Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitola

Czy ktos mial laserowo usuwana nadzerke?? Prosze.....

Polecane posty

Gość nitola

Jesli ktoras z was miala usuwana nadzerke laserem, to moze bedzie mi umiala odpowiedziec jak dlugo utrzymuja sie te uplawy po zabiegu. juz ponad tydzien to mam a lekarz nawet nic o tym nie wspomnial mimo, ze pytalam, czy cos bedzie sie dzialo po zabiegu. terez mam ciagle te uplawy i nie wiem kiedy sie skoncza, bo wcale nie wyglada, jakby bylo tego mniej czy cos. bardzo prosze o jakakolwiek pomoc.....

Gość llaalalalaita
trzyma się do 4 miesięcy

Gość nitola
Powaznie czy to jakies zarty? bo jak zarty, to wcale nie smieszne...

Gość llaalalalaita
to prawda

Gość nitola
a skad o tym wiesz?

Gość tatalita
gowno prawda, ze to prawda, jak ma to trwac 4 miesiace, jak wszystko powinno sie zagoic w ciagu 4 tygodnii??

Gość a po
Ja miałam usuwana nadzerke w ten sposób i upławy pojawiały sie do 4 tygodnia po zabiegu.

Gość nitola
a po; a czy lekarz uprzedzil cie, ze takie cos sie pojawi? ja nic nie wiedzialam... powiedz mi jeszcze, jak mozesz, czy intensywnosc tych uplawow sie po jakims czasie zaczela zminiejszac? ja mam ciagle tak samo. i jeszcze jedno... czy zaczkodziloby mi pojscie na solarium albo uzycie na te uplawy w sytuacji sporadycznej i krytczenj tamponu?

Gość a po
tak,lekarz mnie uprzedzał,na poczatku upławy miały brunatny kolor z czasem zaczęła sie zmniejszać ich ilosć.co do solarium to nie wiem.Wogóle lekarz przed zabiegiem poinformował mnie zebym nie zapomniała sobie zabrać wkładek higienicznych i przez miesiąc zero sexu.

Gość a po
a co do tamponów to wydaje mi sie ze jednak wkładki byłyby lepsze ale to tylko moje zdanie

Gość nitola
to, ze wkladki sa lepsze w takim przypadku, to na pewno, chociaz u mnie czasami nie wystarczaja i musze uzywac podpasek.... dlatego pytalam, czy to sie zmniejszy, bo mnie to juz meczy troche.... wiem, ze nie wolno sie kapac w wannie, zero seksu, basenu, a ze biore Metronidazol, to zero alkoholu..... czyli zadnych przyjemnosci:P no i nie wiem, co z tym solarium, lepiej nie pojde... dziwi mnie tylko, ze moj lekarz nic mi nie powiedzial o tych powodziach.... nawet go pytalam, czy bedzie sie cos dzialo po zabiegu, to powiedzial, ze mam brac ten metronidazol i zupelnie nic sie nie powinno dziac... ok, to dzieki za tyle, przynajmniej wiem, ze jest nadzieja, ze to sie skonczy kiedys....