Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia w papilotach z szyszek

Dobry sposob na to by facet odczepil sie do nas na randkach internetowych

Polecane posty

A więc drogie dziewczyny :-) Mamy tam swój profil i wiadomo, że piszą do nas różni. Czasami jakiś facio może nam się wydać sympatyczny, ale jak pojawi się ciekawszy to po co sobie zawracać głowę gorszym ? :-P Należy się odpowiednio wycofać ale jak to zrobić by to wyszło, że to nie nasza a jego wina ? :-P Oto gotowy sposób. Po prostu olejmy go na jakiś czas, nie piszmy nic a on oczywiście będzie do nas napierał :-P W końcu na pewno wyśle jakąś wiadomość w której zmiesza nas z błotem że przestaliśmy sie bez słowa odzywać. Wtedy my wkraczamy do akcji :-P Odpisujemy mu, że nie odpisywałyśmy ponieważ byliśmy zajęci czymś tam. A poza tym on za często pisał do nas a my nie lubimy natrętów więc papa :-P I problem z głowy. To facet czuje sie winny i o to chodziło :-P Co wy na to ?

Nie możliwe aby żadna dziewczyna nie skomentowała tego świetnego sposobu :-) Tak zawsze powinno być że to facet ma czuć sie winny, niezależnie czy to jego wina czy nie :-p

Gość a po co te zabawy
w ciuciubabkę? Nie jest lepiej wprost,ale kulturalnie napisać,że ktoś nie jest w naszym typie?

Gość gitarra
to sie nazywa manipulacja :O jesli sie nie nauczysz jak takie sytuacje załatwiać z klasą, to wspólczuje osobie , która sie z Tobą zwiąże, najprawdopodobniej wywoływanie poczucia winy będzie stałym mechanizmem egzekwowania od faceta tego na czym Ci zależy.

Gość a po co te zabawy
obie strony poszukują własnego ideału i nie ma co się obrażać jeśli nie jest się w czyimś typie

Gość a po co te zabawy
ale inna sprawa,że...wiele osób jest niedowartościowanych,z kompleksami i brak zainteresowania jest dla nich jak trzęsienie ziemi

Gość 1234567.........
zgadzam się że takie sprawy załatwia się z klasą i dojrzałością a nie takie głupie podchody a po za tym wymówka ze się nie odpisywało bo nie było czasu jest marną wymówką w momencie jak w między czasie się logowało ....robi się z siebie idiotę ponieważ każde logowanie na randkach jest widoczne dla innych data i godz

Jejku ale zawsze mozna powiedziec ze jest sie w pracy i tylko bylo sie zalogowanym :-o I jaka to manipulacja ? Jestescie jacys nienormalni :-o Dlaczego ja mam czuc sie winna skoro on moze ? To facet powinien czuc sie winny i ja do tego daze bo nie dosc ze to ja go nie chce to on jeszcze mysli ze mi sie naprzykrzal :-p Poza tym sory ale co w tym zlego ? No slucham ?

Gość a po co te zabawy
najgorszą sprawą jest-zwodzenie

Gość a po co te zabawy
widzisz,tu chodzi,aby nie pakować się w żadne poczucie winy i innym też tego nie serwować

Gość karoolek..........
a z glowa wszystko w porzo ? ha ha ha nie ma to jak przerost formy nad trescią

Gość a po co te zabawy
inna sprawa,że ładne dziewczyny narażone są na namolność

Gość gitarra
jesli nie widzisz w tym nic niestosownego, to odwróć sytuację : ktoś Ci wciska poczucie winy, olewa Cię i obraca kota ogonem- lubisz to?

Gość 1234567.........
ja nie rozumiem dlaczego to faceta chcesz obarczać winą jak to Ty jesteś nie halo ??? jak chcesz żeby Ciebie obdarzano szacunkiem to i Ty szanuj innych proste chyba nie ? jak ktoś Ci nie odpowiada można zwyczajnie kulturalnie napisać sorry ale nie jesteś w moim typie albo poznałam kogoś innego itd....za to nie biją a przynajmniej nie zwodzisz innych i jesteś w porzędku

Ale najlepszym sposobem jest nie odpisywanie !! Najpierw sie z danym facetem pisalo, to go skreca ze dziewczyna nagle przestala sie odzywac. A jak przesadzi z wiadomosciami to wtedy piszemy ze nie lubimy namolnych ludzi i papa :-p Facet wie ze zrobil zle i my jestesmy gora :-) Delikatny szantaż emocjonalny nie jest zły :-p Ja tak stosuję od lat, szantaże i fochy. Wiem, że to może nie jest preferowane, ale mam 26 lat i wypracowałam sobie odpowiednie zachowania do odpowiednich sytuacji. Dzieki czemu facet z ktorym sie spotykam siedzi mi pod pantoflem i nie wyjdzie nigdzie bez mojego cichego przyzwolenia bo zaraz zrobie mu poczucie winy ze wychodzi beze mnie to bedzie mnie zdradzal to i ja sobie pojde na podryw z dziewczynami. I wtedy facet odpuszcza a ja mam co chciałam :-p Wiem, jest to podłe ale skutkuje a to sie liczy :-P

Gość a po co te zabawy
autorko,jesteś rozbrajająca:D:D

Gość a po co te zabawy
a tak z innej beczki- pierwszy raz słyszę o papilotach z szyszek...fajny po nich skręt?

Gość sjdfsadknfsd
świetny sposób :-) jesteś rewelacyjna. chyba masz kompleksy skoro szukasz takich facetów, których trzymasz "pod pantoflem" i nimi manipulujesz. staćCiętylko na takie miernoty ? a znałaś w swoim życiu jakiegoś faceta, pewnie krótko bo żaden normalny w Twoje gry nie będzie grał tylko po 5 minutach Cię oleje gdybyś kiedyś szukała odpowiedzi na pytanie dlaczego szukasz faceta przez internet to mogę Tobie dzisiaj dać odpowiedz. żaden normalny facet z Tobą nigdy nie będzie ponieważ nie szanujesz go jako faceta ucz się dalej zawsze zrzucać winę na innych, to takie ważne w życiu

Gość a po co te zabawy
myślę,że ten topick to jednak-prowokacja;)