Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azlfghhhjhjjjj

OTO JAKIE ZAPROSZENIE DOSTAŁYSMY A RACZEJ NIE DOSTAŁYSMY NA ŚLUB SĄSIADKI!

Polecane posty

Gość azlfghhhjhjjjj

moja sąsiadka (ma 22 lata)z która raczej nie utrzymuje kontaktu juz wcale ale jestesmy w podobnym wieku z tym ze ja mam 25 lat A MOJA SIOSTRA 24 lata ale cale dziecinstwo razem sie znalysmy i bawilysmy .do 17 roku zycia sie znalysmy normalnie i kolezankowałysmy ale potem poszla na studia ta sasiadka i jakos stracilysmy kontakt.. więc ona dala zaproszenie na slub swój moim rodzicom jedno i nam z siostrą ...napisane bylo na zaproszeniu ze zaprasza helene i kazimierza z córkami.. my z siostra mamy juz narzeczonych itd..i mama moja stwierdzila ze chamskie to bylo bo mogla nam dac osobne zaproszenie dla mnie i siorki ze nas zaprasza z chlopakami swymi .. czy wg was naprawde nie fair to zaproszenie bylo ? tymbardziej ze poznala w miedzyczasie dzieki nam duzo kolegów innych i znala ich wiele krócej niz nas i tamtym dala osobne zaproszenia a nam i moim rodzicom dala wspolne..

Gość i powinnas sie cieszyc
powalilo cie? ile razy bedziesz zakladac ten sam topik????!!!! masz problem?! walnij sie w leb! co za pustota

Gość Kwiczące świnki
kwiiiiiiiiiii kwiiiiiiiiii,kwiiiiiiiiiiii

Gość to chyba sprawa zparaszającje
j...może zwyczajnie nie ma kasy, na to, żeby spraszać setki znajomych z osobami towarzyszącymi....jesli tobie nie odpowiada, taka forma, to po prostu odmów udziału w weselu i tyle.

Gość pomóżcie proszeeee wass
tak zaprasza tylko was bz narzeczonych choc glupio ale tez to moze znaczyc ze tylko wasi rodzice maja isc na to wesele

Gość jesteście tylko
sąsiadkami, to jakim niby prawem domagacie się, żeby zapraszała jeszcze waszych facetów? no to już kpina...- przecież wiadomo, że pewno przyjaciele z partnerami, kuzynki z partnerami... itd. ma wydawac dodatkową kasę na sąsiadów z którymi się nie przyjaźni (a konkretnie na facetów, których w ogóle nie zna?) no pfff

Gość cóż ja też miewam
takie problemy, tylko, że u mnie jest gorzej, bo doasteję takie zaproszenia od rodziny. Dla przykładu, 17-letnia kuzynka dostaje osobne zaproszenie z chłopakiem, a ja i moje rodzeństwo (ja - 24 lata, brat 25 lat i siostra 36 lat) zawsze dostajemy jedno zaproszeniwe dla całej rodziny, a dokładniej - mój ojciec jest zapraszany wraz z dziećmi. Nie wyobrażasz sobie, jak mnie to wkurza. Też mamy drugie połówki i nie możemy ich ze soba zabrać. Porażka. Nastepnym razem zwyczajnie nie pójdę na taką imprezę

Gość Scarlet1976
Czesc.Moja kolezanka miala podobą sytuacje ale z rodziną,była juz z takim wieku ze mogla miec chłopaka choc nie miala i na zaproszeniu tez bylo cos takiego ze zapraszaja rodziców z córka ..on asie wkurzyla ze ją potraktowali jak smarkule i nie pojechala wcale.. A odnosnie zaproszeń to ja mialam cos takiego Kolegowalam sie z dziewczyna tak wmiare zzycie wowczas i ona miala wyjs z a maż.Od razu powiedziala czy sie nie gniewam bo zaprasza tylko rodzine bez kolezanek.Ja ze spoko luzik nie gniewam się,wiec nic pod kątem jej wesela nie robilam a nawet mialam zaplanowany wyjazd w ten dzień.a ona zadzwonila do mnie DZIEŃ PRZED WESELEM!!!!ze mnie zaprasza bo kuzunki nie bedzie i jest miejsce .... no masakra... ludzie wogole jakos wyczucia obciachu nie mają

Gość Scarlet1976
Moja przyjaciółka zorganiozowala w ten sposób,że w dniu slubu zrobila przyjęcie dla rodzinki na poprawiny imprezkę dla znajomych.Tez fajny pomysł jak sie nie ma kasy na jakies wielkie wesele a chciałoby sie wiecej ludzi zaprosic

Gość aaasssdfff
zalosne :/ ja bym nie poszla, doroslym ludziom daje sie osobno zaproszenie i dopisuje ze z os. towarz., a jak nie chciala was zaprosic to po co dopisywala rodzicom ze z dziecmi, zenujacy ludzie

Gość xxx....
jak biore slub za niedlugo i tez zapraszam wujostwo z corkami. mimo ze maja juz chyba po 17 czy 18 lat... ale nieznam ich nieutrzymujemy kontaktu, nawet chyba niegadalysmy w zyciu razem i niepotzrebuje jeszcze ich facetow... przyjada to beda a jak nie to plakac niebede. zaproszenie jest dane.

mam pytanie. Ona zaprasza Was jako sąsiadów na ślub do kościoła czy na wesele? Bo jeśli tylko na ślub to wydaje mi się, że nie ma sensu zapraszać z osobami tow. Jeżeli jest to jednak zaproszenie na wesele, ja bym nie poszła

Gość akkfdgfg
JEZU ILE RAZY MAM PISAC ZE TO GŁOWNIE ZAPROSZENIE NA WESELE JEST ?MATKO ...PISALAM WYZEJ JUZ TO KILKA RAZY...ZE NAZWA LOKALU WSZYSTKO JEST NAPISANE NA ZAPROSZENIU ..

Gość gość
?

Gość gość
czy nie ma prawa zapraszać kogo chce? może jeszcze Wasze bachory ma zapraszać? "doroslym ludziom daje sie osobno zaproszenie i dopisuje ze z os. towarz.," - pół miasta przyjdzie takiej frajerce.