Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyPINK

Wszystko co najlepsze

Polecane posty

Gość LadyPINK

Wypisujcie tu sprawdzone sposoby dla urody ;) Ja szczerze polecam: 1.Olej lub oliwa+sok z cytryny lekko podgrzany -maczamy pazury 5-10min. Paznokcie sa twarde i nie rozdwajaja sie , po tym nalezy nałożyc zwykły krem do rąk i wmasowac w pazurki:) 2. Sok z cytryny -też b, dobry 3. Ja codziennie jem galaretke (ponoc dobrze wpływa na stan paznokci) 1 lub 2 łyżeczki 4. Piłuję troszeczke szklanym pilniczkiem Jezeli chodzi o włoski 1. Robie maseczke z żółtek i soku z cytryny Ostatnio fryzjer sciąl mi za duzo i teraz chce szybko odzyskac je wiem ze nie am cudów ale moze macie jakies rady??? ProSZE Myslałam o olejku rycynowym i nafcie ale sa rozne komentarze na ten temat jednym pomagaja a innym wloasy wypadja! a ja nie moge sobie an to pozwolic :(

Gość LadyPINK
piszcie tez co warto jeść lub pić ja np, posiałąm dzis rzezuchę:) ma mnostwo witamin, postanowiłam ze bede jeśc codziennie marchew:0 i orzechy włoskie. Kiedys piłam drożdże ale byly okropne wiec zrezygnowałam, dziewczynki pomozmy sobie!!! :)

Gość marmurkowa
:) niezłe te twoje porady., hymm na właosy to dobra jest chyab kapusta,kalafior , cebula , czosnek:) do jedzonka. Ja pije zielona herbate nałogowo;p

Gość kiesielkowaaaa
Sama nie wiem co o tym olejku i nafcie sadzić... zgadzam sie olej na pazury-rewelacja Ja słyszałam zeby dla włsoów jesc duzo białka pic mleko, jeść kefiry;)

Gość kiesielkowaaaa
halooo haloo podbijam :)

Gość kiciaa77373773
ja też chetnie bym sie dowiedziała Mam cienkie i słabe włsoki, a chce je troche zmusic zeby szybciej rosły HELP HELP HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dermatolożka
obojętnie co zrobisz włosy rosną ok1cm/miesiąc jeśli będziesz się suplementować będą w lepszej kondycji i nie będą nadmiernie wypadać, niestety nie można przyspieszyć porostu wlosow - proces naturalny

Gość kiciaa77373773
a te wszystkie czarne rzepy, pokrzywy... :(

Gość blummmm
ja też chciałabym znac jakies fajny sposób na ładne , zdrowe właosy co jeść??? czym smarowąc> jakies maseczki ???

Gość bumbumbum
ja też , ja też! ;P Jak zwykle moj fryzjer spart**** sprawę :((((

Gość figo-fagoffff
kazdy chciałby znac jakis sposób, ale raczej takiego nie ma, moze jakis masaz głowy /?? ale jak go wykonać? No wlasnie i czy lepiej zainwestowac w odzywki czy moze odrzucic chemie???

Gość dermatolożka
przysłużyłaś mu się a tym, że wysiadłaś z auta obrazona utwierdziłaś go w przekonaniu że ma cię dosyć

Gość dermatolożka
ups sorry nie tu miałam się wpisać

Gość figo-fagoffff
a maseczki z żółyka??????????????

Gość dermatolożka
rzepy itd. to sa sposoby naturalne na wzmocnienie, ale przy dzisiejszej technologii naturalne sposoby nie są już tak skutecznr jak balsamy i odzywki do włosów (oczywiście kupowane w aptece lub salonach fryzjerskich, niestety są bardzo drogie). Sposób autorki polecam jesli kogoś nie stać na inne środki, natomiast jak pisałam wczesniej, nie ma środka na przyspieszenie porostu włosów pozdrawiam

Gość figo-fagoffff
wlasnie siedze z maseczka z oltka ;] jest chyab ok, troche pomasowałąm ,nalozylam foliwke, i recznik poczekam ze 30min, a potem szampon Panteen wieksza obietosc do wlasow cienkich, a potem nakladac jeszcze odzywke taka kupna/???

Gość do dermatolożki
a szlyszalas o takim preparacie jak aktywator przyspieszajacy porost wlosow firmy Goldwell ?