Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkfdgfg

CZY TAKIE ZAPROSZENIE ŚLUBNE JEST FAIR????CZY RACZEJ PRZESADZILI ??

Polecane posty

Gość akkfdgfg

moja sąsiadka (ma 22 lata)z która raczej nie utrzymuje kontaktu juz ale jestesmy w podobnym wieku z tym ze ja mam 25 lat wcale ale cale dziecinstwo razem sie znalysmy i bawilysmy itd..moja siostra to samo ....do 17 roku zycia sie znalysmy normalnie i kolezankowałysmy ale potem poszla na studia i jakos stracilysmy kontakt.. więc ona dala zaproszenie na slub swój moim rodzicom jedno i nam z siostrą ...napisane bylo na zaproszeniu ze zaprasza helene i kazimierza z córkami.. my z siostra mamy juz narzeczonych itd..i mama moja stwierdzila ze chamskie to bylo bo mogla nam dac osobne zaproszenie dla mie i siorki ze nasz zaprasza z chlopakami swymi .. czy wg was naprawde nie fair to zaproszenie bylo ?

Gość hehehe ja nie bede miec rosolu
ales ty glupia, skoro to nie rodzina , a tylko ''kolezankowanie sie'' to po cholere miala dbac o twojego przydupasa? no sorry tez bym go nie zaprosila bo w dniu slubu powinno sie zapraszac osoby ktore cos znacza dla mlodych. wnioskujac-ciebie tez nie powinna zapraszac, zrobila to chyba z uprzejmosci.

Gość BON MARCIE
DOKŁADNIE ; NIE RÓB FOCHÓW ; JAK NIE CHCESZ IŚĆ TO NIE IDZ - nie robisz zadnej łachy

Gość i powinnas sie cieszyc
ze w ogole was zaprosila

Gość ailsa24
wg mnie to nie na miejscu, bo dziewczyny nie maja juz po 15 czy 16 lat, lepiej jakby wcale nie zaprosila

Gość ja tez133
a ja mysle ze dziewczyny maja juz po tyle lat ze wypadaloby aby byly zaproszone z osobami tow.

Gość BON MARCIE
może po prostu nie mają na tyle ksy żeby zapraszać dodatkowo 2 osoby ktorych w ogole nie znają - a z czystej sympatii zaprosili te 2 dziewczyny

Gość kulturka wymagaaa
oczywiscie, ze powinna zaprosic was na osobnych zaproszeniach z narzeczonymi. Nie pozostaje wam nic innego jak nie isc, bo przeciez nie pojdziecie chyba same z rodzicami Zapraszajac osoby na wesele trzeba wziasc przecie zpod uwage, ze ktos moze nie przyjsc skoro nie jest zaproszony ze swoja polowka :o chyba ze sasiadka specjalnie dala takie zaproszenie, zebyscie nie przyszly, a wypadalo dac tylko

Gość akkfdgfg
NO TO RZUCACIE SIE TAK ALE JA DODAC MUSZE ZE poznala ta sasiadka dzieki mnie i mej siorze mnóstwo kolegów i znala ich moze 2 lata niektórych a mnie i siostre od dziecka i tamtych zapraszala z osobami towarzyszącymi a poza tym sąsiada naszego tez zaprosila i jego rodziców ale jego z dziewczyną osobno ..więc to nie jest fajne ze na tylko tak odrzucono..w dodatku wszystkich zaprosila 3 miesiace przed slubem a nas niecaly miesiac przed na ostatku :(

Gość akkfdgfg
a jesli chodzi o kase to maja na tyle kasy bo są bardzo bogaci . bo tez widze ze ktos napisal ze pewno kasy im brakowalo ..dziek iza opowiedzi w kazdym razie..chcialam wiedziec jak to jest i czy to jest własnie zgodne z zasadami savovivre..

