Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solange18

paznokcie u stóp

Polecane posty

co robić, żeby paznokcie nie żółkły... stosuję regularnie kremy, ale nie wiem czym to jest spowodowane, że robią się takie brzydkie:(

Grzybica lub to że niedokładnie je osuszasz , masz za małe buty , za mocno pocą Ci się nogi, ale chyba masz jakąś infekcję na tle grzybicznym, w aptece jest pełno płynów na tego typu dolegliwości ;)

Gość hulajnóżka
du*a tam, od lakierów do paznokci też żółkną, nie wbijaj choroby Widziałam w aptece Scholl'a jakieś cudo do 'malowania'. Nie wypróbowałam jeszcze. Poza tym maluję paznokcie.

też maluję:) praktycznie zawsze mam pomalowane... a grzybicy na pewno nie mam. Może to przez buty...

w zasadzie to wszystko jedno ale jak malujesz kolorem nawet takim do francuskiego jasnym to podkład jest potrzebny, ja stosuję lakiery z hurtowni kosmetycznych i mało znam te ze sklepów

tego scholla na zólte paznokcie też nie znam ale póki co lekko wypoleruj paznokcie to trochę je rozjaśni (choć to zależy jaka jest ta żółtość ) i zacznij stosowac podkłady, jak paznokieć zrośnie znów paznokcie będą miały swoj naturalny kolor

dopiero niedawno to zauważyłam więc paznokcie nie są jakieś strasznie żółte i w sumie chodzi głównie o paluchy:) tylko na nich zauważyłam, że paznokcie żółkną.

Gość pytanie do wasssssssss....
jak uzywasz ciemnych lakierow to moga zzolknac wtydzien;/ uzywalam czerwonego eveline show costam i mi sie tez zabarwiły mimo ze stosuje zawsze baze

Ja zawsze korzystam z usług podologa - leczy i pielęgnuje stopy. Bielsko ul. Stojałowskiego 55 33/8681466 www.promedika.com.pl