Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka12345

czuje sie jak sprzataczka!!

Polecane posty

czasem czuje sie jak sprzataczka tylko posprzatac ugotowac podac znowu posprzatac isc do pracy idt a mąż zachowuje sie czasem jak w hotelu podaj obiad jestem glodny wyprasuj i na koniec dnia sex i dobranoc jak mu wytlumaczyc ze ja potrzebuje czegos wiecej

Gość anna516
Nie jesteś sama.Ja też się tak czuje.

jak im wytlumaczyc ze potzrebujemy wiecej czulosci!!ostatnio powiedziałam ze kupie mu taki dzwoneczek jak w hotelu bedzie mu latwiej wolac:(

Gość pochlaniaczczasu
jak juz tak zyje to ciezko bedzie ci wytlumaczyc...oni nie rozumieja prostych rzeczy tym bardziej skomplikowanych. dla nich juz skomplikowane jest ze czegos mozemy od nich chciec, czegos wymagac:-) juz go nie zmienisz a pozostalo ci jedynie przyzwyczaic sie do tego albo zastosowac jakas MEGA GIGA AWANTURE jesli zazwyczaj jestes spokojna z natury

Gość pochlaniaczczasu
workiem spermy?? dziwkarz!!!

Gość pomysl o sobie
Zamiast gotować obiad maluj sobie paznokcie, nawet przez godzinę, niech widzi ze jestes zajęta. Nie prasuj, powiedz, ze ci słabo i nie mozesz stać nad żelazkiem...

nie rozumiem cie calineczka...dlaczego dla takiego lenia,ktory cie wykorzystuje,chcesz robic cos nowego w lozku..moze niech on sie teraz postara?a swoja droga-ty gotujesz,on myje naczynia...

przede wszystkim nie wchodzic mu za darmo w tylek..im bardziej asertywna jestes,tym bardziej cie szanuje.to smutne,ale jak sobie szacunku nie wyrobisz to nawet wlasny maz ma cie gdzies...

hmmmm...ja sie tak staram zeby mu bylo dobrze cieply obiad kanapki do pracy itd a wychodzi na to ze on nawet tego nie widzi kurcze sama go tak nauczyłam

ooooo najlierw piszesz zeby ci faceci doradzili jak zakoczyć męża bo mu chcesz dobrze zrobić a teraz czasem czuje sie jak sprzataczka tylko posprzatac ugotowac podac znowu posprzatac isc do pracy idt a mąż zachowuje sie czasem jak w hotelu podaj obiad jestem glodny wyprasuj i na koniec dnia sex i dobranoc jak mu wytlumaczyc ze ja potrzebuje czegos wiecej hahahaha:D:D:D:D:D

niepotrzebnie mu tak wchodzisz w tylek...potem cos co jest mile staje sie oczywistoscia...kanapki to mozna raz na 2 miesiace zrobic,jak nie zdarzyl sam,ale nie codziennie..przeciez on ma dwie zdrowe rece! ja jak sie wkurwie na mojego to obiadu nie robie...wtedy on przychodzi,widzi,ze nie ma,bierze kartofle i sam robi..a potem przychodzi z podkulonym ogonem i mowi,ze zupa ciepla czeka :P

Gość anna516
Faceci ( nie wszyscy oczywiście ) po pewnym czasie przyzwyczajają się do tego że się staramy i przestają to doceniać. Szara rzeczywistość.

zartujesz??i robisz jeszcze to wszystko?? matko jedyna gdzies ty sie uchowala..tak to bylo,jak kobieta w domu siedziala...musisz to zmienic,bo inaczej w przyszlosci nawet ci przy dziecku nie pomoze...musi zmywac,robic zakupy...i albo sprzatac albo prasoweac

no ostatnio czuje sie starsznie zmeczona tym wszystkim rozmawialam z nim to powiedział ale co ty takiego robisz w tym domu ze sie meczysz!!rozszarpala bym go normalnie czasem

jak nie zrobie dzien czy 2 obiadu to on kupi pizze mrozona i zje sam i bedzie miał głeboko w d... ze nie ma obiadu i ze nie wysprzatane !!raz tak próbowałam nie sprzatac to tak chodził po tym było mu obojętne dziewczyny co robic:(???

Gość odpowiedź na pytanie
jak zadaje takie głupie pytania to powinnaś pozwolić mu odczuć, czym się zmęczyłaś :-D niech zrobi to co Ty :-)

cholera nie wiem..chyba robic tylko sobie...nie widze innego sposobu...dziwny koles...ale moze jak sam bedzie musial kanapki robic,prasowac koszule i robic obiad,to zrozumie "czym sie tak zmeczylas"

ale jak mam mu kazac jak on ma wszystko w tylku bo wraca z pracy i nie ma siła aja musze miec bo inaczej by naczyn bylo tyle ile jest w szafkach i syf w domu