Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamikadzeee

babcia nie daje mi kasy bo nie chodze do kosciola

Polecane posty

Gość kamikadzeee

normalnie zamiast na msze chodze do kafejki gdzie sobie moge na internecie posiedziec, ale sa takie swieta jak ostatnio, ze wszystko jest pozamykane. wtedy sie umawiam z kumplami w parku albo sie szwedam po miescie. pech chcial ze ostatnio troche mnie ponioslo za daleko i wrocilem duzo za pozno niz normalnie powinienem po mszy. no i babcia zaczela wypytywac co tak dlugo mnie nie bylo, zaczela podejrzewac ze do kosciola wogole nie dotarlem i zaczela wypytywac co na mszy ksiadz mowil. no i wpadlem bo oczywiscie nie wiedzialem. no i teraz mam kare. babcia nie chce juz mi dawac kasy bo do kosciola nie chodze. czy to rzeczywiscie o to chodzi zebym na tej mszy siedzial jak ksiadz dla kasy?

Gość mogee
ja tez tak robilam majać 15 lat :P

przegiąłeś. Jako Babcia też bym ci nie dała. Albo się poświęcasz dla kasy albo jej nie potrzebujesz

Gość 95 ludzi nie wie
o czym była msza wiec o co halo ??

Gość A PO CO DO KOSCIOŁA

Gość kar.ola
marivella, a ci co chodza to juz moga? sa lepsi? niby sa tacy pobozni, a przykro patrzec na ludzi, ktorzy nazywaja siebie katolikami. niczym sie nie roznia od tych ktorzy nimi nie sa, albo i sa, ale twierdza ze sa niepraktykujacy. tylko ze ci ostatni przynajmniej nie sa hipokrytami! nie udaja ze wyznaja tez wszystkie wartosci gloszone przez kosciol! poczytaj sobie o religijnosci Polaków http://tnij.org/religijnosc_polaka nie znajdujesz tam przypadkiem siebie?

i widzisz jak byś wiedział to byś miał kasę ale się nie modlisz i nie masz kasy

Gość hahaha xD
Pzynajmniej nie chodzi i bez celu tam nie przesiaduje xD Idx ze 2 razy tak żeby Cie babcia widziała i da Ci nadwyżke xD

Gość kor.n.i.k.
Kar.ola, A hipokryzją nie jest nazywanie siebie wierzącym-niepraktykującym? Religia to taki szwedzki stół? Bierzesz co chcesz, co Ci wygodniej, a to co Ci "nie smakuje" to zostawiasz?

Gość monicynka
A sam kosciol te wartości wyznaje? To skad to dzieci ksiezy, molestowanie i inne patologie?

Następnym razem już dla świętego spokoju idź do tego kościoła i powiedz dokładnie co było na mszy, babcia da Ci pieniądze i będziesz mógł do kafejki iść sobie nawet na parę godzin :D Taka msza to same profity, widzisz?

Gość doprowadź babcię
do porządku. strzel jej krucyfiksem orgazm i od razu sypnie kasą dla wnusia:classic_cool: