Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa92

Cudowne kolezanki ?

Polecane posty

Pisze, bo nie wiem komu mam o tym powiedziec, a wiem, ze tu jestem anonimowa i napewno ktos mi pomoze.. Dwa lata temu zaczelam chodzic do nowej szkoly, poznalam kolezanki, bardzo sie z nimi zaprzyjaznilam.. Oczywiscie jak kazdy kiedys moze sie poklocic.. Ale nie az do tego stopnia :(. Zaczely mnie bluzgac, przezywac, wymyslac piosenki na mnie.. Wszystko co najgorsze. Juz nie wiedzialam co mam robic :(.. Jak skonczyly ze mna to zaczely na moja przyjaciolke jechac, ona ma bardzo slaby charakter i szybko sie zalamala, sprawa poszla do psycholog, mowili tez o kuratorze, bo az tak daleko to zaszlo. Nie wiedzialysmy co mamy zrobic. Pozniej wszystko wrocilo do normy, pogodzilam sie z nimi. I teraz jest super, jednak ja tylko czekam, kiedy znowu przyjdzie taki czas w ktorym bedzie tak jak kiedys :( boje sie tego strasznie, tym bardziej, ze nadal po tym wszystkim sie z nimi koleguje.. co mam zrobić ?

Gość vp.pl
skoro was gnebily to po jaka cholere z nimi nadal sie kumplujesz???!!!

bo sie z nimi przyjaznilam, a o przyjaciolkach tak latwo sie nie zapomina..

Gość vp.pl
glupiutka jestes:-)

Gość hulajnóżka
Ale pierniczycie. Łatwo tak. Współczuję Ci, Ona :( Też to przeżywałam. One 'muszą' znaleźć sobie nową ofiarę. Bo to takie sucze.

Gość ona_zrospaczona.
Fajnie, ze chociaz jedna osoba mnie rozumie.. Jak sie do kogos przywiazesz to pozniej nie jest latwo.. :(

Gość vp.pl
dziecinada...

pseudo przyjaciolko cie skrzywdzily a ty piszesz o przywiazaniu ? a gdzie instynkt samozachowawczy ? tym sposobem robisz z siebie ofiare do kwadratu