Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka_lewec

Dekoracja-podpowiedzcie jak byscie zrobiły?

Polecane posty

Gość karinka_lewec

Mam taką sytuacje ze nie mogę sobie pozwolic na dekoratorkę, no i postanowilam zrobic dekoracje sama... to nie bedzie trudne gdyz sala jest śliczna, za młodymi jest duze okno i prześliczne zasłony wiec nie trzeba dekorowac za bardzo jedynie na allegro zamówie jakies dwa serca i tam powiesze (tylko podpowiedzcie jak je najlepiej czepis do firanki) no i mam jedynie problem co postawic na stoly??? Kolezanka mi mówila ze teraz zamiast kwiatów fajnie wyglądają pawie pióra w wazonie, a wy jak myslicie co najlepiej bedzie wyglądało pióra, jakies zywe kwiaty (jakie?) czy sztuczne? No i jakie swiece? U nas na stole chcialam takie kielichy z wodą trochę wrzuconych płatków róż i takie podgrzewacze, a czy na gosci stoły tez takie kielichy z tymi podgrzewaczami??? A moze takie świeczki piramidy??? Na jakis ładnych spodkach czy to bedzie ładnie wyglądało proszę podpowiedzcie mi cos??? Jak zrobic

Gość bukiet POMOC
Ja tez nie stroje sali.Jedynie mam za stolem mlodej pary przyczepiona koronkowa parasolke i gałąż ubrana w lampki biale choinkowe i obraz Matki Boskiej karmiacej.W ogole fajny pomysl jest z tymi lampkami choinkowymi punktowymi bialymi lub lekko zoltymi. Szczegolnie jak swiatlo jest przygaszone.Na stole pary mlodej raczej stawialabym na kwiaty jak rowniez na kwiaty na stolach gosci w dlugich wazonach.Proponuje Ci udac sie na gielde kwiatowa tam naprawde mozna kupic tanio kwiaty i samemu zrobic kompozycje.Milego dekorowania pozdrawiam

Gość kaaren kareeen
"Jedynie mam za stolem mlodej pary przyczepiona koronkowa parasolke i gałąż ubrana w lampki biale choinkowe i obraz Matki Boskiej karmiacej." Boziu niezła wiocha...dziewczyno czy ty masz choc troszke gustu???

Gość kaaren kareeen
jak mozna razem to wszystko pomieszac...i jeszcze sie chwalic???takie bezguscie ze szok:(

Gość ukulelelele
serca "czepiane" na firanie - obciach i wioska - zrezygnuj z tego po drugie PAWIE PIORA!!! masz na mysli sztuczne rzecz jasna? widzialam cos takiego na weselu jednego ze znajomych: dla mne zenada, wydziwione, wymyslone na sile. do tego stwarza pozory taniej rewii a nie wesela. kolejny pomysl ze swieczkami: zastanow sie czy nie taniej wyjdzie wynajac dekoratorke niz samej to wszystko robic i kupowac na 1 raz ....

Gość kaaren kareeen
radze ci lepiej wez jednak uzbieraj na dekoratorke bo gustu w tobie za grosz nie ma:(

Gość kaaren kareeen
dwa serca na firance????buhahhahahha

Gość kaaren kareeen
a laleczki na samochodzie też będą???:D

Gość ale wy sie nakrecacie
kwiaty i to tylko żywe!! Sztuczne to wiocha :o Serca?? może od razy białe gołąbki :o

Gość karinka_lewec
przeciez pytam o to was co zrobic, nigdy nei stroiłam sali:O nigdy nie byłam na weselu (moze jako 7latka) wszystkie propozycje które podalam to to co widzialam w necie lub od kogos uslyszalam:O karen karen - to powiedz jak ty bys to zrobila? Moze podpowiesz mi cos sensownego a nie tylko jakeis smieszne komentarze piszesz i nie odp na moje pytania a dekoratorka wcale taniej nie wyniesie... bo wesele mam na 70 osób stoły są ustawione tak : Na srodku jeden głowny nasz i po bokach dwa długie wiec po dwa wazony z bukietami na kazdy stół i po dwie lub trzy swieczki

Gość karinka_lewec
napewno nie bedzie zadnych gołąbków, laleczek, balonów i innych pierdół chce zeby było prosto, delikatnie i ładnie

Gość kaaren kareeen
ale beda serca a to juz wiocha...no i wspominasz o sztucznych kwiatach:(

Gość kaaren kareeen
co ja bym zrbila?? ozdobiłabym stoły i sale kwiatami+ atłasowe wstążki....na stołach poistawiłabym lampiony w kolorze białym ze swiecami.....prosto i elegancko!!!

