on to bym nikogo znajomego nie miała

Gość KKaa
wybaczyc mu mozesz. ale nie zapominaj

Gość a ja powiem tak że........
Ja bym wybaczyła, ale nasze relacje byłyby czysto formalne.

Gość chantall27
juz bym raczej nie odzywała sie do dziada. Taki sms to troche za malo jak na najlepszego kolege. jesli zasługuje na to miano to sie postara znacznie bardziej wylewnie Cie przeprosic. Nie zachowuj sie jakby sie nic nie stało, bo chyba Tój najlepszy kolega to wilk w owczej skórze... Pokaz klase, jesli na tym smsie poprzestanie to nie wart przydomka, jesli zas zasługuje to sie wykaze i wtedy wybacz, lecz nie zapominaj.

mozesz mu wybaczyc tylko tyle ze sie niepotrzebnie upił i przez to zjechał ci samoocene. byłoby to wybaczenie w formie \"stało sie, nie chciał bo był pijany wiec juz nie bede na niego zła ale juz sie do niego nie odezwe\" bo człowiek po pijanemu mysli identycznie jak by byl trzezwy tylko jak sie najebie to wtedy wiadomo...brak hamulców, a swoja droga jest swinia nie dlatego ze sie schlał i ci to powiedzial tylko ze tak o tobie chamsko mysli...

Gość A co reszta
towarzystwa na jego tekst?

i ktos tam napisał ze po pijaku nie mysli sie o tym co sie mowi..i owszem, widze to po innych i po sobie ze mozna gadac głupoty zeby bylo smiesznie ale nie odrazu walic komus w gebe ze jest taki smaki i owaki!! :O

Gość kamila fręckowska
tak był przyjacielem tzn wilkiem w owczej skórze :-(

Gość ailsa24
to nieylz szmatlawiec z tego "przyjaciela", mysle ze nawet to ze byl pijany go nie usprawiedliwia, bo dla zabawy nie wymyslalby takich pierdol, najprawdopodobniej tak mysli tylko puscily mu zawory i sie wygadal, prostak z niego, nie odp, nie odzywaj sie narazie, niech sie kaja, tlumaczy i przeprasza, a ty pokaz klase i powiedz ze mu wybaczysz bo nie jestes chamem i szanujesz innych, ale ja bym sie juz z nim nie przyjaznila, mozna jedynie sie kolegowac ale z umiarem, nie zwierzac sie takiemu komus

i co sie teraz bedziesz zadreczac ze jakis gnój paskudnie o tobie mysli?? a niech se mysli!! skoro ocenia ludzi po tym ile maja w portfelu to jest nic niewartym w spoleczenstwie gównem!! powiem ci ze to własnie osoby które miały ciezko w zyciu wychodza potem na prostą a takie pustaki co to w zyciu wszytsko miały to potem same palcem do dupy nie potrafią sobie trafic. przed toba jeszcze tyle zycia i tyle nowych osób do poznania i rzeczy do zrobienia ze za kilka lat bedziesz sie smiala z tego gównojada i z tego ze potrafilas sie nim zadreczyc a kto wie czy kiedys on sam nie przylezie do ciebie po pomoc finansową :)

Gość kamila fręckowska
on był kiedyś biedny ale szybko o tym zapomniał reszta towarzystwa na imprezie to słyszała :-( mieli miny bez wyrazu a niektórzy patrzyli w dół jak mówił głupoty o mnie

Gość kamila fręckowska
spróbuje się tym nie zadręczać i jakoś zapomnieć ale cały czas mi łazi myśl że jestem człowiekiem z niższej półki

Gość Kamilko..
nie martw sie .. innym pewnie tez bylo za niego wstyd. To zwykly galgan a to ze byl pijany go nie tlumaczy. nie ozywaj sie do niego przynajniej jakis czas -niech wie ze to Cie zabolalo.

"to był mój najlepszy kolega,jeszcze tam też to powiedział ----- że jest dla mnie najlepszym przyjacielem i gdyby nie on to bym nikogo znajomego nie miała" "reszta towarzystwa na imprezie to słyszała" nad czym ty sie zastanawiasz ???!!!!! jest ci teraz wstyd ale uwierz mi że oni o nim pomysleli zle a nie o tobie a jemu widocznie słoma z butów okleiła sie wokoło mózgu i efekt jaki jest każdy widzi

ja tez znam takiego jednego chooja co to kiedys taka biede klepał ze nawet nie mial co do gara wlozyc a chleb to mial rzadko, miał tylko 2 kolegów od dziecinstwa, kilka lat temu wyjechał za granice wiec wiadomo kasy mu przybyło, i wrocil wielce bogacz zaczął sie z innych nasmiewac ze sa biedni jak myszy koscielne, ni stad ni zowąd znalazł multum kolegów których przekupywał piwem a on kretyn nazywał ich przyjaciolmi :O takich przegranców najlepiej olac i nie myslec o nich bo co ci to da, to jest wina jego rodziców którzy bachora nie potrafili wychowac a se zrobili bo wypadało go miec...jak ty bedziesz mila to zobaczysz ilu rowniez fajnych ludzi bedziesz zbierała z czasem a ten pajac zostanie sam, bo predzej czy pozniej wyjdzie na jaw jego gówniane zachowanie, jak nie w podobnej sytuacji to w innej, a jak ktos cie dobrze zna to bedzie wiedział ze nie przyszłas sie nawpierdzielac jedzenia, tez by mi sie głupio zrobiło jakby ktos o np moim koledze gadał takie rzeczy to w tym momencie nie wiedziałabym co zrobic