Gość to tez zalezy od calosci sytua
jesli jest tak jak mowisz,to faktycznie niemilo

A zaprosiła was tylko na ślub, czy na wesele również? Moim zdaniem, jeśli jest to zaproszenie tylko na ślub to nie ma co się rzucać, ani obrażać, natomiast jesli jesteście zaproszeni na wesele, to można mieć małe pretensje, ale może rzeczywiście tak jak napisał ktoś wyżej, nie mają kasy na dodatkowych gości.

Gość akkfdgfg
maja kasy jak lodu zaproszenie bylo na wesele tez

Ale na ślub czy na ślub i na wesele, doczytałaś chociaż w zaproszeniu, bo może koleżanka zaprasza was na sam slub do kościoła i uznała że do kościoła nie potrzebne wam osoby towarzyszące, no bo osobę towarzyszącą to raczej na wesele się zaprasza. Poza tym ja to rozumiem że ludzie zapraszają na swoje wesele tylko osoby bliskie, rodzinę znajomych a nie wszystkich jak leci jeszcze z osobami towarzyszącymi, bo jednak to są koszty i chyba ciężko jest zrozumiec to tylko osobom które albo nie miały własnego wesela, albo zapłacili im rodzice. Forma zaproszenia jest raczej mało ważna moim zdaniem, no bo jeden ci się obrazi o to że napisałaś z osobą tow a nie z imienia i nazwiska, drugi. Była tu ostatnio klientka która dostała zaproszenia na sam slub bez osoby tow i jak to tak skoro ona ma narzeczonego

Gość akkfdgfg
MOWIE CIAGLE ZE ZAPROSZENIE BYLO GLOWNIE NA WESELE TEZ I PISALO NAWET W JAKIM LOKALU

Ale to że maja kasę to tez nie znaczy że chca ją wydawać na wesele, przeciez moga mieć inne priorytety niż wystawienie wesela, jednak 400 zł robi różnicę, a może faktycznie zaprosiła bo wypadało. No dobra może to nie jest fair ale jak nie chcesz to nie musisz iść.

Gość akkfdgfg
ja jestem pewna ze zaprosili bo wypadalo a tak naprawde to nas nie cierpi z siorką bo jestesmy ładne itd..i nie moze tego znieść..ale nie mam zamiaru isc .

ale jaki to zalosny argument NO TO RZUCACIE SIE TAK ALE JA DODAC MUSZE ZE poznala ta sasiadka dzieki mnie i mej siorze mnóstwo kolegów i znala ich moze 2 lata niektórych a mnie i siostre od dziecka i tamtych zapraszala z osobami towarzyszącymi a poza tym sąsiada naszego tez zaprosila i jego rodziców ale jego z dziewczyną osobno .. jak tak bardzo zal ci dupe sciska to nie idz i po sprawie

Gość jksl
nie zaprosila bo jestescie ladne...hahaha i ty masz 25 lat??glupiutka jestes

Gość akkfdgfg
matko to podszyw byl wyzej ..to nie ja pisalam nie jestem ładna i sie nie uwazam za taka..ludzie nie podszywajcie sie,.

Gość aann//
Ja bym po prostu nie poszła na wesele i tyle. Uwazam ze jesli juz was zaprosiła to powinna z osobami towarzyszącymi bo nie macie przecierz po 15lat. A jak nie ma kasy to niech nie zaprasza wcale a nie odwala jakąs kiche!!! Przecierz to logiczne ze nie pojdziesz na to wesele sama bez faceta. Ja bym nie poszła.

Gość aann//
Jezeli zaprasza sie na wesele dorosłych ludzi to trzeba sie liczyc z tym ze sa oni w związkach a jesli sie zaprasza bez os towarzyszącej to troche chamskie, takie zaproszenie z obowiązku, bo wypada. Szczególnie ze innych znjomych potraktowała inaczej

Gość lolka ta do bolka
Uwazam ze osoby po 20 roku zycia prosić bez osoby towarzyszacej to przegięcie. Albo sie zaprasza z albo w ogóle.

Gość linda.l
jak nie chcesz isc sama to idz po prostu na ślub a wesele sobie daruj i tyle

Gość linda.l
z grzeczności