Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcemgfg

Kto z was je bardzo często cebule surową albo w innej postaci ???jest ktoś taki?

Polecane posty

Gość xcemgfg

czy to cos wam daje ? czy jestescie zdrowsi przez to ?czy macie lepsze włosy ??co macie dzieki tej cebuli bo nie wiem jak mozna jesc to swinstwo.

Gość nitrogliceryna
ja jem i wlasnie jestem chora :O

Gość bo dzieci od małego
trzeba uczyć jeść cebulkę i cebulę to potem jak podrosną nie będą marudzić i głupot wygadywać, że cebula to świństwo. Cebula i czosnek to skarb i jedzona systematycznie co dzień może być jedyna bronią przeciw epidemii grypy. Mam bardzo gęste włosy tak długie, że je przysiadam.

a co twoja zoncia dalej to wpierdala?? :D cebula ma tyle dobrocznynnych własciwosci ze trzeba byc idiotą zeby to teraz wymieniac... i rozumiem ze masz bana na google skoro pytasz sie o takie proste rzeczy tutaj???

Gość a ja lubię cebulę
szczególnie pocierać sobie psioszkę z rana...;)

Gość a ja lubię cebulę
cycki to mały pikuś...pocierać psioszkę to jest to .... aż łonowce wypadną to wtedy jest dobrze ;)

Gość ja jem ale nawet nie
dla zdrowia ile dlatego, że po prostu mi smakuje.:P

Gość KKKIIIII
a potem macie raki przełyku i refluksy z tego

Gość ailsa24
ale z czym jecie ta cebule??? sama, surowa??? ja to jedynie w jakis potrawach, albo na kanapkach z pomidorem, jajkiem, a na kaszel dobry jest syrop z cebuli z cukrem

ja staram sie dodawac cebule do wszystkiego najczesciej surową bo taka jest najlepsza, od małego byłam uczona wpierdalac chleb z pomidorem i cebulą, jadlam az mi sie uszy trzesły :P pewnie to tez dlatego ostatnie smiesznie małe przeziebienie miałam 10 lat temu i zawsze miałam wiecej energii niz inne chuderlawe zasmarkane rówiesniki a i wyrosłam na brzoze :D:P a raka od tego sie nie ma, najwyzej ty masz raka odbytu z tych nerwow

i zadnych refluksów tez nie mam :P mam jej po jajkach i zoltym serze..wtedy to nie ma konca...

Gość spróbujcie marynowanej
cebulki - pycha! :D