Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakukikaka

Ucieka przede mną.

Polecane posty

Gość Kakukikaka

Zakochał się we mnie, powiedział mi o tym, a ja myślałam, że żartuje i go troche wyśmiałam. Żartowałam, ale on to chyba wziął na poważnie. I teraz, jak mnie widzi, to się chowa. Ostatnio szłam na uczelnię, on akurat wychodził. Jak mnie zobaczył, to odstawił numer z cyklu "o cholera, czegoś zapomniałem!" i poleciał z powrotem. Przestał jeździć windą (heh, kondycja mu się poprawi przynajmniej :)). Poza uczelnią przestał przychodzić do knajpy, w której zawsze się spotykaliśmy. Myślicie, że długo tak może?? W sumie to mnie nawet bawi, ale obawiam się, że dla niego to pewien stres i chciałabym wytłumaczyć, że to nie tak, jak myśli... Nie mam do niego numeru telefonu, a fizycznie nie jestem w stanie z nim pogadać...

Gość 1234567.........
na pewno macie jakiś wspólnych znajomych popytaj może ktoś da Ci namiar do niego ...skoro nie stać Cię na rozmowę w cztery oczy

Gość faceci mają takie same uczucia
jak kobiety. Gdybys ty komuś powiedziała o swoich uczuciach a on by cie wyśmiał, to jak byś się czuła? Z usmiechem na ustach widywałabys te osobę???

Gość Kakukikaka
Mnie stać, ale nie mogę go złapać. Trochę głupio gonić za nim po uczelni i namawiać na rozmowę. Nie mamy raczej wspólnych znajomych. Na uczelni nikogo, bo studiujemy różne kierunki i nasza znajomość rozpoczęła się i rozwinęła "poza". A poza uczelnią trochę głupio pytac, bo wszyscy widzieli, że byliśmy ze sobą blisko, a tu nagle co, pytam o niego...?

Gość Kakukikaka
Ja jako kobieta, choćby mi serce krwawiło, to dbałabym przede wszystkim o zachowanie godności. To znaczy byłabym supermiła, acz chłodna i udawałabym, że w ogóle mnie to nie obeszło. A już na pewno bym się nie chowała, to przecież żałosne...

Gość Anulaaaaa
Oj biedny zraniony chłopak... Nie dziwię mu się , że ucieka skororo go tak potraktowałaś i wyśmiałaś Najlepiej daj mu ochłonąć i będzie dobrze....

Gość Kakukikaka
Boże, no nie mógł mnie po ludzku poderwać, zabajerwować czy co...? Wcześniej sobie żartowaliśmy, nie wysyłał raczej sygnałów, to sie rypnęłam w oglądzie sprawy...;/