Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1408

Alfabet Nicków Kafeterii

Polecane posty

Gość 1408
spokojnie, zaraz się uzupełni

Gość jdziulka
zaufajmibedziedobrze

Gość 1408
A jak...aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa B jak...Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1 C jak...Carolyna D jak...Dziecko Ciemności, davelight, dupa nie kobieta E jak...extinct F jak... G jak... H jak...Hinatka I jak... ...Iwaa... J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera K jak...Kuraiko, kciukiem, L jak...Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, ladacznica Ł jak... M jak...mawronka, Myrevin, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, ModeaaaModeta N jak... 0 jak...Ostroniks P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, psychiczna kafezdzira, R jak...Regres S jak...setunia, ska..., Słowiczka Ś jak...Śpiący Leniwiec T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate U jak... W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza X jak... Y jak... Z jak...Z Każdym Dniem, ziutka, Zygmunt Wstrząs

Gość 1408
A jak...aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa B jak...Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1 C jak...Carolyna D jak...Dziecko Ciemności, davelight E jak...extinct F jak... G jak... H jak...Hinatka I jak... Imperia J jak...jessienna, Juliusz Cezar K jak...Kuraiko, kciukiem, L jak...Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, ladacznica Ł jak... M jak...mawronka, Myrevin, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty N jak... 0 jak...Ostroniks P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, psychiczna kafezdzira, R jak... S jak...setunia, ska..., Słowiczka Ś jak...Śpiący Leniwiec T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate U jak... W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza X jak... Y jak... Z jak...Z Każdym Dniem, ziutka, Zygmunt Wstrząs

Gość 1408
A jak...aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa B jak...Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1 C jak...Carolyna D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta E jak...extinct F jak... G jak... H jak...Hinatka I jak... ...Iwaa... J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera K jak...Kuraiko, kciukiem, L jak...Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, ladacznica Ł jak... M jak...mawronka, Myrevin, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, ModeaaaModeta N jak... 0 jak...Ostroniks P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, psychiczna kafezdzira, R jak...Regres, River17 S jak...setunia, ska..., Słowiczka Ś jak...Śpiący Leniwiec T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate U jak... W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza X jak... Y jak... Z jak...Z Każdym Dniem, ziutka, Zygmunt Wstrząs

Gość kim jest zygmunt wstrzas
:D

Gość 1408
Jeśli stwierdzacie że jakiś nick to podpucha, zgłasza. Usuniemy. A Z.W.? Nie znam.

no, ale ja znam siedzi na uczuciowym szowinista wstretny:D dziekuje za glos na mnie:P

Gość bo jestes podpucha
bo nikt nie jest najmondrzejszy :P

Gość ja tez nie znam Zygmunta
:O :D

Gość ja tez nie znam Zygmunta
aha chyba że tak Tamari

Gość Magda z Krk
nie zapomnij dopisać Pijanej Nasieniem :)

Gość 1408
A jak...aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa B jak...Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1 C jak...Carolyna, Ciam_ D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta E jak...extinct F jak... G jak... H jak...Hinatka I jak... ...Iwaa... J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera K jak...Kuraiko, kciukiem, L jak...Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, ladacznica Ł jak... M jak...mawronka, Myrevin, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, ModeaaaModeta N jak...Najmądrzejsza Na Forume 0 jak...Ostroniks P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, psychiczna kafezdzira, R jak...Regres, River17 S jak...setunia, ska..., Słowiczka Ś jak...Śpiący Leniwiec T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate U jak... W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza X jak... Y jak... Z jak...Z Każdym Dniem, ziutka

