Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bejszus

KTO TO POWINIEN ZROBIC?

Polecane posty

Spotyka sie dwoje nieznanych sobie ludzi, ktorzy rozmawiaja na gg od 3 tygodni. Umawiaja sie w rodzinnym miescie chlopaka, z aracji tego, ze on ma tam slub brata (na codzienmieszka 400 km dalej). dziewczyna dojezdza do tego miasta 30 km. Postanawiaja isc do kina albo restauracji - pytanie - kto placi? Czy dziewczyna powinna zaproponowac ze zaplaci xza siebie? jak to powiedziec?

Gość ja ja ja
Chyba wczoraj był już ten temat czy nie??? Wiec ja myślę tak ze jak dojdzie do zapłaty to dziewczyna powinna powiedzieć ze tez zapłaci 50%-50% jak chłopak powie ze nie ma mowy to nie nalegać i już.Tak będzie w porządku i nie będziesz się źle czuła

Gość magd_us_1983o2
jezeli tobie sie spodoba to ty powinienes zaplacic zeby jej nie odstraszyc a jesli nie to kazdy placi za siebie przynajmniej odrazu dasz jej do zrozumienia ze sie tobie nie podoba i nie zalezy ci wez lepiej wiecej kasy moze sie okazac fajna laska

magd_us_1983o2 jezeli tobie sie spodoba to ty powinienes zaplacic zeby jej nie odstraszyc a jesli nie to kazdy placi za siebie Przepraszam bardzo, jeżeli dziewczyna okaze się nieciekawa to nie zasłuży już na odrobinę szacunku ? Boże, co za ludzie tu piszą, sami biedacy, sknery i nieudacznicy. Stać was na opłacenie internetu a na zapłacenie za jeden obiad, czy kolację w restauracji już nie ?