Gość karinka_lewec
no serca to wydal mi sie najprostszy pomysl, ale czekalam na wasze sugestie wlasnie zebyscie powiedzialy co powiesic za młodymi a sztuczne kwiaty to nie chodzilo mi o te plastikowe,cmentarne kwiaty tylko o takie "tkane" recznie robione fajne w sklepie widzialam, a zreszto ja tylko zapytalam która z tych opcji jest najlepsza nie musialas mowic ze wiocha ze to ze tamto tylko od razu napisac ze postawilabys na kwiaty zywe i tyle a te kwiaty w wysokie czy niskie wazony, a wazony przezroczyste czy lepsze w jakims kolorze??? No i kwiaty to zlecic kwiaciarce albo samej zrobic jakies kompozycje czy wstawic nie ozdobione jakies wysokie kwiaty(jakie?)

Gość bukiet POMOC
kaaren kareeen uwazam, ze kazdy ma swoj gust.Kwiaty oczywiscie ale wstazki? Niby gdzie mialyby byc przyczepione , jako dekoracja za stolem pary mlodej, ? Jakos sobie nie wyobrazam

Gość kaaren kareeen
bukiet pomoc.. wstazki bylyby polaczone oczywiscie z kwiatami ktore dekorowalyby stoly i sale

Gość Po piewrsze dekoracja sali
musi tworzyć jakąś całość. Po drugie: żadne wysokie wazony ani długie kwiaty, bo będą goście nawzajem pozasłaniani. Po trzecie: mniej znaczy więcej. Po czwarte: kiedy ten ślub, bo może będą jakieś fajne kwiaty sezonowe?

Gość kaaren kareeen
karinka lepiej zamowic bukiety u kwiaciarki bo moze wydawac ci sie to banalne ale jednak ukladanie bukietow nie jest proste

Gość kaaren kareeen
ja bym zrobiła tak..... lampiony biale kwiaty w kolorze herbacianym lub bladorozowym a na stół do wazoników konwalie:)

Gość kaaren kareeen
tylko zkoda ze juz na konwalie za pozno:(uwielbiam je...sa takie eleganckie a zarazem takie zwyczajne

Gość Po piewrsze dekoracja sali
A kto powiedział, że za późno? Wszystko można mieć :) Ja miałam bukiet z bzu w październiku :) Inna sprawa, że tutaj ma być oszczędnie, więc kwiaty na zamówienie raczej odpadają

Gość karinka_lewec
konwalie to tylko maj-czerwiec wiec odpada ja ślub biore we wrześniu U nas bedzie klasycznie mąż ciemny grafitowy garnitur ja biała suknie kwiaty białe jedynie dodatkowym kolorem bedzie srebrny sala jest w takim kolorze bordo z ecru i właśnie o takie rady mi chodzi jak tu powyzej -zadnych wysokich kwiatów bo goscie nie bedąsie nawzajem widziec, bardzo dziekuje za podpowiedz ja naprawde w tym temacie jestem "ciemna":P a jakie kwiaty polecacie? No i co z tymi swieczkami moze jak kwiatki w niskich wazonikach to moze swieczki troszke wyzsze i mogą byc te piramidy na jakis ozdobnych spodkach czy moze u gosci tez te kielichy z woda i podgrzewaczami popostawiac?? kareen - a jak mniej wiecej mialy by te lampiony wyglądac mozesz pokazac przykladowe zdjecie???

Gość kaaren kareeen
karinka te piramidki nie sa elaganckie...zdecydowanie odradzam...

Gość karinka_lewec
ładne te piwonie tylko chyba za blisko swiec poustawiane balabym sie ze mi sie te kwiaty popalą:P jeszcze jedna sprawa stół pary mlodej zawsze jakos jest inaczej ozdobiony... te materiały na nim sa tak fantazyjnei poupinane i tak jakos wiecej tych kwiatów mozecie mi cos zaproponowac??? Mówię ja jestem słaba w dobieraniu dodatków, w łączeniu czegokolwiek :O a na dekoratorke nie moge sobei pozwolic gadalam z jedną i poprosilam o porade zeby przynajmniej powiedziala co z czym polączyc jakie rzeczy kupic to za samą porade chciala 100zł :O

Gość karinka_lewec
no akurat ten lampion mi sie wogle nie podoba i sobie mozesz mówic ze gustu nei mam ale czegos takiego na stol bym nie postawiła w zyciu:O

Gość kaaren kareeen
karinka no my sie nie dogadamy niestety... jak dla mnie te swieczki to znowu totalny kicz...a te zdobienia na swiecach to juz kicz nad kiczem....skoro nie podobaja ci sie lampiony to juz 10000 razy lepsze beda proste, tradycyjne, kremowe świeczki!!

Gość karinka_lewec
nie chce prostych swiec w zwykluch swiecznikach nie podoba mis ie to i nie wyobrazam sobei postawic w swojej sali takiego wiejskiego lampiona który wogle do niczego nie bedzie pasowal i nie chodziło mi akurat o te swieczki tylko ogolnie pierwsze lepsze wkleilam a ja chcialam akurat ze złotosrebrnymi zdobieniami