Gość moje typy
pijawka, lubis, ksenofaryna, smet, myrek-zdzirek

Gość lenka z lenka
A jak...aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa B jak...Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem C jak...Carolyna D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta E jak...extinct F jak... G jak... H jak...Hinatka I jak... ...Iwaa... J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera K jak...Kuraiko, kciukiem, L jak...Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, ladacznica Ł jak... M jak...mawronka, Myrevin, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, ModeaaaModeta N jak... 0 jak...Ostroniks P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, psychiczna kafezdzira, Pani Cenzor R jak...Regres, River17 S jak...setunia, ska..., Słowiczka Ś jak...Śpiący Leniwiec T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate U jak... W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza X jak... Y jak... Z jak...Z Każdym Dniem, ziutka, Zygmunt Wstrząs

Gość 1408
1408 A jak...aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa B jak...Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1 C jak...Carolyna D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta E jak...extinct F jak... G jak... H jak...Hinatka I jak... Imperia, Iwaa... J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera K jak...Kuraiko, kciukiem, L jak...Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, ladacznica Ł jak... M jak...mawronka, Myrevin, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, ModeaaaModeta N jak... 0 jak...Ostroniks P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, psychiczna kafezdzira, R jak...Regres, River17 S jak...setunia, ska..., Słowiczka Ś jak...Śpiący Leniwiec T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna , marysia, Tamari, Translate U jak... W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza X jak... Y jak... Z jak...Z Każdym Dniem, ziutka, Zygmunt Wstrząs

Gość bo jestes podpucha
uk subs kierownik podszywu :classic_cool:

Gość 1408
A jak...abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa B jak...Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1 C jak...Carolyna, Ciam_ D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta E jak...extinct F jak... G jak... H jak...Hinatka I jak... ...Iwaa... J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera K jak...Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna L jak...Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, ladacznica, lubis Ł jak... M jak...mawronka, Myrevin, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, ModeaaaModeta, motyl we włosach, N jak...Najmądrzejsza Na Forume 0 jak...Ostroniks P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, psychiczna kafezdzira, R jak...Regres, River17 S jak...setunia, ska..., Słowiczka Ś jak...Śpiący Leniwiec T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate U jak... W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza X jak... Y jak... Z jak...Z Każdym Dniem, ziutka

Gość lenka z lenka
A jak...abccda, aster290, Angelic Fruitcake, agawa1977, A mi kabel USB, Amaleta, ALiksandra, Amant Wszech Czasów k.Odwetowa B jak...Brzydula30, biedronka sie poleca, bywalec1, burak ze spoconym ryjem, C jak...Carolyna, Ciam_ D jak...Dziecko Ciemności, davelight, d**a nie kobieta E jak...extinct F jak... G jak... H jak...Hinatka I jak... ...Iwaa... J jak...jessienna, Juliusz Cezar, Julia Patera, jania wzór do naśladowania K jak...Kuraiko, kciukiem, ksenofaryna L jak...Levviatan, Lucy Fair, Lusesita de Milagros Dolores, ladacznica, lubis Ł jak... M jak...mawronka, Myrevin, Moja Fantazja, mistrz cientej riposty, Moderetta, Mod_K, Mod_erka, Mod_liszka, Modena, ModerMax, ModeaaaModeta, motyl we włosach, N jak...Najmądrzejsza Na Forume 0 jak...Ostroniks P jak...persymona, przerwa miedzy palcami 90, pozdrawiam środkowym palcem, pijawka, psychiczna kafezdzira, Pani Cenzor R jak...Regres, River17 S jak...setunia, ska..., Słowiczka Ś jak...Śpiący Leniwiec T jak...to tylko ja *****, tesco dla ciebie dla rodziny, tzyniczna marysia, Tamari, Translate U jak... W jak...Wielbiciel 70b, wezwijcie lekarza X jak... Y jak... Z jak...Z Każdym Dniem, ziutka, Złoty

Gość 1408
Ok, żeby nie było podpuchy ani wątpliwości, proponuję przy zgłaszaniu niezbyt znanych nicków wrzucać link do jakiejść ich wypowiedzi pod CZARNYM NICKIEM wyłącznie. Nie będzie niejasności.