Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmnbhgvfde

mój wzrost sprawił,ze bardzo cierpie..

Polecane posty

ludzie mowia Ci ze wygladasz jak wieszak a mimo to chcesz sie odchudzic do 50 kg?? czys ty na glowe upadła?? ja mam 50 kg przy wzroscie 169 i wygladam jak kosciotrup... ten wzrost to pretekst - masz ze soba problemy, z akceptacja wlasnego ciala - wiesz jak to sie moze skonczyc? wiesz co to anoreksja? bulimia? spadniesz do 50, potem bedziesz chciala mniej, mniej i skonczysz w szpitalu. taki wzrost jest NORMALNY - mam wiele kolezanek nawet wiekszych od Ciebie i jakos zyja, chodza w szpilkach. Szukasz problemu na siłe...

złooo masz absolutna rację, dziewczyna szuka problemu na siłę.Wydsaje mi sie,ze jej wzrost tu nie ma problemu, wcale nie jesdt wysoka, pisze,ze widzi,ze naprawdę wysoki- to jej słowa, maą znacznie gorzej i im współczuję, czyli tak w rzeczywsitości laska siebie za wysoką nie uważa i ta jej waga i próba schudniecia, skorp wygląda jak wieszak, hahaha.Wydaje mi się, że dziewczyna przeczytala soebie topik o wysokich dziewczynach i teraz stworzyla coś w podobie, żeby ją ludzie przkonywali,ze to idealny wzrost i iedalna figura, najlepiej niech przesle swoje zdjęcie i wtedy będą sypać sie komentarze, typu świetnie wyglądasz, po prosru bosko, nie wiem co byś chciala zmienić, też bym tak chcial wyglądc itp.O to jej tak naprawde chodzi, bo po co pisze o wzrości?ktoś ma magiczny środek i za pociąnięceim różczki zmniejszy ją o2 cm tak jak chciala?co zmienią 2cm?nikt nawet by tego nie zauważyl, gdyby czula sie aż tak tragicznie to by prosila o8-10cm mniej, a tak?

Gość wysoka177
powaliło Cie?? ja mam 1,77 i jakoś żyje, nosze obcas 7-8cm a mój chłopak jest 1,79 i trudno, a wiesz jakie to uczucie jak się gapią na Twoje długie nogi? pewnie wiesz bo sama jesteś wysoka. a masz tak ze mozesz jesc duzzzzo i nie tyjesz za bardzo? ja tam sie ciesze tylko wkurwia mnie to ze sie garbie;p

Gość 172 cm mam
a ja cie rozumiem autorko i zauwazylam tez ze te wysokie maja kompleksy a te niskie co maja 150-155 cm nie i dlatego maja facetow bo faceci to wyczuwaja sama przetestowalam to kiedys na sobie a nabralam komleksow jak moj ex ktory mial 196 zostawil mnie dla dziewczyny max 155 :O ale bylo minelo..teraz sie juz wyleczylam... i nie cchialabym byc nizsza wszystkie twoje problemy biora sie z tego ze nie akceptujesz siebie a mala kobietka mozesz sie poczuc tez jak znajdziesz faceta co ma min 190cm wierz mi:P

Gość sirjana
jak widzę na ulicy wyższą ode mnie dziewczynę to jej zazdroszczę z całego serca. nie rozpaczaj tylko zacznij doceniac to, że jest mnóstwo dziewczyn, ktore chciałyby być wyższe, anwet od Cibie. Nie żartuj że 173 to tak dużo.

Gość lmnbhgvfde
173 to nie jest gigant,ale jak dla mnie problem... a z tym wieszakiem to one sądzą ,ze tak wyglądam bo mam wąskie biodra,chudziutkie nogi,ale uda mam spore jak dla mnie;/ i chcialabym miec przerwe miedzy nogami to dlatego chce schudnąc

Gość 172 cm mam
schudnac?????????? oszalalas? ja waze tyle co ty 56kg i marze o 5 kg wiecej

Gość lmnbhgvfde
nie podoba mi sie ,ze mam złączone uda.

jesli to prowokacja, a wszystko na to wskazuje to się ciesz, bo jeśli tak nie jest to jestes totalnym pustakiem i zadufaną w sobie laleczką, która mysli,ze świat sie kręci tylko wokól ciebie.Nikogo nie obchodza twoje uda, wzrost, figura i wydumane problemy, nie dziwota,ze nie masz faceta, skoro tylko tyle potrafisz dostrzec, no co cie sie jeszcze nie podoba, biust?twarz?włosy?idź do chirurga plastycznego to ci wszystko poporawia i bedzie git a twedy znowu pojawisz sie z pustym topikiem pod tytulem nie podoa mi się ,że......pustostan

Gość 172 cm mam
zlaczone uda? o czym ty mowisz? ja dalabym wszystko aby przybrac na wadze miec okragle biodra duza pupe :D

Gość lmnbhgvfde
sisita tak juz przyznalam ci racje,ze jestem meega pusta skończylas? ty za to jestes monotonna ,az sie rzygac chce:O/172cm mam--> no widzisz ja nie lubie okrąglych pup ,a niestety mam takową i chce sie jej jak najszybciej pozbyc bo czuje sie jakbym miala dodatkowy bagaż

jak to czytam to czegoś nie rozumiem, najpierw jest mowa o wzroście, potem o wadze, a teraz o pupie?tak to jest z kobietami.Można nie lubic swojego wyglądu i no cóż, widać,ze przesadzasz kobieto.W końcu nie wiem, widać,ze ci w sobie się wszystko nie podoba i nie wiem czemu ma służyć ta twoja wypowiedź, nikt nie zmieni twojego wyglądu, poza tym jest też forum: zdrowie i uroda i moze tam powinna umieścić swój posta, a nie na życiu uczuciowym ,co ty na to?Poza tym SisiTa ma rację, sama już nie wiesz z czym masz problem i forum ci w tym nie pomoże, za jakiś czas pewnie znowu będziesz pisać,że cos ci sie w sobie nie podoba, np nos.Ludzie napisali ci,zę masz odpowiedni wzrost i wagę, a ty teraz znowu o pupie piszesz, nie lepiej zmieścic to w jednym poście, a nie rozwlekać,zeby tylko coś pisac?