Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala elizabeth

jak odzyskac przyjaciolke?

Polecane posty

cześć . ja miałam przyjaciółkę przez 14 lat . ;) 5 miesięcy temu straciłam ją . poszła do innej szkoły , znalazła nowych znajomych i powiedziała " koniec z nami " . no cóż. był ładnie ,pięknie ale takie życie jest . ona mieszka 10 km ode mnie . deszcz nie deszcz , snieg nie snieg , burza nie burza , gorąco czy zimno ona chciała się spotkać i ja jeździłam rowerem albo chodziłam piechotą . ja miałam tylko ją . jakoś tak wyszło że mam poje***e całe dzieciństwo i jak potrzebowałam sie komuś zwierzyć to mogłam zawsze na nią liczyc . jakoś tak później wyszło że ja zaczęłam pić i jej mama zabroniła sie jej ze mną widywać ale widywałyśmy sie często mimo wszystko . teraz nie mam nikogo ;) . była dla mnie bardzo ważna , dla niej zrobiłabym wszystko . posłuchaj , zadzwon do niej albo napisz sms-a czy idź do niej i powiedz to co czujesz . wszystko . kim ona dla ciebie jest i będzie ok . zobaczysz . pozdrawiam . ;*

Gość Siwi
Jeśli chce ją odzyskać . Napisz do niej na nk albo wysli SMS ! A w treści wpirz :Czy hce sie jerzcze z toba przyjażnic Czy nie . Niech da ci odpowieć w szkole i że decyzja należ do niej ! Ja tak zrobiła i zadziałało!

Gość Amzora
PROSZE O POMOC !!!! Miałam przyjaciółke przez 4 lata. Byłyśmy nierozłączne, wszystko robiłyśmy razem. Chociaż często się kłóciłyśmy były to kłótnie z bardzo błahych powodów i szybko zawierałyśmy sojusz. Jednak z czasem przestałam z nią spędzać tak dużo czasu jak wcześniej, a ona po szkole chodziła z innymi dziewczynami, a mnie zostawiła. Pózniej ktoś mi powiedział że ona powiedziała że nie chcę już być moją przyjaciółką. To bardzo mnie zabolało, nawet ona nie wiedziała jak bardzo. Pokłóciłyśmy się na dobre i zerwałyśmy przyjazń. Oczywiście przez te niecałe dwa lata miałam inną przyjaciółkę. Chociaż z nią nie czułam się tak komfortowo. I wtedy zaczęłam rozumieć że popełniłam błąd. Że to ja zawiniłam. Od tamtego czasu bardzo się zmieniłam, wydoroślałam, zrozumiałam że raniąc kogoś mogę zranić siebie. Teraz ona ma inną przyjaciółkę. Ale kiedy zerwałam z nią przyjazń, chciała się ze mną pogodzić, nawet chodziła do psychologa z mojego powodu, widać było że żałowała tego co zrobiła. A ja ... krótko mówiąc miałam ją w dupie ... myślałam że jak ona tak bardzo mnie zraniła, to nie zasługuje na moje przebaczenie. A teraz wiem że się myliłam. Jesteśmy aktualnie w normalnych stosunkach. Ale zachowujemy się tak jak koleżanki. Nawet nie dobre koleżanki, może nawet zwyczajne znajome. Okazało się że idziemy do tego samego gimnazjum. A jej przyjaciółka do innego. Postanowiłam ją odzyskać. Ale nie teraz ... dopiero jak zaczną się wakacje ... ale nie wiem za bardzo jak tego dokonać. Sama bym sobie nie wybaczyła, więc nie będę tego od niej oczekiwać. Ale mimo wszystko chce spróbować. Co o tym myślicie? Powinnam spróbować ? Ale jak ?

Gość jeestemtu
Odnawiam ze względu na ostatni wpis. Amzora... gdyby tu napisała ta twoja była przyjaciółka z chęcią bym jej pomogla... ale ty jestes suka, takich rzeczy się nie robi, nie zasługujesz na nią. Widły w dupe takim jak ty! Nie smiej prosic kogos o rade, bo to ty zjebałas akcje, więc masz za swoje. Prawdziwym przyjaciołom się wybacza samolubie

Gość iwciaCk
hej.mialam kiedys przyjaciolke ale nasze drogi sie rozeszly z 6 lat temu.a mam ja na nk,ale nie odp juz dlugo na moje wiadomosci.a chcialabyo z nia odnowic jaki kolwiek kontakt bo byla wazna dla mnie jak przyjaciolka..nie mam juz zadnych namiarow na nia ani tel ani email nic.co mogla bym zrobic by ja odzyskac?zalezy mi bardzo..Wiem gdzie mieszka,ale bylam tam i niestety wyprowadzila sie.co mogla bym zrobisz?jak cos prosze odpowiedz kierowac na gg 20751685lub na email.iwusia17@vp.pl byla bym wdzieczna bardzo za jakies wskazowki.bywam czescie na gg niz na portalach.z gory dzieki.pozdrawiam

Gość Marioluśka862
Proszę o pomoc !!!! 3lata znam moja przyjaciółkę Ole....Bardzo się przyjaznilysmy ale do czasu...Bo taka jedna Ania wtraciła się do naszej przyjaźni i wszystko zepsula. Ola teraz częściej bawi się z Anią niż ze mną mnie zostawiają na boku i jeżdżą na rowerach a ja jak głupia jeżdżę za nimi a one sobie potkuja....Przykro mi jest ze mnie Ola zostawiła, ja Ole bardzo lubię,ale to ona mnie zostawia i idzie do tej drugiej. Ania zna Ole nie cały rok i ma lepszy katakt z nią niż ja.....