Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmnbhgvfde

mój wzrost sprawił,ze bardzo cierpie..

Polecane posty

tak wzrost zniszyl mi zycie, dziewczyna ma góra 23lata i juz zniszczone zycie z powodu 2cm?no nie mogę, przeczytajcie co ona pisze, osoba, która twierdzi,ze ma zniszczone zycie pisze,ze ma b.fajną figurę a jej rozpacz polega na braku filigranowj figurki,zeby wspiąc się chłopakowi do szyi podczas pocałunku, faktycznie dopadla mnie teraz czarna rozpacz

Gość campostellaa
Kochani,ale pomyślcie logicznie-wzrostu nie jest się w stanie zmienić,czyli są dwa wyjścia-albo zadręczać się i rujnować sobie życie z tego powodu....albo jednak polubić i zaakceptować to co się ma i po co porównywać się do niższych? ileż jest pięknych wysokich kobiet!

Gość lmnbhgvfde
jest spory jest ten mój problem...co bym nie zrobila i tak ejst źle.. a co do tej figury ... zalezy co ubiore ... jak ją ładnie podkreśle to jest świetna,ale juz w dresie :O wyglądam jak wieszak ,słup bez kształtów .. masakra jednym słowem;O a co ja przy facecie zawsze bede elegancko chodziła ubrana?

ostatnio mierzyłam się tak od niechcenia w trampkach haha ja mam 180 cm, też mam tym czasem problemy le wolę być wysoka niz niska :D

Gość lmnbhgvfde
campostella --> ale zrozum mnie prosze,ze nasze społeczeństwo jest coraz to niższe.. poza tym jak widze taka naprawde wysoką dziewczyne to jej szczerze współczuje.. :((( i nie wiem jak ona żyje...jak mam siebie zaakceptowac,juz probowalam.. jak jest sie wysoką to trzeba miec kase,zeby fajnie moc sie ubrac itd. bo w byle czym wygląda sie okropnie,natomiast ta niska osoba moze ubrac za przeproszeniem byle co ,a i tak jakos to na niej lezy..tu tkwi problem,a z ta moją figurą dajcie mi juz spokoj !

Gość lmnbhgvfde
on_ jest_ nie_widoczny --> idz do lekarza poda Ci hormon wzrostu i spokojnie urośniesz bo młody jestes,mozesz wybic nawet dopiero jak bedziesz mial 16-17lat w górę nie przejmuj sie..

Gość lmnbhgvfde
żarty sobie ze mnie robisz? " ale nikt mnie nie akceptuje" .. :O na pewno nie masz 14lat w tym wieku dzieci nawet nie wiedzą,ze istnieje takie cos jak FORUM..

hmmm, masz bardzo fajną figurkę ale jak ją podkreślisz, bo inaczej wyglądasz jak wieszak, hmm i chcesz schudnąc??hahaha, jakie bzdury, a co będzie jak facet zoaczy cie w dresie?ucieknie?weź dziewczyno naprawde poczytaj co piszesz,bo sie motasz teraz

Gość campostellaa
ja mam 170 i chętnie mogłabym mieć 174 i jeszcze ubrałabym wysokie obcasy

no i współczujesz naprawde wysokim dziewczyną, hmm czyli dostrzegasz,zę nie jestes wcale tak wysoka i dziękujesz,ze nie masz takiego wzrostu, ehhh ciagnije ten topik moze jezcze napiszesz cos więcej o swoim wyglądzie i zamotasz bardziej, bo teraz tak naprawde nie wiadomo o co ci chodzi o wzrost, wage, figurę?czy też o przekonanie,ze super wyglądasz

Gość lmnbhgvfde
sisita tak miotam sie;] to nie czytaj :O ty masz za to problem..nie bede sie podpasowywac,zeby tobie moja wypowiedz odpowiadala;/

Gość campostellaa
wiesz co Autorko? Myślę ,że u Ciebie problem nie tkwi w tym ile masz wzrostu i jak wyglądasz,ale całkiem gdzieś indziej.

nie musisz mi sie podpasowywać, bo nie o to mi chodzi, ja nie mam problemu:)bo to co piszesz,hmm jakby to określić ani składu anis ładu, bo popatrz, piszesz,ze wzrost zniszczyl ci życie(max23lata), fajan figurka,ale nie w dresie bo wyglądasz jak wieszak,ale chcesz schudnąc??to wtedy nie bedziesz jak wieszak?nie masz filigranowej sylwetki, współczujesz naprawde wysokim dziewczyną i nie z gruszki ni z pietruszki piszesz o kasie,że jak jest kasa to wysokie mogą sie fajnie ubrac, morał?o co ci tak naprawde chodzi, hmm?brak kasy, brak idealnej sylwetki, brak idealnego wzrostu, brak chłopaka?wszystko naraz?widze,ze wygląd ma dla ciebie aż tak kolosalne wrażenie,ze zapominasz,ze ludzi cenia sie tez po wnetrzu.Gdzie tkwi twój problem, znasz kogos, kto tak wygląda i chcesz poznać opinie o takiej osobie, może ona odbila ci faceta?albo chcesz,zeby ludzie utwierdzali cie w przekonaniu,ze jestes boska a inni mają gorzej?sama o tym piszesz,ze inne laski znajdują sie w gorszej sytuacji, wiec ktos mial rację problem nie tkwi w tym o czym piszesz

