Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porady ode mnie

NOWY SRODEK ANTY DZIEWCZYNY!!

Polecane posty

Gość porady ode mnie

nie wiem czy wiecie ze jest srodek anty a mianowicie zastrzyk robiony raz na 3 miesiace sklad jest taki sam jak tabletek anty ktore uzywacie jest lepszy bo nie tzeba pamietac tabletkach codziennie, nie wiem czy w [polsce to jest bo tutaj gdzie mieszkam juz ta metode sie stosuje ponad rok.

słyszałam o tym. Podobno jest taki sam zastrzyk dla mężczyzn ale na czym on polega bo nie wiem.

Gość porady ode mnie
umnie tutaj srodki zabezpieczajace sa za darmo!!a w pl sie placi niestety

Gość fgdfhgfjhg
ile takie cos kosztuje?

Gość dziewwwwwwwwczyny
zastrzyk moze tak samo zabezpiecza ale co jesli bedzie zle na ciebie działał albo nagle wywoła skutki uboczne,każdy organizm inaczej zareaguje tabsy przestajesz brac a zastrzyk

ja sie boje tego zastrzyku, moja kuzynka zrobiła go kilka lat temu 2 razy a potem przez 2 lata latała po ginach bo okresu nie miała, może teraz jest inny ale i tak wolę codziennie tablety łykać

Gość JenniferLopezzzzzzzz
wcale nie jest lepszy i zalecany dla kobiet które juz rodziły, poniewaz moze powodowac potem kłopty z zajściem w ciąze. Poza tym jesli ktos nie toleruje tabletek nie powinien stosowac zastrzyków, bo przy złej tolerancji tabsy mozna odstawić a z zastrzykiem bedzie sie zdychac 3 miesiace. Mój gin mi odradza zastrzyki mimo ze rodziłam

Gość inninis
ten srodek jest w polsce juz od kilku lat, ale osobiscie nie polecam, bo jesli organizm zle zareaguje na hormony( co przeciez przy tabletach tez sie zdarza) to wspolczuje 3 miesiace męki