Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

narnikaaa

Na ile uczelni można składać papiery na studia...

Polecane posty

Gość skarbeńQ
przecież razem z papierami musisz oddać świadectwo maturalne a ono jest w jednym egzemplarzu plus jeden odpis, więc na 2 uczelnie. A poza tym wszędzie jest opłata rekrutacyjna w kwocie ok 100 zł więc najlepiej złożyć na 1 max. 2.

oryginalne swiadectwo sie skalda dopiero wtedy gdy sie sklada papiery na uczelnie w ktorej chce sie studiowac... bo zlozylam do 3 ale wydaje mi sie, ze i tyle to za malo, chce sie dostac na studia!

Gość skarbeńQ
no chyba że złożysz dokumenty niekompletne i podpiszesz oświadczenie o braku dokumentów, ale to i tak nie ma sensu bo dowód wpłaty opłaty rejestracyjnej musisz mieć od razu.

zarejestrować się możesz do ilu szkół chcesz- ale trzeba wnieść opłatę ok 85zł. Jeżeli się dostaniesz to dopiero wtedy składasz papiery.

Gość skarbeńQ
ale samo zarejestrowanie ci nic nie daje. Musisz złożyć papiery żeby cię brali po uwagę.

tak tylko rekrutacja na niektórych uczelniach już się zaczęła a wyników matur nie ma. Wiem, że 2 lata temu bylo tak, że wszystko było załatwiane przez internet. Jak dostałam wyniki matur wprowadzałam je na swoje konto a później trzeba było czekać. Jak się dostałaś to wtedy zawoziłaś papiery:)