Gość busiorek
ja mam 176 i co prawda chcialabym miec 172 ale tylko po to zeby moc nosic 10 cm. szpilki. bedac na plaskich butkach czuje sie normalnie, a nawet lepiej niz inne mniejsze bo mam dlugie nogi. poza tym wyobraz sobie ze modelki maja po 180 nawet 183 i sa tak w dzisiajszym swiecie podziwiane. chyba jestes po prostu w takim wieku, ze albo w takim okresie zycia ze wszystko Cie w Tobie denrwuje:) ale mysle ze to przejdzie. ja np. mam aparat na zebach i zawsze sobie mysle "no jak juz sciagne ten aparat to wtedy bede ladna i pewna siebie" a tak na prawde to to duzo nie zmienia, tak samo z twoim wzrostem jakbys miala 170 to nikt by nawet pewnie roznicy nie zauwazyl. ludzie maja wieksze problemy np. choroby swoje czy bliskich z rodziny. pomysl wlasnie o tym a taki wzrost jak Ty masz, okreslam mianem wsrostu idealnego:) widac ze jestes mloda, ale ajk faceci z Twojego wieku troche podrosna np. do 185 to bedzie git.:))

Gość lmnbhgvfde
mój problem ? chodzi tylko o wzrost !! a to,ze wspolczuje wyższym to chodzi mi o to,ze nie wiem jak one wytrzymują skoro ja ze swoimi 172-174 nie moge życ.

Gość
Ja ci życzę tylko takich problemów w życiu.

Gość małe kobietki
wyglądają jak laleczki miodzio

Gość kikulaa88
Jezuuu dziewczyno masz 173cm to co to jest ja mam 175 i kiedys powiem Ci szczerze tez nie lubialam swojego wzrostu no ale tez nie robilam bog wie jakiego problemu z tego ... zas teraz musze przyznac ze ciesze sie z tego ile mam ciesze sie ze nie jestem mala kaczuszka o krotkich nozkach choc uwazam ze takie tez sa piekne i slodkie zas jednak bardziej podziwiam wysokie ladne zgrabne dlugonogie dziewczyny uwiez mi wysoka dziewczyna tez moze sie ladnie ubrac i czasem niektore rzeczy nawet na niej beda sie lepiej prezentowac a co do butow na obcasach jak mam ochote to nosze i sie nie wstydze wrecz czuje sie bardzo kobieco jest przeciez tyle pieknych kobiet i to jeszcze wyzszych odemnie czy od Ciebie ktore podziwia caly swiat np Adriana Lima , Hedi Klum, Alessandra Ambrosio przeciez to sa piekne kobiety !!! Musisz pokochac swoj wzrost i chodzic dumnie z podniesiona glowa a nie sie garbic uwierz mi ze jesli jestes tak zakompleksiona tak tez Cie beda postrzegac inni ale jesli bedziesz pewna siebie ludzie beda Cie podziwiac i wiele dziewczyn i mezczyzn bedzie uwazala ze Twoj wzrot to wielki atut Pamietaj o tym !!! ja polubialm siebie i musze Ci przynac ze slysze teraz wiele milych slow od innych ludzi co do mojego wygladu a nawet wzrostu!!! Staraj sie zrobic z tych 173cm pozytek :)

Gość te podziwiane przez caly swiat
chodza po wybiegu,a nie po ulicy, a podziwia sie je na zdjeciach, filmikach,gdzie wzrostu nie widac. jesli by szly chodnikiem pewnie byloby: ladna, tylko wielka.

Gość hjkmnxiwhcqchmx
mam 180cm. być moze Twój problem polega na tym, że w Twoim otoczeniu są same niskie osoby. Moja rada: poszukaj wyższych kumpeli, które nie będą Ci wytykały wzrostu i wyzywały od zyraf/głupie pindy. Polecam tez wycieczkę do Holandii- tam wszyscy są wysocy, naprawdę w życiu się nie czułam niską osobą , a w Holandii tak!!!! tam średnia to 180- 185cm dla kobiet, dla facetów 185-200cm