Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mroffka

Tatuaż

Polecane posty

Od jakiegos czasu szukam wzoru ktory by mi sie spodobal. Chodzi mi o gwiazdki a tatuaz chce miac na kostce. Problem w tym ze nie potrafie znalesc takiego wzoru. W salonach szukalam ale nic nie znalazlam a na necie tez nie za dobrze mi poszlo to szukanie moze wy macie cos takiego lub jestescie w stanie znalesc taki wzor z gory wielkie dzieki:)

Gość aletkaaaa
ja tez szukam fajnego wzrou z gwiazdek. kiedys widzialam jakas laske w gazecie z zajebistymi gwiazdkami wlasnie na kostce. probowalam znalezc ten wzor w necie i lipa.

Gość edi21
google?? ja wpisalam i znalazłam mnóstwo!!! Chyba ze szukacie konkretnego wzoru - a to już najlepiej w salonie pogadać z fachowcem .

Gość aletkaaaa
no ja szukam tego konkretnego. szukalam i na polsko i na anglojezycznych stronach. nie znalazlam.

Gość mary-jane
taki wzór z gwiazdkami jest bardzo popularny, widuję mnóstwo osób z takimi wzorami tatuażu. Najlepiej wybrać się do studia i przejrzeć katalogi, ewentualnie jeśli nie ma tam takiego wzoru to wystarczy powiedzieć artyście o co nam chodzi i on stworzy taki wzór jak chcemy, ale za to trzeba troszkę dopłacić.

Gość GotowaNaWszystko
up

Gość do Mróffki
drukujesz ten wzór, idziesz do salonu i mówisz co chcesz zmienić. on szkicuje i ty albo akceptujesz, albo dalej go zmieniacie.. może też zrobic wzór od podstaw, tylko na podstawie tego co mu powiesz.. a gwiazdek jest pełno w necie.. aż mi się nie chce wierzyć że nic nie znalazłaś godnego uwagi