Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla zla

moj chlopak wolala moja przyjaciolke

Polecane posty

Gość wsciekla zla
a czy gdybym miala ochote troche sie porozbierac to co w tym zlego?

Gość casasdee
to że twoje foty figurują u jakiegoś ciula to jest złe, dobrze że chłopak nakopał ci do pupy, nikt by nie chciał takiej przechodzonej laski

Gość bylinka
Oba zdjecia twojej "przyjaciolki" zostaly wstawione na fotosik dzisiaj. I twierdzisz, ze znalazlas je przez przypadek?

Gość casasdee
ktoś się idiotycznie bawi, małolaty o tej porze powinny dawno spać

Gość wsciekla zla
ja nie zrobilam nic zlego,lepsza taka co zna wszystkie ksiązki swiata na pamiec,co za zycie kurwa

Gość wsciekla zla
dobra mialam je na swoim komputerze!co mam ją pytac o zgode czy moge ten jej okropny pysk tutaj wstawic?

Gość hahahahah
oczywiście, że lepsza Jest inteligentna, ładna, co się dziwić temu chłopakowi. W pierwszej chwili może i wydawałaś się sympatyczna, ale jeśli uważasz, że skoro jesteś młoda to możesz mieć tylko zabawę w głowie, to wybacz ale Twój poziom jest poniżej zera

Gość wsciekla zla
chce tez zrobic w necie oferte erotyczną z jej zdjeciami i podac jej numer telefonu,to sie dopiero zdziwi jak odbierze telefon,hihi

Gość bylinka
Ale czy oni sa razem?? Bo mnie sie wydaje, ze twoj chlopak zauroczyl sie w tej dziewczynie, a ona moze nawet o tym nie wie! Pogadaj z przyjaciolke i wyjasnij sprawe. A jesli juz musisz miec do kogos pretensje, to moze tak do ukochanego?

w sumie to jesteście podobne do siebie, podobne twarze, oczy, tylko kolor włosów inny. nie wiem czy ona taka ładniejsza...wygląda sporo starzej. a chłopak zachował się nie fair :/ za takie zabawy cudzymi uczuciami powinny być jakieś bardzo surowe kary dlaczego nie mógł od razu pójść do niej tylko do Ciebie? faceci hipokryci wzrokowcy i chałwa ;/

Gość a ja uważaaaam
że tamta na zdjęciu jest "zrobiona". Super ponad przeciętne ma jedynie włosy. Przyjrzyjcie się cycom. Ktoś przesadził z poprawką foto shopem...

Gość milkmilk
hmm, Autorko, moim zdaniem jesteś ładniejsza od swojej krzywozębnej koleżanki, natomiast z całą pewnością prymitywna do bólu. Chłopaka kopnij w dupę i zrób coś z sobą do jasnej cholery.

Gość marek58585
chyba ten biust na zdjeciu ma poprawiony bo raczej niemozeliwe by ktos mial taki idealny biust i taka cere

Gość gość
Miałem podobną sytuację. Do mojej znajomej podczas wakacji przyjechała jej 19 letnia bratanica z Niemiec. Ona była atrakcyjną wysoką blondynką o długich włosach. Ucieszyłem się. Planowałem, że poznamy się lepiej.Chodziłem z nią do kawiarni i na prywatki organizowane w gronie moich znajomych z naszej paczki. Liczyłem też na intymne spotkania. Nic z tych planów nie wyszło. Plany runęły gdy ona poznała mojego najlepszego kumpla. On był cholernie przystojny i miał ogromne powodzenie u dziewczyn. Ja nie narzekałem na powodzienie u dziewczyn, ale przy nim wysiadałem. Dziewczyna zwariowała na punkcie mojego kumpla. Ja jej w ogóle nie obchodziłem. Doszło do tego, że gdy byłem z nią i jej rodziną na lodach, ona uciekła z kawiarni po to aby spotkać się z moim kumplem. Tego było za wiele. Usunąłem się na bok. Do kolegi żalu nie miałem. Nie jego wina. Rok później kolega zapoznał mnie z atrakcyjną brunetką, a sam związał się z jej koleżanką. Brunetka dwa lata później została moją żoną. Kolejnego roku przyjechała ponownie do ciotki ta jej bratanica z Niemiec.Miała plany wobec mojego kumpla. Chciała z nim poszaleć. Oświadczyła, że się zabezpiecza-tabletki antykoncepcyjne. Srogo się zawiodła. Mój kumpel był zakochany w swojej dziewczynie. Ja również miałem już wtedy dziewczynę więc nie byłem zainteresowany zabawianiem i wypełnianiem wolnego czasu dziewczynie z Niemiec. Poprosiłem o to mojego innego kumpla. On spędzał z nią czas ale tylko jako kolega. Nie miał u niej szans na coś więcej gdyż ona przyjechała tylko dla mojego przystojnego kumpla. Była bardzo zawiedziona tym, że on miał dziewczynę. Nasza polska Niemka do ciotki już nigdy nie przyjechała.